• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rumuz: sabahvesen
Başlangıç kg:75.5
Bu hafta :62.3

Geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum. Maalesef bu aralar sıkıntılarım var sorumlum ile sorun yaşıyorum bariz bir şekilde bir haftadır mobbing e maruz kaldım ancak istifa etmeyecgm

Geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum. Maalesef bu aralar sıkıntılarım var sorumlum ile sorun yaşıyorum bariz bir şekilde bir haftadır mobbing e maruz kaldım ancak istifa etmeyecgm
canım biliyorsun ben de işimde mobinge varan çok sıkıntılar çektim. özel sektör bir savaş alanı. hele hele de yaşın gençse, genç gösteriyorsan, mütevazıysan, tecrüben azsa, seni ezmeye çalışan çok oluyor. yok öyle yağma!

madem istifa edecek kadar gözünü kararttın, öyleyse istifa etmeden önce sorunu çözmek için her yola başvur. iyi veya kötü yapabileceğin ne varsa, samimiyet kur, konuş, savaş, kavga et, şikayet et, insanlarla kulis yap, onun zayıf noktalarını kullan... bazısı azcık diş gösterdin mi bir anda kuzu kesilir... ve istifa edeceksen kesinlikle insanlara bunun nedeninin açıkça anlat. bir insanı işinden etmek o kadar kolay olmamalı.

günaydın :KK54:

rumuz: izole
başlangıç: sabah sabah hatırlayamadım 56-57 kg arası
diyet: bu hafta yok (yoğundum, düzensiz beslendim)
spor: yok
geçen hafta: 55,3 kg
bu hafta: 55,1 kg
fark: 200 gr
fark % 0,4

ilk hedefim olan 55’e ulaşmak üzereyim.:KK49:

diyetdaşım sen ne yaptın? bu hafta kesin verdin. okuyucuu okuyucuu :KK54:

gündaydın güzel bayanlar bu hafta başlangıç olsun bana ama inanıyorum sizlerle başladığım için midir bilmiyorum istedigim kiloya geleceğim gb
Rumuz :1demetumut
başlangıç kilom:68.400
15 hazirana kadar 63 olmak:KK68:

Günaydın kızlar

Kilo bildirimimi yapayım ben de

Geçen hafta 75.4

Bu hafta 75.3

Dün de bir arkadaştaydık bugün de başka bir yer de hiç dikkat edemedim gittiğin yerde yemeyince de olmuyor haftaya daha iyi olur inşallah

gündaydın güzel bayanlar bu hafta başlangıç olsun bana ama inanıyorum sizlerle başladığım için midir bilmiyorum istedigim kiloya geleceğim gb
olirsun tabiki cnm yeter ki iste

hadi hayırlısı. ben de inanıyorum . ama gelmedin dün . nerelerdesin

Günaydın kızlar

Geçen hafta 75.4

Bu hafta 75.3

Dün de bir arkadaştaydık bugün de başka bir yer de hiç dikkat edemedim gittiğin yerde yemeyince de olmuyor haftaya daha iyi olur inşallah
Insallah olcak ficanscim merak etme sen

Günaydın kızlar

Geçen hafta 75.4

Bu hafta 75.3

inşallah canım . daha iyi olur umarım.
S sabah esen canı iş yerinde yaşadıklarına çok üzüldüm
Inşallah üstesinden gelirsin.
nolmuş ben kaçırdım . bakayım

iş yerlerinde malesef mobing olabiliyor. Allah yardımcın olsun .ben de yıllar önce yaşadım . yani hatta 18 yaşındaydım . ilk işimdi. 2 yıl çalıştım .2 yıl sürdü.

Ben bu hafta 3 bu dükkan birası yaptım
Verdiğim 700 gr ödem mi kilodan mi bilmiyorum o yüzden
Önümüzdeki hafta belli olur bakalım

iş yerlerinde malesef mobing olabiliyor. Allah yardımcın olsun .ben de yıllar önce yaşadım . yani hatta 18 yaşındaydım . ilk işimdi. 2 yıl çalıştım .2 yıl sürdü.
Bende özel sektorde 4 sene çalıştım ve bm de yaşadım
O zaman kucuk tum çalışmak böyle olur zannediyordum
Sonradan anladım
Şimdi olsa daha farklı tepkim olurdu
Özel sektör de çok malesef
Kamuda da yaşayan arkadaşlarım var ama özelde daha cok

Back
X