• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin kizlar hava cok guzel tam gezmelik ama malesef calismak gerekiyor. Ayrica esimin vatandaslik evraklarindan bir kac tanesi eksik cikti onlari halletmeye calisiyorum. kisacasi kosturuyorum. herkese sevgiler.

Kizlar bugun oyle cok ayaktaydin oyle.yoruldum.ki boyle gunlerde resmen daha cok acikiorum.eve gelince bir dolu avuc cerez karisimi balli ekmek ve 2 tane kuru erige saldirdim resmen

kızlar merhaba bugün hiç gelemedim resmen

sabah kahvaltım;
tost ekmeği arasına kaşar peynir
çay

çay çay 3 küçük dilim börek

ikinde de yemek yedim patso :)

çay çay

ara yaptım leblebi ile çay

eve gidince 1 tabak çorba içicem sadece

kızlar merhaba bugün hiç gelemedim resmen

sabah kahvaltım;
tost ekmeği arasına kaşar peynir
çay

çay çay 3 küçük dilim börek

ikinde de yemek yedim patso :)

çay çay

ara yaptım leblebi ile çay

eve gidince 1 tabak çorba içicem sadece
3 dilim borek ve patsoooooooo:):):):

12.30

1 duble fincan sade türk kahvesi

öğlen

Screenshot_2017-12-04-22-13-57-999.webp

15.06

1 kupa kayisili form çayı

17.30

1 sade soda
Ve 3 tane form bisküvi

Screenshot_2017-12-04-22-14-11-015.webp

Akşam

Screenshot_2017-12-04-22-13-40-224.webp

Son ara öğün

1 tane mandalina

Birazdan 1 kupa ihlamur

Ben kahvaltımı yazmıştım
Öğle
Spagetti makarna

Türk kahvesi
1 Coco Star

Akşam
1 küçük kase mercimek çorbası
1 porsiyon hünkar beğendi

Türk kahvesi
Bitki çayı
Nescafe
1 çay bardağı leblebi
Bide puding yaptığım tencerenin dibini parmakladım:oops:

Çok şükür 2 gündür sütüm geri geldi dün oğlumda emme reddi başladı biraz acımasızca oldu ama birkaç saat aç bıraktım tekrar emmeye başladı artık dolaba süt atamıyorum ama en azından günlük rızkını çıkarıyor kuzum aç kalmaya gelmiyor hemen süt gidiyor ama aaadddaaa nın dediği gibi kahvaltı harici ekmek yemeden sağlıklı gıdalar yediğimde herşey kısa sürede düzeldi neredeyse cuma günü kilo vermekten vazgeçip homili gırtlak yiyecektim bebek sözkonusu olunca insanın gözü hiçbir şey görmüyor iyiki varsınız destek olmasanız ben 90 ı görürdüm herhalde eski iradem kalmadı

Selam kızlar

Bugünkü menüm sabah peynir zeytin domates çay yarım dilim ballı tereyağlı ekmek

Öğlen sade kahve

Akşam mercimek çorbası salata yoğurt1 ıspanaklı börek

Haftasonu dikkat edemedim hafta içi iyi geçer inşallah hepimiz için
amin ficanscim haftasonu oluyor oyle kacamaklar hepimizde

Çok şükür 2 gündür sütüm geri geldi dün oğlumda emme reddi başladı biraz acımasızca oldu ama birkaç saat aç bıraktım tekrar emmeye başladı artık dolaba süt atamıyorum ama en azından günlük rızkını çıkarıyor kuzum aç kalmaya gelmiyor hemen süt gidiyor ama aaadddaaa nın dediği gibi kahvaltı harici ekmek yemeden sağlıklı gıdalar yediğimde herşey kısa sürede düzeldi neredeyse cuma günü kilo vermekten vazgeçip homili gırtlak yiyecektim bebek sözkonusu olunca insanın gözü hiçbir şey görmüyor iyiki varsınız destek olmasanız ben 90 ı görürdüm herhalde eski iradem kalmadı
canim.benim bravo sana bakiyorum mebulerin guzel eski iraden de var cok sukur saglikli besleniyorsun ve boyle beslendigin surece kilo zaten kendiliginden gidicek bnce almak yerine vericeksin insallah

amin ficanscim haftasonu oluyor oyle kacamaklar hepimizde

canim.benim bravo sana bakiyorum mebulerin guzel eski iraden de var cok sukur saglikli besleniyorsun ve boyle beslendigin surece kilo zaten kendiliginden gidicek bnce almak yerine vericeksin insallah
İnşallah canım geçen hafta senin mesajınla kendime geldim toparlanmaya başladım ve bu sabah eksileri görünce mutlu oldum sanırım zaman zaman hepimizde bir bıkkınlık yılma dönemi oluyor ama öncelikle o 70 geri gelecek sonra neden daha aşağısı olmasın dimi ama ;) daha yolum uzun benim ahh bu minik sıpalar ne hale soktular beni şükürler olsun iyiki varlar:KK200:

İnşallah canım geçen hafta senin mesajınla kendime geldim toparlanmaya başladım ve bu sabah eksileri görünce mutlu oldum sanırım zaman zaman hepimizde bir bıkkınlık yılma dönemi oluyor ama öncelikle o 70 geri gelecek sonra neden daha aşağısı olmasın dimi ama :KK66: daha yolum uzun benim ahh bu minik sıpalar ne hale soktular beni şükürler olsun iyiki varlar:KK200:
olmaz mi canim hepimiz bikioruz inanki hatta nefret ediyorum ama hicbir emek bosa gitmez bizim de bu zamana kadar yaptiklarimiz bosa gitmeyecek ayda 2 kilo verek 6 ay sonra 12 kilo eder inanablior musun bu yaza harika girmek demek

slm kızlar
bu aralar hiç gelemiyorum dünde çok rahatsızlandım regl olmuştum fakat ağrısı çok şiddetliydi müthiş bir gaz oluyo
ne tuvalete gidebildim nede idrara çıkabildim süründüm resmen acillerde bugünde 12 ye kadar uyumuşum kızımı gönderdim yattım
şu an yine gaz var ne iyi gelir bilemmedim hiç bişey yiyemiyorum zaten ağır geliyor
dünde kızım hastaydı sabah kalktık okula gidemedi tekrar yattı ateşi vardı onla uğraştım çok şükkür iyileşti
uzun lafın kısası sabahtan ikindiye kadar kızım hastaydı akşamdan 1 e kadar ben hastaydım kabus gibi
sersumcum ben listeden çıkayım şimdilik toparlanmam llazım canım düzenim kalmadı yine gelirim tabi burası olmadan yapamam vaktim olursa arada da uğrarım tabi öpüyorum hepinizi:KK15:

slm kızlar
bu aralar hiç gelemiyorum dünde çok rahatsızlandım regl olmuştum fakat ağrısı çok şiddetliydi müthiş bir gaz oluyo
ne tuvalete gidebildim nede idrara çıkabildim süründüm resmen acillerde bugünde 12 ye kadar uyumuşum kızımı gönderdim yattım
şu an yine gaz var ne iyi gelir bilemmedim hiç bişey yiyemiyorum zaten ağır geliyor
dünde kızım hastaydı sabah kalktık okula gidemedi tekrar yattı ateşi vardı onla uğraştım çok şükkür iyileşti
uzun lafın kısası sabahtan ikindiye kadar kızım hastaydı akşamdan 1 e kadar ben hastaydım kabus gibi
sersumcum ben listeden çıkayım şimdilik toparlanmam llazım canım düzenim kalmadı yine gelirim tabi burası olmadan yapamam vaktim olursa arada da uğrarım tabi öpüyorum hepinizi:KK15:
Oncelikle kizina da sana da cok cok gecmis olsun canim regl olunca bende de gaz oluyor nedense anlayamadim sicak tut kendini dinlen iyice keske listeden cikmasan canim ya baya bir verdin sen ama gelmeyi ihmal.etme buralara

slm kızlar
canım benim . çok geçmiş olsun .
neden bu kadar gaz oldu.
ayaklarını sıcak tut.
ağrına ve gazına en etkili çözüm sıcak su torbasıdır.
ama devam eden ağrın olursa mutlaka doktora git .

slm kızlar
kızçene de çok geçmiş olsun .
kıyamam . kış ayı geldi .acil şifalar canım kızçene de.

Back
X