- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikinize de bravo kizlarCanım sende benim gibi olmuşsun ya tam yiyorsun yada tam kesiyorsun keşke ortayı tutturabilsek te her zaman yesek işte o zaman kilo derdimizde olmazdıben olsam 4 çatalla o spagetti kurtulamazdı
![]()
canım biliyorsun ben de işimde mobinge varan çok sıkıntılar çektim. özel sektör bir savaş alanı. hele hele de yaşın gençse, genç gösteriyorsan, mütevazıysan, tecrüben azsa, seni ezmeye çalışan çok oluyor. yok öyle yağma!Rumuz: sabahvesen
Başlangıç kg:75.5
Bu hafta :62.3
Geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum. Maalesef bu aralar sıkıntılarım var sorumlum ile sorun yaşıyorum bariz bir şekilde bir haftadır mobbing e maruz kaldım ancak istifa etmeyecgm
dün de kullanmışsın , sanıyorum fıstık ezmesi.
daha çok bile verirsin inşallah .Rumuz : nadalvanos
- Başlangıç tarihi: 20 Eylül
- Başlangıç kilom: 86
- Geçen hafta : 79,8
- Güncel kilom: 79
- Fark: 800g
- Yüzde :1,00
- Spor: yürüyüş
- 6 nisana kadar hedef: 75
olirsun tabiki cnm yeter ki istegündaydın güzel bayanlar bu hafta başlangıç olsun bana ama inanıyorum sizlerle başladığım için midir bilmiyorum istedigim kiloya geleceğim gb
Rumuz :1demetumut
başlangıç kilom:68.400
15 hazirana kadar 63 olmak![]()
hadi hayırlısı. ben de inanıyorum . ama gelmedin dün . nerelerdesingündaydın güzel bayanlar bu hafta başlangıç olsun bana ama inanıyorum sizlerle başladığım için midir bilmiyorum istedigim kiloya geleceğim gb
Rumuz :1demetumut
başlangıç kilom:68.400
15 hazirana kadar 63 olmak![]()
Insallah olcak ficanscim merak etme senGünaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapayım ben de
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 75.3
Dün de bir arkadaştaydık bugün de başka bir yer de hiç dikkat edemedim gittiğin yerde yemeyince de olmuyor haftaya daha iyi olur inşallah
inşallah canım . daha iyi olur umarım.Günaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapayım ben de
Geçen hafta 75.4
Bu hafta 75.3
Dün de bir arkadaştaydık bugün de başka bir yer de hiç dikkat edemedim gittiğin yerde yemeyince de olmuyor haftaya daha iyi olur inşallah
nolmuş ben kaçırdım . bakayım
iş yerlerinde malesef mobing olabiliyor. Allah yardımcın olsun .ben de yıllar önce yaşadım . yani hatta 18 yaşındaydım . ilk işimdi. 2 yıl çalıştım .2 yıl sürdü.Rumuz: sabahvesen
Başlangıç kg:75.5
Bu hafta :62.3
Geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum. Maalesef bu aralar sıkıntılarım var sorumlum ile sorun yaşıyorum bariz bir şekilde bir haftadır mobbing e maruz kaldım ancak istifa etmeyecgm
Bende özel sektorde 4 sene çalıştım ve bm de yaşadımiş yerlerinde malesef mobing olabiliyor. Allah yardımcın olsun .ben de yıllar önce yaşadım . yani hatta 18 yaşındaydım . ilk işimdi. 2 yıl çalıştım .2 yıl sürdü.