- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda insanlar daha cok hasta oluyolar hava sicak ama nem orani yuksek birde denizin getirdigi alerjiler var. esimin hastalarindan geciyor yada cocuklar okuldanda tasiyorlar derken surekli hastayiz.burası soğuk ondan hasta oluyoruz biz hadi de sizi de klimalar çarpıyor sanırım canım
biz hepimiz hergun yediklerimizi paylasiyoruz ordan bakabilirsinBende katilmak istiyorum ama ornek diyet istyrum arkadaslar yardimci olabilen varmi ?
Allah kabul etsin canım..Gunaydin kizlar bnde insallah bugun oruc tuttum.sahurda cokelek ve bol yesillik yedim
Gunaydin kizlar bnde insallah bugun oruc tuttum.sahurda cokelek ve bol yesillik yedim
Geçmiş olsun tekrar canımBurda insanlar daha cok hasta oluyolar hava sicak ama nem orani yuksek birde denizin getirdigi alerjiler var. esimin hastalarindan geciyor yada cocuklar okuldanda tasiyorlar derken surekli hastayiz.
sagol cnmAllah kabul etsin cnm
hayordoe inslalh hasta miydin ben mi kacirdim orayi12 gibi
Eki Görüntüle 2073655
Öğlen
Eki Görüntüle 2073656
3 gibi
1 çay kaşığı ballı 1 dilim Elmalı ve ayva kabuklu ıhlamur
kırgın hissediyorum kendmi canım olacağım sanırım önlem alıyorumsagol cnm
hayordoe inslalh hasta miydin ben mi kacirdim orayi
Ne guzel yaaa Allah kabul etsin sagligima kavusunca bende oruclarima baslicam insallah.Gunaydin kizlar bnde insallah bugun oruc tuttum.sahurda cokelek ve bol yesillik yedim
Teşekkür ederim canım inşallah olmam. Gözün aydın iyi bir şekilde hallettigine sevindim :)Sabahtan beri kosturuyorum sonunda gelebildim kizlar cok mutluyum. bugun saglik sigortasi meselesini hallettim. web dekilerin yari fiyatina hemde.
Eski telefonlarimi cok iyi fiyata sattim.
Gun benim icin guzel basladi Elhamdulillah.
Kahvalti pek yapamadim ama simdi ofiste somon fumeli sandvich yiyorum. yaninda cay.
Gecmis olsunyazarhanim35 hastalar kulubune hos geldin diyemiycem insallah hasta olmazsin.
ohhh afiyet olsun cok guzel gorunuyor.Son ara öğün
Altta frambuaz taneleri var
Yoğurdum eksi diye 1 çay kaşığı ballı fındık kreması koydum
Üzerine cennet elması
Muz ve ceviz
Eki Görüntüle 2073772