• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah

Eki Görüntüle 2113807

Ara

Yarım kağıt bardak espresso
3 adet eti form

Öğlen

1.5 kepçe soğan çorbası
1 parça salçalı tavuk kalça
1 dilim salçalı patates

Ara

1 portakal

Akşam

Eki Görüntüle 2113808

Şimdi
1 fincan sade türk kahvesi
Canim sen diyetisyene gidiyor musun,
Maşallah tabaklarin çok dengeli tam diyet tabagi

canım benim .
ben de bitter %70 alıyorum .aşağışı kurtarmıyor .çikolata yememiş gibi oluyorum. buldukça stokluyorum onu.
ben etii alıyorum yüzde 70 olanı

ama çok zaman çocukların yarım kalan gofret , krovasan , aburcuburlarını da yiyorum işte. o da evde oluyor .işte değil .
Ya 1.70 boyun var 58 le bile manken gibisin ye gitsin :dondurma:

Benim boy 1.60 senle aynı kilo sayin ve kilolarını hepsi popoda, tahmen et artık fiziğimi :KK14:

canım benim .
ben de bitter %70 alıyorum .aşağışı kurtarmıyor .çikolata yememiş gibi oluyorum. buldukça stokluyorum onu.
ben etii alıyorum yüzde 70 olanı

ama çok zaman çocukların yarım kalan gofret , krovasan , aburcuburlarını da yiyorum işte. o da evde oluyor .işte değil .
haklisin evde olunca tutmak zor acaba diyorum cocuklara soyle yulafli muzlu tarifler gekistirip oyle mi yapsan belki sen de yesen bile kilo olmaz

canım benim . benim de dikkat ettiğim bir şey oldu. sanıyorum 2 yıl oldu. leblebi ile gram kilo veremedim. yani öğün olarak leblebi yedim 1 avuç. yanı bana sorsan aç kaldım . leblebi dişimin kovuğuna yetmedi. ama çakılı kaldım. sen ne zamandır leblebi yiyorsun .
kaynımın düğününe doğru kilo vermek istediğim dönemde leblebi yemiştim.
ayyyy demirlekecim suanda kac gndur dusundgum seyi soyledin gunlerdir bir avuc leblebi yiyorum.resmen azcik yemek yiyoruk kilo veremiyorum olmuyor demkki ondan bana da iyi gelmiyor oysa en sevdgim seydir

Canim sen diyetisyene gidiyor musun,
Maşallah tabaklarin çok dengeli tam diyet tabagi

Ya 1.70 boyun var 58 le bile manken gibisin ye gitsin :dondurma:

Benim boy 1.60 senle aynı kilo sayin ve kilolarını hepsi popoda, tahmen et artık fiziğimi :KK14:
canım benim ya.
öyle deme.
yani iyiyim şükür .
ama ben ince kemikliyim .
fazlalıklarım yağ olarak duruyor vucudumda.

yağlarımın az olduğu zaman 53 kilo olduğum zaman . lıkırdamadığım kilo o .
şimdi az lesli yapayım . her yer bıngıldıyor .bana öyle geliyor belki abartıyorum ama gözüme batıyor .

sen de dikkat et şekerim . dün yaptın mı boşnak böreği , yedin mi peki

haklisin evde olunca tutmak zor acaba diyorum cocuklara soyle yulafli muzlu tarifler gekistirip oyle mi yapsan belki sen de yesen bile kilo olmaz

ayyyy demirlekecim suanda kac gndur dusundgum seyi soyledin gunlerdir bir avuc leblebi yiyorum.resmen azcik yemek yiyoruk kilo veremiyorum olmuyor demkki ondan bana da iyi gelmiyor oysa en sevdgim seydir
canımcım. sonra niye böyle oldu acaba diye nete baktığımda kalorisinin yüksek olduğunu görmüştüm. yani onun yerine 1 tas çorba içsen daha iyidir . bıraktım artık. hatta leblebiden uzak duruyorum 2 yıldır

günaydın hanımlar:KK200:

haftasonundan beri inanılmaz bir koşuşturmaca sürdü. bu sabahtan itibaren biraz durulur umarım.

sağlıklı + sağlıksız beslenmeye devam. biraz iştahım açıldı. geçen hafta sürekli bulantı ve iştahsızlık yaşıyordum.

sabah serin birşeyler yeme isteğiyle uyandım. bir activia yedim. şimdi (çok doğru bulmasam da) nescafe içiyorum.

okuyucuu okuyucuu diyetdaşım sende durumlar nasıl?

adaaaa cım .çocuklara kek , börek , poğaça da yapıyorum. önceden haftada 2-3 kez kek ya da magnolia yapardım .
çünkü çocuklarım çok sever
misafir çok gelince bıkkınlık oldu galiba.
hafta sonu yaptım. baklava yufkasından tatlı , tuzlu börek . ve kakaolu kek .
ama bizimkilere yetmiyor maşallah . yine çocuklar büyüme aşamasında olduğundan mı ne kilo almıyorlar . yeseler de hep fitler .ama ben de yiyorum işte.
3 yıl öncesine kadar yapardım ama yemezdim .canım istemezdi. irade belki daha iyiydi o zaman .
işte bi yoluna sokamadım . soksam yine yemem . ama şimdilik o yola giremedim.

Günaydın kızlar dün akşam bir dilim kömbe yedim sonra üç dilim portakal
Sabah kahvaltım akşamki kombeden iki dilim ve şekersiz çay birazdan tartılacam durumumu kontrol altına almam lazım

Kocamaaaan günaydınlar kızlar, yoğunluk yoğunluk yoğunluk, arkadaşımında dediği gibi" ben seni ne zaman sakin göreceğim" HİÇ BİR ZAMAN :KK70: çok gelemiyorum bu ara diyet desen eh diyelim bu ara yine hazımsızlık var o da kilo aldırıyor, yemek düzenim kaçtı düzelir inşallah

Günaydın kızlar dün akşam bir dilim kömbe yedim sonra üç dilim portakal
Sabah kahvaltım akşamki kombeden iki dilim ve şekersiz çay birazdan tartılacam durumumu kontrol altına almam lazım
afiyet olsun canım . tartıl bakalım . ne olmuşsun . vermiş misin almış mısın

haftasonundan beri inanılmaz bir koşuşturmaca sürdü. bu sabahtan itibaren biraz durulur umarım.

sağlıklı + sağlıksız beslenmeye devam. biraz iştahım açıldı. geçen hafta sürekli bulantı ve iştahsızlık yaşıyordum.

sabah serin birşeyler yeme isteğiyle uyandım. bir activia yedim. şimdi (çok doğru bulmasam da) nescafe içiyorum.

canısı bende düzenimi sorgulamaya başladım kızlar saolsun yardımcı oldular kendimi denetliyorum şimdi. kilo veremiyorum çünkü olmuyor

canımcım. sonra niye böyle oldu acaba diye nete baktığımda kalorisinin yüksek olduğunu görmüştüm. yani onun yerine 1 tas çorba içsen daha iyidir . bıraktım artık. hatta leblebiden uzak duruyorum 2 yıldır
eskiden bnde oleydim cnm esime yaoardim ama asla yemezdim ne iradeydi anlatamam agzima lokma surmezdim 55 kilo idim smdi irade gitti kilolar geri geldi

hasta olunca insanin istahi kapaniyor ama mikroplar gdince istah yeniden aciliyor hep boyle olmustur bnde suan hasta oldum cnm bisey istemiyor

adaaaa cım .çocuklara kek , börek , poğaça da yapıyorum. önceden haftada 2-3 kez kek ya da magnolia yapardım .
çünkü çocuklarım çok sever
misafir çok gelince bıkkınlık oldu galiba.
hafta sonu yaptım. baklava yufkasından tatlı , tuzlu börek . ve kakaolu kek .
ama bizimkilere yetmiyor maşallah . yine çocuklar büyüme aşamasında olduğundan mı ne kilo almıyorlar . yeseler de hep fitler .ama ben de yiyorum işte.
3 yıl öncesine kadar yapardım ama yemezdim .canım istemezdi. irade belki daha iyiydi o zaman .
işte bi yoluna sokamadım . soksam yine yemem . ama şimdilik o yola giremedim.

beyaz leblebiye zaafım var benim de:KK49:

evet leblebi çok kalorili. mideyi rahatlatınca avuç içi kadar şeyle doydum diyoruz ama aslında kalori bombası. A aaadddaaa @demirleke
ya aslinda cok kolarili de degil bir kucuk fincani bir dilim ekmek yerine geciyor en saglikli atistirmalik ama demkki her bunyeye iyi gelmiyor leblebi cnm bugun bir leblebisiz deneyip tekrar bakayim yarim tartiya

Kocamaaaan günaydınlar kızlar, yoğunluk yoğunluk yoğunluk, arkadaşımında dediği gibi" ben seni ne zaman sakin göreceğim" HİÇ BİR ZAMAN :KK70: çok gelemiyorum bu ara diyet desen eh diyelim bu ara yine hazımsızlık var o da kilo aldırıyor, yemek düzenim kaçtı düzelir inşallah
valla yemek konusunda en duzensiz insanimdir canm ama inanki verilmiyor yani duzen olmayinca 6 yilin sonunda fark ettim:)

ayyy. acıkmaya başladım yahu.
nolduysa .
daha saat erken .
kahve yapayım içeyim bari. o_Oo_Oo_Oo_O
Afiyet olsun canım, bende şimdi yaptım şükür kahvaltımı, yarın toplantı var hazırlık yapmaktan ancak fırsat buldum,
1 yumurta
2 tane siyah zeytin
4-5 küçük küp beyaz peynir
1 dilim ekmek
1 bardak çay

bende birazdan yeşil çay demleyeceğim inşallaahhh

Back
X