• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen yemeğim
4.webp çakma dukan böreği
şalgam suyu
:kk77::kk77::kk77:

Hanimlar merhaba araniza katilmak istiyorum..Ben 57 kiloyum, gobegim asiri yagli.. ne yaptiysam o gobek gitmiyor. Cok yagli, sekerli ve aburcubur yiyorum..Nereden ve nasil baslamaliyim? bana fikir verirseniz cok musmutlu olurum:KK23:
Hoşgeldin..anladığım kadarıyla fazla kilodan değil bölgesel yağlanmadan şikayetçisin..benim bildiğim bu tip yağlanmalar ancak o bölgeye özel hareketlerle gider..ve zaten sen sebebini de söylemişsin çok abur cubur yiyorum diyerek..ilk bunları kesip göbek bölgesini çalıştıracak hareketleri yapabilirsin..Bunlar nette fazlasıyla vardır..yeme düzenini değiştirmelisin belki de ..çok sık yiyorsan araları açmalı ,protein ağırlıklı beslenmelisin..Valla bende genel yağlanma olduğu için:KK48::KK48: benden anca bu kadar..aramızda kalırsan hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz..başarılar..:KK54::KK54:

Hoşgeldin..anladığım kadarıyla fazla kilodan değil bölgesel yağlanmadan şikayetçisin..benim bildiğim bu tip yağlanmalar ancak o bölgeye özel hareketlerle gider..ve zaten sen sebebini de söylemişsin çok abur cubur yiyorum diyerek..ilk bunları kesip göbek bölgesini çalıştıracak hareketleri yapabilirsin..Bunlar nette fazlasıyla vardır..yeme düzenini değiştirmelisin belki de ..çok sık yiyorsan araları açmalı ,protein ağırlıklı beslenmelisin..Valla bende genel yağlanma olduğu için:KK48::KK48: benden anca bu kadar..aramızda kalırsan hepimiz elimizden geldiğince yardımcı oluruz..başarılar..:KK54::KK54:

Aslinda boyuma göre kilomda biraz fazla.. 52-53 olmam gerekiyor. Gobek icin hareketleri denedim ama bir yandan yiyerek:KK23: bir de sekeri tamamen hayatimdan cikartmaliyim sanirim, porsiyonlarida ayarlama konusunda basarisizim.. yada yemek yemeyi saat kacta birakmaliyim onu bilemedim.. cok tesekkür ederim ilginiz icin, burada olacagim hep..:KK33:

günaydın güzeller...
kahvaltım
Eki Görüntüle 2066240
bugun enfes menuler cnm afiyet olsun

Hanimlar merhaba araniza katilmak istiyorum..Ben 57 kiloyum, gobegim asiri yagli.. ne yaptiysam o gobek gitmiyor. Cok yagli, sekerli ve aburcubur yiyorum..Nereden ve nasil baslamaliyim? bana fikir verirseniz cok hosgeldin aramiza bnde sersuma katiliyorum sekeri kes protein agirlikli beslen devami gelir zaten gorceksin

sabah kahvaltım;

kepekli sandwiç ( peynir )
etimek 1 adet
çay

öğlen yemeğim;

çorba
nohut pilav az az
salata

çay
çay
afiyet olsun cnm

Bnde sabah 1 yumurta biraz peynir yarim bardak sut ve ceviz badem karisimi oglen bir bardak ayran bir avuc leblebi ceviz badem fistik
Su protein iceren herseye bayiliorum bence karatay ablamiz bu dunyanin en iui doyeyisyeni hem kaloteli beslenince tok oluyorum bir de karatay da nedense psikolojik olarak da iyiyim:)

Aslinda boyuma göre kilomda biraz fazla.. 52-53 olmam gerekiyor. Gobek icin hareketleri denedim ama bir yandan yiyerek:KK23: bir de sekeri tamamen hayatimdan cikartmaliyim sanirim, porsiyonlarida ayarlama konusunda basarisizim.. yada yemek yemeyi saat kacta birakmaliyim onu bilemedim.. cok tesekkür ederim ilginiz icin, burada olacagim hep..:KK33:
şeker ve karbonhidrat başlıca düşmanlar maalesef...yemek yemeyi en geç 6.5- 7de bırakmalısın..sonrasında acıksan da sadece ayran ve tarçınlı süt içersen tutar seni..:KK66:
bugun enfes menuler cnm afiyet olsun
sağol canım..bugün kaçamaksız atlatıcam inşallahEn Büyük KK

Bnde sabah 1 yumurta biraz peynir yarim bardak sut ve ceviz badem karisimi oglen bir bardak ayran bir avuc leblebi ceviz badem fistik
Su protein iceren herseye bayiliorum bence karatay ablamiz bu dunyanin en iui doyeyisyeni hem kaloteli beslenince tok oluyorum bir de karatay da nedense psikolojik olarak da iyiyim:)
karatay candır canım..katılıyorum...:KK5::KK5:

Aksam mantarli kirmizi biberli azcik.da kiymali yemekyanina ayran ve biraz ceviz badem lebkebi karisimi ekmek yerine bunlari yiyorum 2 gundur doyuyorum bu sekilde kizlar cok sukut diyetisyenlere o kadar coj para verdim ki hem para verip hem de ac kaliyordum ama suanda iyiyim indik fistik ceviz badem ekmekten daha fazla tok tutuyor bence kesinlikle aksam da sutumu icerim oh miss insallah da yavas yavas zayiflarim artik acele etmek yok

Gunaydin bayanlar bu sabah
Bir avuc ceviz badem karisimi ve sut ile gune baslama ogken kahvalti yaptm
Peynir ceviz badem keblebi ve salatalik domates ile

selam kızlar...bu sabah 1 dilim çavdar
pastırma
kaysı yumurta
roka dere otu
maydanoz köz kırmızı biber
peynir zeytin

2. öğünüm
balık ekmek(içi alınmışekmek ve Bol salatalı)
şalgam suyu

akşam kızımla sinemaya gideceğiz ben önceden gidip bileti aldım yer kalmıyor çünkü...doğu ekspresinde cinayet'e gidiyoruz bakalım...migrostan alışveriş yaptım oraya gitmişken de balık ekmek yiyiverdim...
akşam bişey yemem artık sadece sinemada mısır ve zero kola içerim..:eek:

ben den bu kadar:KK15::KK15:..bu arada bayağı da yürüdüm erimiştir yediklerim:KK49::KK49:

haa bu arada migrostan yulaf kepeği ekmek unu diye bişey çıkmış onu aldım ekmek yapıcam ..bakalım nasıl olacak..güzel olursa devamlı yaparım kendime... :KK8::KK8:

selam kızlar...bu sabah 1 dilim çavdar
pastırma
kaysı yumurta
roka dere otu
maydanoz köz kırmızı biber
peynir zeytin

2. öğünüm
balık ekmek(içi alınmışekmek ve Bol salatalı)
şalgam suyu

akşam kızımla sinemaya gideceğiz ben önceden gidip bileti aldım yer kalmıyor çünkü...doğu ekspresinde cinayet'e gidiyoruz bakalım...migrostan alışveriş yaptım oraya gitmişken de balık ekmek yiyiverdim...
akşam bişey yemem artık sadece sinemada mısır ve zero kola içerim..:eek:

ben den bu kadar:KK15::KK15:..bu arada bayağı da yürüdüm erimiştir yediklerim:KK49::KK49:
iyi eglenceler cnm bnde yurudu insallah eritmisizdir

hayırlı sabahlar , hayırlı haftalar , hayırlı günler kızlarım :)

dün den kısaca bahsediyorum.
kahvaltı yarım çay
alışverişe çıktım. öğlen patso çay yedim alışverişe devam ikindi de 1 patetesli kır pidesi çay ve şiştim alışverişe devam ve eve dönüş eve gelince 1 bardak çay akşam üzeri çeyrek ekmek peynir sonra günü tamamladım ama şişliğim nedense devam ediyor sanırım çok hamur işi yedim o yüzden :(

bu sabah kahvaltım;

çeyrek kaşarlı simit
2 çay

öğlen yemeğim;

o kadar sinirliyimki resmen müşteri sabrımı denedi ya birde açken ben ben değilim öğle yemeğini kaçırdım.

mecburen .

domates salata peynir kaşar zeytin tabak hazırladım 4 dilim ekmekle yedim
2 çay

Selam kızlar..
Bugün işler çok yoğundu.. fırsat bulamadım buraya gelmeye..
Sabah: Simit+peynir+çay yaptım.. :KK22:
Öğlen kuru fasulye+Bulgur pilavı+Turşu+Ayran
Azıcıkta tatlı yedim maalesef...:KK43:
Akşama da Allah kerim.. Hoppa

Selam kızlar

Bugünden itibaren tam gaz devam :)

Sabah

Yarın Golden elma

Öğle

Screenshot_2017-11-13-17-25-41-025.webp

Öğleden sonra

1 fincan sade türk kahvesi

Ara öğün

2 adet eti burçak kurabi. Yulaflı imiş bu ama ancak 1-2 tane yemelik

selam canlar...

film kötüydü..ekmek çok kötüydü attım iyi ki yarısını yapmışım ..kabarmadı yapış yapış oldu..kalan unu krep yaparak değerlendiricem..

bu sabah
2 küçük lavaş
arası peynir hindi salam
yeşllik

öğlen
mantarlı tavuk sote
2 kk kadar ıspanaklı börek

ikindide başhekimlik günümüzü gecikmeli olarak kutladı pasta yaptırmışlar gene:duduk::duduk:1 dilim pasta
telafi etmek için az sonra çıkıp yürüyücem..
işe gelip giderken zaten 3 km kadar yürüyorum..haftanın 2 günü kızım kurstan geç çıkıyor onun bahanesiyle onu karşılamak içi ben de o gelmeden 40 dk kadar yürüyüp karanlıkta onu alıp gelicem...bu da yanıma kar olur..:KK49::KK49:

:KK49:

sersum kaçar..:KK55:akşam için daha birşey düşünmedim..buzlukta hamsi var belki onu buğulama yapar yerim...:kk77::kk77:

Back
X