Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğma büyüme izmirliyim cnm ben ama baba tarafım iç anadolu :)
ben sadesini yedim cevizli hiç yemedim :)
Kızlar bende katılmak istiyorum çok değil 5kilo fazlam var hedef kilom 52 bir türlü baslayamiyorum yada yarıda kalıyor
Benimde aklımdan geçti ama evli olup olmadığını bilmediğim için yazmadım
Hava değişimi veya mevsim geçişlerinde olabilir üşütmüş olabilirsin idrar yolu enfeksiyonu olabilir veya beslenme değişikliği de olabilir bende evlenmeden önce çok düzensizdim bunak bi doktora gittim bana evlendikten sonra düzelir demiştibide düzene girmesi için doğum kontrol hapı vermişti ise yaradı ama
![]()
şu aralar uzak durmak en mantıklısıcevizlide bir harikaaa :)
Hoşbulduk canımhoşgeldin cnm bende öyle başladımm :)
hoş geldin . 5 kilo fazlacık. bi çırpıda verirsin . merak etme.Kızlar bende katılmak istiyorum çok değil 5kilo fazlam var hedef kilom 52 bir türlü baslayamiyorum yada yarıda kalıyor
Evliyim canım 21 yaşındayım 160 boyum 1tane kızım var 2 yaşında Adana'da oturuyorum çalışıyorum market sektorundehoş geldin . 5 kilo fazlacık. bi çırpıda verirsin . merak etme.
tanıtsan ya kendini.
kaç yaşındasın
nerede oturuyorsun .
evli misin
çalışıyor musun
o zaman yazm akmna dmla vermisti bna:)şey . markaların bi kaç harfini fazla yazabilirsin
kınıkk gibi. tam adı değil de . fazla harf basarak yazabiliyorsun . yani markanın adını vermiş olmuyorsun o zaman
ah o bes kilo yok mu o bes kilo insanin hayatini majveder bnde yillardir o bes kiloyu veremeyenlerdenimKızlar bende katılmak istiyorum çok değil 5kilo fazlam var hedef kilom 52 bir türlü baslayamiyorum yada yarıda kalıyor
degisiklik guzeldir:)yeniyıl öncesi değişiklik yapıp saçlarımı boyadım platin sarısıydı altın kızıl kahveye boyadım![]()
yeniyıl öncesi değişiklik yapıp saçlarımı boyadım platin sarısıydı altın kızıl kahveye boyadım![]()
tamam canım . sağ ol.o zaman yazm akmna dmla vermisti bna:)
ah o bes kilo yok mu o bes kilo insanin hayatini majveder bnde yillardir o bes kiloyu veremeyenlerdenim
degisiklik guzeldir:)
Ay çok severim muhteşem ikili bide krem peynir olsa süper olurdusabah kahvaltım . 1 simit . 1 çay
Hayırlı olsun bende boyatmak istiyorum saçım 3 renk paspal paspal dolaşıyorum ama emzirdigim için bir süre daha beklemek zorundayımyeniyıl öncesi değişiklik yapıp saçlarımı boyadım platin sarısıydı altın kızıl kahveye boyadım![]()
Hoşgeldin 5 kilo birşey değil ya ben 16 kilo vereceğim inşallah Adana da kilo vermek zor iş Adana'daki insanların yarısı pişiriyor diğer yarısı da giyiyor Adanalı mısınızEvliyim canım 21 yaşındayım 160 boyum 1tane kızım var 2 yaşında Adana'da oturuyorum çalışıyorum market sektorunde
Allah kabul etsin canım nasıl bir detoks suyu yapıyorsunSlma kizlar bnde bugun insallah oruca nieyt ettim sahir bir yumurtali az kasarli ispanak detoks suyum ve bir de ceviz badem yedim