• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

IMG_6898.webp

Kızlar balkabağı çorbası yapan var mı aranızda ? Denemek istiyorum ancak güzel olmazsa diye bir acabadayim

slm kızlar bi türlü gelemedim
pazartesiden beri yoğunum hemen özet geçeyim
pazartesi= ailem yemeğe geldi herkez farklı şeyler istedi menü karışıktı birinin yediğini diyeri yemiyo:rolleyes:
kısır yaptım,etli yaprak sarma,biraz arttı dolmada yaptım ,kardeşim pizza istedi onu yaptım turşular falan derken yedik içtik
salı günü annemdeydik mantı yaptık 2 tabak dolu dolu yedim gelin çarşamba günü işe başlıcaktı o yüzden toplandık
çarşamba günü de kızımın okuluna gittim arada simit yedim kızım okuldan erken çıktı biraz gezdik alışverş yaptık akşamada canımız kokoreç istedi eşime sipariş verdim onu yedik arkasından kandil simiti yani baya baya bi yedim
bugün evdeydim teras için usta geldi baktı akan yerler vardı yarın yapmaya gelecek
bugün yediğim kahvaltım aynı öğlen 1 tabak mercimek çorbası akşam 1 dolma az yoğurt
birazdanda sade kahve yapıcam

kırgın hissediyorum kendmi canım olacağım sanırım önlem alıyorum
dikkat et simdiden gecmis olsun

Ne guzel yaaa Allah kabul etsin sagligima kavusunca bende oruclarima baslicam insallah.
amin canim islerini halletmene sevindim ben de oruca basladigim.icim cok mutluyum.burda suanda aksam ezaninerken okunuyor oruc icin ideal zamandayiz

slm kızlar bi türlü gelemedim
pazartesiden beri yoğunum hemen özet geçeyim
pazartesi= ailem yemeğe geldi herkez farklı şeyler istedi menü karışıktı birinin yediğini diyeri yemiyo:rolleyes:
kısır yaptım,etli yaprak sarma,biraz arttı dolmada yaptım ,kardeşim pizza istedi onu yaptım turşular falan derken yedik içtik
salı günü annemdeydik mantı yaptık 2 tabak dolu dolu yedim gelin çarşamba günü işe başlıcaktı o yüzden toplandık
çarşamba günü de kızımın okuluna gittim arada simit yedim kızım okuldan erken çıktı biraz gezdik alışverş yaptık akşamada canımız kokoreç istedi eşime sipariş verdim onu yedik arkasından kandil simiti yani baya baya bi yedim
bugün evdeydim teras için usta geldi baktı akan yerler vardı yarın yapmaya gelecek
bugün yediğim kahvaltım aynı öğlen 1 tabak mercimek çorbası akşam 1 dolma az yoğurt
birazdanda sade kahve yapıcam
kacamaklar olmus ama onlari unutalim.yeniden baslayalim insallah canimcim

Kizlar iftardan once 2 kasik yogurda 2 kasik chia tohumu koydum yedim biraz kabah ve peynirle bir dilim ekmek
Detoks icecegimi ictim ama.malesef bugun cikolata kacirdim fransan gelmisti ve harika bir tadi vardi bitter seviyorum zaten yuzde 70 kakao idi aslinda yemicektim ama evde durmasi batti bana:(

Kızlar pazartesi ve salı ıspanaklı börek yaptım kendimi tutamadım yedim Çarşamba perşembe az yedim ama bu hafta sütüm oğluma yetmedi üstüne bide tartıdada fazla çıktım zayıflamak için oğlumun rızkından çaldığımı hissediyorum mama vermiyorum sadece anne sütü alıyor akşam yemeğinden sonra birşey yemezsem marifet sayıyorum ama oğlum aç kalıyor bugün o ağladı ben ağladım kendimi kötü hissediyorum kötü bir haftaydı bakalım sabah kilo bildirimi nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar pazartesi ve salı ıspanaklı börek yaptım kendimi tutamadım yedim Çarşamba perşembe az yedim ama bu hafta sütüm oğluma yetmedi üstüne bide tartıdada fazla çıktım zayıflamak için oğlumun rızkından çaldığımı hissediyorum mama vermiyorum sadece anne sütü alıyor akşam yemeğinden sonra birşey yemezsem marifet sayıyorum ama oğlum aç kalıyor bugün o ağladı ben ağladım kendimi kötü hissediyorum kötü bir haftaydı bakalım sabah kilo bildirimi nasıl olacak bilmiyorum
canim oglunun rizkindan calmak degil sen ogluna besleyici seyler vermoyorsun kurabiye borekle sut olmaz hurma yogurt ceviz badem sut yumurta yiyaceksin hergun hem douarsin hem sutun olur digerlerini agzina koymauacaksin bir sure hem sagligin hem oglun icin benim cok hamile arkadasim zayifladi hem de sutleri hic eksilmeden

Gunaydin bayanlar ben kilo bildirimi yapayim ama gecen hafta kac oldugumu tam olarak hatirlamiyorum hayal meyal
Rumuz aaadddaaa
Gecen hafta 64.8
Bu hafta 64.7
Fark- 100 gram
Yuzde % 0. 100
Spor ems
Diyet diyetisyen

Merhaba Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar :)

Sabah Kahvaltım;
SANDWİÇ
KAKAOLU SÜT

Bildirimim;

Rumuz: Ozelim92
Geçen Hafta: 59.7 kg
Bu hafta : 58.8 kg
Fark: - 900 gr
Yüzde: %1.507

Regl 'a 2 gün kala harika sonuç ya mutlu oldum inşaallah devamı gelir de şu 57 ye inerim :(

selam kızlar..gelemedim umarım herkesler iyidir...biraz modum düşüktü..listeyi yapacak olan varsa yapsın kızlar yoksa ben çok geç gelicem akşama misafirim de var...kilo bildirimi yapıp işe gideceğim..

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:82.9 kg
baş.tarihi:22 Eylül 2017
geçen hafta:83.3kg
bu hafta:82.8 kg
fark:-400
yüzde:%0.480
ilk hedef:75kg
spor:her gün işe gidiş geliş 2.5 km

selam kızlar..gelemedim umarım herkesler iyidir...biraz modum düşüktü..listeyi yapacak olan varsa yapsın kızlar yoksa ben çok geç gelicem akşama misafirim de var...kilo bildirimi yapıp işe gideceğim..

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:82.9 kg
baş.tarihi:22 Eylül 2017
geçen hafta:83.3kg
bu hafta:82.8 kg
fark:-400
yüzde:%0.480
ilk hedef:75kg
spor:her gün işe gidiş geliş 2.5 km

Sersumcum nasılsın canım

Sıkma canını dalgısın da galiba 500 gr vermişsin

Hep öyleyiz bu ara Allah sağlık versin başka şey olmasın canım

canim oglunun rizkindan calmak degil sen ogluna besleyici seyler vermoyorsun kurabiye borekle sut olmaz hurma yogurt ceviz badem sut yumurta yiyaceksin hergun hem douarsin hem sutun olur digerlerini agzina koymauacaksin bir sure hem sagligin hem oglun icin benim cok hamile arkadasim zayifladi hem de sutleri hic eksilmeden
aad haklısın canım sağlıklı şeyler yiyoru zaten sadece emzirenler porsiyon hesabını ona göree yaparlar şimdiki aklım olsa emzirme döneminde çok çabuk verirdim onların metoları daha hızlı çalışıyo

filiztoprak
g. hafta = 66.o
bu hafta =66.0
fark= 00
aynıyım kızlar o kadar kaçamağa rağmen:KK9:demekki eskisi gibi çok çabuk almıyorum
keşke ideal kiloma gelsem böyle korusam

ben de öğlen öyle acıktım ki. yemekhanede yemeklere yumuldum.
düzenli yemek yiyince yani öğün araları 5 -6 saat olunca böyle oluyor .arada bi şey de yemiyorsun . kurt gibi aç oturuyorsun yemeğe. neyse akşamı az yerim .
3 tombik ekmek
1 kase çorba
1 küçük but
1 küçük kase tatlı
2 tabak karışık kızartma. bol yoğurtlu.
öğlen yediklerim .

sabah kahvaltım. 1 açma.
1 kb kaşar
1 bardak çay

aad haklısın canım sağlıklı şeyler yiyoru zaten sadece emzirenler porsiyon hesabını ona göree yaparlar şimdiki aklım olsa emzirme döneminde çok çabuk verirdim onların metoları daha hızlı çalışıyo
Haklısınız kızlar çok sağlıksız beslendiğim bir hafta geçirdim bu hafta çok daha dikkatli olacağım inşallah herşeyden önce bunu çocuğum için yapmam gerekiyor silkeleme vaktim geldi ama bugün ne yemek yapsam bilmiyorum az pırasa var yanına ne yapabilirim önerileri bekliyorum ;)

Hemen kilo bildirimi de yapayım
Başlangıç tarihi : 20 Eylül 2017
Başlangıç kilom : 86
Geçen hafta : 81
Güncel kilom : 81,5
Yüzde : +0,617
Spor yok
Homili gırtlak yedim:kızgın:

Back
X