İki canavar beni yiyecekler diye korkuyorumnasıl ıssırmış onu canavarrgeçmiş olsun canım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki canavar beni yiyecekler diye korkuyorumnasıl ıssırmış onu canavarrgeçmiş olsun canım
![]()
ellerine sağlık canım da benim kız bunu da dağıtırEki Görüntüle 2068054 sersumcum böyle sepetler aldımkazakları koydum arka tarafa koymadım yer azalacak diye 5 katlı her kata bir sepet yaptım şimdilik kullanışlı
irade müthiş maşallahselam kızlar
dün gelemedim babam izinliymiş pide yaptıralım çocukları çağıralım demiş anneme oraya gittik bende evde revani yaptım götürdüm çok güzel görünüyodu gelinimizde atıştırmalık diye bişey var ondan yapmış
eşimde yemeğe davetliydi otelde geç gelecekti kardeşim geldi arabayla bizi aldı eşimde çay zamanında geldi
yediğime gelince herkez pide yedi bende tarhana çorbası içtim ekmeksiz 2 tabak mis gibiydiherkez gülüyo babama ayıp olmasın diye zorla yedim yarım gibi 1 tanede revani yedim çok güzel olmuş çok yersem hemen midem bulanıyor benim
eskiden olsa 3-4 tane yerdim gelinimizde diyet yapıyor o yüzden destek oluyoruz birbirimize abla biz birer tane yiyelim der hemen
İki canavar beni yiyecekler diye korkuyorum![]()
evet. bi durgunluk hali var bende
sabah erken kalkmanın verduği bi şey de olabilir
akşamları 1 de yatardım. şimdi 10 buçukda yatıyorum. sabah 5 buçukta kalkıyorum. çorba ve yemek yapıp çıkıyorum .
o beni cok tutyor canim mesela beni bugday ekmegi degil de yulaf tutuyor midede 20 kat buyuyormus
o baklava da yenmez mi cnm ya ben de dun esimde miss gibi boyozlar yedim.hele ki cikolatali olan aman allahim yok boyle lezzetler ya:)selam canlar...bugün hastane yoğundu baya ekstra yürüyüş yapamıyorum
öğlen
kuru fasulye
2 kaşık pilav
turşu
arada arkadaşlar getirdi fırından neredeyse yeni çıkmış 1 dilim baklava
akşam
1 karnıyarık(actifryda kızarmış)
bulgur pilavı
yoğurtlu semizotu salatası
şimdi de kızımın elinden Türk kahvesi![]()
kış gelince ister istemez alınıyor kilo sanki . yani çok kaçırmasak iyi. önemli değilhayırlı sabahlar kızlar bugün yoğum olacağım hemen bildirim yapıp kaçayımm:)
Rumuz: Ozelim92
Geçen Hafta: 59 kg
Bu Hafta : 59.3 kg
Fark : +300 gr
bu hafta yedğim patsoların acısıııı :) şimdiden kilo verenleri tebrik ediyorum alanlara da birer öpücük yolluyorumm :)
iyi almamışsın canım. almamak önemliSanırım yine durağan bir hafta olmuş bende bildirimi yapayım
Rumuz nadalvanos
Başlangıç tarihi 20.09.2017
Başlangıç kilom 86
Geçen hafta 81,5
Güncel kilo 81,5
Fark 0
Yüzde 0
Üzgünüm ama kardeşim ve o kadar misafirden sonra almadiğıma da şükrediyorum umarım siz vermişsinizdir ben sporda yapamadım
gayet sağlıklı canımBenim robotum büyük ondan önce yulaf ununu çekip ayrı kaba aldim.
Ardından cevizi çektim içine muzu ve elmayı ekledim püre oldu ardından çırpma aparatını takip yumurta süt kabartma tozu vs diğer malzemeleri ekledjm
Yarım muz
Yarım golden elma
1 çay kaşığı tarçın
1 avuç ceviz
1 avuç kuş üzümü
Yarım muz
1 bitter stick
yarım mandalina suyu
Yarım yk zeytinyağ
Bir çay bardağına yakın süt
1 bardak yulaf unu
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
Yumurtayı çırpip sırası ile.malzemeleri ekledim kek.kivaminda.oldu 1 kaşık koyup içine frambuaz koydum tekrar 1 kaşık harç ve frambuaz.
@demirleke
Eki Görüntüle 2068148
canım salatanın içindeki yeşil olan avakado muAra öğün
1 fincan sade türk kahvesi
1 fit kek
1 fit peynirli.kurabiye
5 gibi
Sade soda
Akşam
Eki Görüntüle 2068276
ben de salatama avakado doğradım bugün .3 gündür evde duruyordu. yumuşamışlisteyi kim yapacak kızlar yapmayanlar var aslında
kimse yapmazsa da ben yaparım isteyen varsa yazsın
ay ay . çok severim o tatarıEki Görüntüle 2068406 kahvaltımı yaptım birazdan yürüyüş yapıcam anneme doğru bişey verip gelicem markete uğrarım bügün eşimi beklemicez yemek için dün bekledik taaaa 7 buçukta yedik yemeği böyle olmuyo bazen gecikiyo buda kilo için iyi deyil akşama yoğurtlu makarna yapıcam tatar deriz biz yoğurtlu sarımsaklı üzerine tereyağı dökeriz haftada 1 kere illa yiyoruz bende tartılınca yiyeyim dedim
ben yiyemedim canım sevemedimo beni cok tutyor canim mesela beni bugday ekmegi degil de yulaf tutuyor midede 20 kat buyuyormus
o baklava da yenmez mi cnm ya ben de dun esimde miss gibi boyozlar yedim.hele ki cikolatali olan aman allahim yok boyle lezzetler ya:)