• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaudim bayanla4 sabah kahvalyim yarim simit oglen de tavuk ve ayran var insallah
Yaza yaklasiyoruz insallah bu kez eski hatalarimiz tekrar etmeyip saglikli beslenecegiz ve hepimiz ideal kilomuza ulasacagiz haftasonum normal gecti 2 kurabiye sisinda kacamagim olmadi
benim de hafta sonu kaçamağım olmadı.
dışarı çıktım . eski evim yakın ya. komşuları gördüm . kızı parka götürmüştüm oraya. onlarla yürüyüş yaptık.
sonra kız parkta durdu. başka arkadaş geldi oraya . oğlunu getirmiş . onunla konuştuk vs derken 3 saat dışarıda kalmışım. kaçamak yapmaya zaman bulamadım. genelde çay kahve içtim .
iyiydim bu hafta sonu senin gibi

benim de hafta sonu kaçamağım olmadı.
dışarı çıktım . eski evim yakın ya. komşuları gördüm . kızı parka götürmüştüm oraya. onlarla yürüyüş yaptık.
sonra kız parkta durdu. başka arkadaş geldi oraya . oğlunu getirmiş . onunla konuştuk vs derken 3 saat dışarıda kalmışım. kaçamak yapmaya zaman bulamadım. genelde çay kahve içtim .
iyiydim bu hafta sonu senin gibi
Bizim buraya kar yağdı hafta sonu çıkılacak gibi değildi soğuktu baya.

Ne kar mı? :KK53: bizde haftasonu hava güzel diye gezmeye gittik deniz kıyısına gitmek istiyordum ama oy birliğiyle Tarsus a hayvanat bahçesine gittik şuan havaların en güzel olduğu zaman burada Mayıs tan sonra dayanılmaz oluyor şimdi Adana ya gelin kızlar ;)

ay ay . ben de gördüm internette . ağrı ya da yağmış . bizim buralarda hava şimdilik iyi gidiyor .kış olmadı pek . 2 kez kar yağdı o da tutmadı. 2-3 gün ancak tuttu

Çok iyiyim canım cumartesi gezmekten sonra arkadaşlara çaya gittik orada 1 dilim börek kaçamağı yaptım ama pazar telafi ettim gibi bugünde çok iyi gidiyorum şimdilik geçicem seni:KK71:
bakalım hanginiz daha çok kaçamaksız geçirecek bu haftayı.

öğlen 1 koca kase yoğurt
keten tohumu
chia
tarçın
keçiboynuzu tozu
1 küçük elma.
1 avuç kuru üzüm ile karışım yaptım .harika geldi. fakat uyku bastırıyor 10 dk dır. sakinleştim iyice.

ay ay . ben de gördüm internette . ağrı ya da yağmış . bizim buralarda hava şimdilik iyi gidiyor .kış olmadı pek . 2 kez kar yağdı o da tutmadı. 2-3 gün ancak tuttu
Burda da bu 3 . Yagmasi ama tutmadi hic.
Cok uzuldum bu sene dogru duzgu kar yapmamasına
insallah baharda yagmurlar guzel olur

Burda da bu 3 . Yagmasi ama tutmadi hic.
Cok uzuldum bu sene dogru duzgu kar yapmamasına
insallah baharda yagmurlar guzel olur
Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah . bahar bol yağışlı olur inşallah .
şimdiden tomurcuklar açtı ağaçlarda.

Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah . bahar bol yağışlı olur inşallah .
şimdiden tomurcuklar açtı ağaçlarda.
Cu art esi normal kahvaltı yapıp kızımı kapalı bir oyun alanına götürdüm.
Sonra ona küçük bir pizza ısmarladım, o yemedi ben yedim.
Akşam karnım toktu eşime de buzluktan patatesi mantı çıkardım yaptım, ye diye çok ısrar etti, bir kase yedim.
pazar günü kahvaltı ve öğle yemeğinde diyetime uydum ama akşam, fırında 3 te bir ekmek büyüklüğünde çok güzel yuvarlak ekmek yapmışlar. O dan aldım, kofte yapıp ekmeğin içini çıkarttı hamburger olarak yedim ayranla

Instigramdam da merve bilge atalay diye fenomen bir diyetisyen var.
2 kitabı da var çok satan.
Dün onun tpyoutube de bir videosuna denk geldim. Bir detoks ve 3 günde 3 kilo verdiren.

Sabah onu izledim.
Yaptığı detoks un benzerini portakal ağacı bloğunun sahibi hatice hanımın bir benzerini uyguladığını okumuştum. Ben de yapmak istemiştim ama kısmet olmamıştı. Bu ona gör çok daha uygulanabiliyor güzel bir detoks olmuş. Onu yapmayı planlıyorum. Malzemeleri hafta sonu tamamlayıp.

Isteyenler bir göz atsın ;)

Cu art esi normal kahvaltı yapıp kızımı kapalı bir oyun alanına götürdüm.
Sonra ona küçük bir liza ısmarladım, o yemedi ben yedim.
Akşam karnım yoktu eşime de buzluktan patatesi mantı çıkardım yaptım, ye diye çok ısrar etti, bir kase yedim.
pazar günü kahvaltı ve öğle yemeğinde diye time uydum ama akşam, fırında 3 te bir ekmek büyüklüğünde çok güzel yuvarlak ekmek yapmışlar. O dan aldım, kofte yapıp ekmeğin içini çıkarttı hamburger olarak yedim ayranla
olsun canım .
çok sıkıntı yapma. bence olur o kadar .

Instigramdam da merve bilge atalay diye fenomen bir diyetisyen var.
2 kitabı da var çok satan.
Dün onun tpyoutube de bir videosuna denk geldim. Bir detoks ve 3 günde 3 kilo verdiren.

Sabah onu izledim.
Yaptığı detoks un benzerini portakal ağacı bloğunun sahibi hatice hanımın bir benzerini uyguladığını okumuştum. Ben de yapmak istemiştim ama kısmet olmamıştı. Bu ona gör çok daha uygulanabiliyor güzel bir detoks olmuş. Onu yapmayı planlıyorum. Malzemeleri hafta sonu tamamlayıp.

Isteyenler bir göz atsın :KK66:
portakal ağacında görmüştüm yıllar önce bu çayı . acaba o mu . sarı bi çay oluyor .ama içimi zordur diye düşünüyorum . bi göz atıyorum hemen

portakal ağacında görmüştüm yıllar önce bu çayı . acaba o mu . sarı bi çay oluyor .ama içimi zordur diye düşünüyorum . bi göz atıyorum hemen
O degil
Haticenjn yaptığı çeşitli meyve ve sebzelerin blenderdan çekildiği yeşil su sarı su kırmızı su gibi birşeydi.
Bu da öyle ama malzemeler daha kolay bulunabiliyor şeyler.

6a00d83451e9a369e201bb087d75f5970d-500wi.webp

hoşbulduk canlar.yaşım 30 .kilom 70 boyum 1,65 hedefim haziran 15 e kadar 63 olmak .2 yaşında bir kızım var çalışıyorum.burda sistem nasıl bilmiyorum ama ben her cuma aç karnına tartılıyorum ama çoktandır gr gitmiyor bugun yediklerimi yazmaya karar verdim.
sabah:yarım domates.3 zeytin 1 kk.kadar peynir 1 tane salatalık 1 fincan şekersiz çay.1dilim kepekli ekmek 1 fincan yeşil çay.
oğlen 1 kase yayla çorbası yarım elma bir parça cevizle sucuk.az şekerli türk kahvesi yarm tadella cikolata
artık yazacağım

Back
X