- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kuzum bir turlu gecmiyor. yeni ilaca basladim yine :)Geçmiş olsun canım
burası soğuk ondan hasta oluyoruz biz hadi de sizi de klimalar çarpıyor sanırım canımSagol kuzum bir turlu gecmiyor. yeni ilaca basladim yine :)
allah kolaylik versin canimhayırlı sabahlar kızlar ;
birazdan sandwiç hazırlayıp yicam kendime bu hafta zorlu bir hafta benim için tek başımayım ofiste ve tüm sorumluluk bende dualarınızı bekliyorum canlar :)
ben de chia aldim cnm canim detoks icecekler falan da ahzirliyorum bakalil biraz odem atalim dimi amagünaydıınnnn...
chialı kinoalı sandviç ekmeği arası ezine peyniri kahvaltım.. şuan yiyorum. yanında çayla birlikte..öğlene atar beni bu..
iste bu enfes11.30
1 kupa kayisili form çayı
12.30
Sade kahve
Ceviz
Eki Görüntüle 2072861
Öğlen
Eki Görüntüle 2072859
Ara öğün
Eki Görüntüle 2072860
Altta frambuaz taneleri üzerinde 2 YK çırpılmış yoğurt onun üzerine ezilmiş cennet elması ve ceviz![]()
kolay gelsin bebek... halledersin sıkıntı yapma..![]()
allah kolaylik versin canim
ben de chia aldim cnm canim detoks icecekler falan da ahzirliyorum bakalil biraz odem atalim dimi ama
iste bu enfes
Günaydın kızlar..
Bugün annemin 1. ölüm yıl dönümü..
Müsait durumda olanlardan 1 Fatiha okur mu acaba?
Geçen yıl yaşadığım her saati şuan tekrar yaşıyorum.. bu berbat bişey..![]()
Allah razı olsun.. saol canım...Allah rahmet eylesin canım okuruz tabii
ben meyve tabağına koyuyorum zaten 2 saat sonra ya babam ya kardeşim yemiş oluyorSeylanin Gunlugu çok geçmiş olsun canım
Kızlarmesmeser nerelerde gören duyan varmı
yazarhanim35 meyveli yoğurt harika görünüyor ama ben meyveyle yoğurdu karıştıramıyorum ama görsellik 10 numara.
Bide sen çeyrek muz demişsin ben onu kesip geri kalanını dolaba koyamam ki yerim![]()
okudum canim allah rahmet eylesinGünaydın kızlar..
Bugün annemin 1. ölüm yıl dönümü..
Müsait durumda olanlardan 1 Fatiha okur mu acaba?
Geçen yıl yaşadığım her saati şuan tekrar yaşıyorum.. bu berbat bişey..![]()
allah kabul etsin canimhepinize hayırlı kandiller rabbim dualarınızı kabul eylesin inşaallah :)
dün akşam yemek yemeden yattım bugün oruçluyum Allah kabul ederse :) hepinize afiyet olsun canlar :)
oyle oluyor canim yemek yemegi dogutuyor benim de cok kacamakli donemlerim oldu simdi 2 gundur tekrardan baslayim dedimSelam kızlar
Kandiliniz mübarek olsun
Çok kaçamaklı geçti dün ve öncesi bi yerde olay kopuyor kendimi yemeğe veriyorum
Bugün niyetliyim akşama kaçırmam inşallah