• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ben yarım gün istedim, yarım gün kereste 10 buçukta servis alıyor akşam 5 gibi bırakıyor

Ama kereste çoğunluk olmadı servis olmayın tüm gün göndermek zorunda kaldım.
Esimde 8 8 buçuk gibi evden çıkıyor. O götürüyor

Bir ara eşim öğle tatilinde mi görürse dedik ama o zaman da k rese gidince öğle uykusuna yatacak, orda etkinliklere çok az kalacaktı.

4.5 ay kaldı sınava sabretmeye calisiyorum.

Aslında ilkokula kadar k rese yarım gün verilmeli diye düşünüyorum, tam bu sıkıyor çocukları sanırım.
Anneyi özlüyor çocuklar canım benim oğlum öyle, ama sen mecbur kalmışsın, hayata da başlamayı öğreniyorlar bir yandan ana yüreği biz dayanamıyoruz o ayrı

Günaydın kızlar sabah herkesler burada maşallah hepinizin günü güzel geçsin ben dünden daha kötü hastayım sesim çıkmıyor ancak size yazıyorum çocuklar uyanmasın diye dua ediyorum kalksam bir sürü iş var ama hiç halim yok

Rabbim nasip eder calisirsan ben de o N iyetteyim.
Evimiz var şükür geçen sene aldık
Arabamiz da yeni aldık. Eşim modelinden çok memnun olmasa da ben çok seviyorum

Yani calisirsam en fazla yeni ev alırken üzerine mutlaka eklememiz gerekecek çünkü burda evler uygun baya düşük bir fiyata aldık 130 bine. Gittiğimiz yerde kesin bu fiyatlara bulamayacagiz üzerine eklememiz gerekecek. Yani o borç olur sadece. Ben de 2. Çocukta 2 yıl ücretsiz izini sonuna kadar kullanırım, yarım gün çalışabilirim diye düşünüyorum.
İnşallah canım imkanın olursa kaçırma kullan hakkını, canım burası da tam tersi çok pahalı memleketimin gözünü seveyim, biz epey pahalı aldık evi belimizi doğrultmaya çalışıyoruz :))

Günaydın kızlar sabah herkesler burada maşallah hepinizin günü güzel geçsin ben dünden daha kötü hastayım sesim çıkmıyor ancak size yazıyorum çocuklar uyanmasın diye dua ediyorum kalksam bir sürü iş var ama hiç halim yok
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin, zencefil al kaynat limon ve tarçınla ama tazesini hemen kaldırır seni ayağa inşallah biz çok fayda gördük

İlk dönem oğlumu okula sabah götürüyordum kalkmakta çok zorlandı bu dönem öğle gidiyor uykuyu abarttı en erken 11 de kalkıyor ancak hazırlanıyor okul şimdi güzel oldu diyor

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin, zencefil al kaynat limon ve tarçınla ama tazesini hemen kaldırır seni ayağa inşallah biz çok fayda gördük
Aldım canım akşam zencefil çubuk tarçın taze nane limon elma demledim ama kaynatmak gerekiyor sanırım sen nasıl fayda gördün

Aldım canım akşam zencefil çubuk tarçın taze nane limon elma demledim ama kaynatmak gerekiyor sanırım sen nasıl fayda gördün
canım ben taze zencefil, limon ve çubuk tarçını 10 dk kaynattım, 10 dk da demlenmeye bıraktımi çok beklerse acı oluyor, içecek kadar ılıyınca 1 tatlı kaşığı bal koydum bir bardak çaya eşimede oğluma da içirdim, Allahın izniyle 2. gün rahatladılar, 3 gün yap bırakma

Bebekliginden beri akşam yatmaz sabah kalkmaz ne yaptıysam erkene alamadım şimdi ufaklikta öyle akşam 8 buçukta uyudu 9 buçukta uyandı yine 1 de uyudu maalesef
Canım her çocuk farklı, ben bıraksam benim oğlanda yatmaz 9 da ama ısrarcıyım haftaiçi çünkü sabah uyanamıyor, kitap okuyoruz, hadi bakalım hemen uyuyorsun diyorum tatlı sert zorla da olsa uyutuyorum

elazigda cnm ama bitti insallah bu yil :)
Güzel y erdeymis dogunuz.
Batı da nereleri tercih edeceksiniz plan var mi ?

Biz doguyu kahramanmarasta yaptık. Bitince ipga verdik, ben kpss den 87 almıştım. Benim atandığı yere gidelim diye. O da atanmak kısmet olmadı. Sonraki sene yine ipga verdik bunda atanirim diye, bunda da tercih dışı bizi kahramanmarasta atadilar yine. Yani doğumuzu da burada yaptık batimizi da.

İlk dönem oğlumu okula sabah götürüyordum kalkmakta çok zorlandı bu dönem öğle gidiyor uykuyu abarttı en erken 11 de kalkıyor ancak hazırlanıyor okul şimdi güzel oldu diyor

Çok geçmiş olsun
Kuzum demek öğrenci olunca sevdi okulu :)

Canım her çocuk farklı, ben bıraksam benim oğlanda yatmaz 9 da ama ısrarcıyım haftaiçi çünkü sabah uyanamıyor, kitap okuyoruz, hadi bakalım hemen uyuyorsun diyorum tatlı sert zorla da olsa uyutuyorum

Bizde akşamları yatağa girip kitap okuyoruz, Sonra kendi okuyor aynı kitabı, yarım yamalak böyle derken yarım saat oyalaniyoruz. Sonra uyuyor.

Hangi kitapları okuyorsun. 3 yaş seviyesine kitap bulurken baya zorlanıyorum.

Çok geçmiş olsun
Kuzum demek öğrenci olunca sevdi okulu :)

Bizde akşamları yatağa girip kitap okuyoruz, Sonra kendi okuyor aynı kitabı, yarım yamalak böyle derken yarım saat oyalaniyoruz. Sonra uyuyor.

Hangi kitapları okuyorsun. 3 yaş seviyesine kitap bulurken baya zorlanıyorum.
Canım timaş çocuğun çok güzel kitapları var ben onları tercih ediyorum

Güzel y erdeymis dogunuz.
Batı da nereleri tercih edeceksiniz plan var mi ?bem buraya atandim bilerek cnm yoksa burda nerdeee dogu gorwvi yapmak. Izmiri istiyoruz insallah benim memleketim:)

Biz doguyu kahramanmarasta yaptık. Bitince ipga verdik, ben kpss den 87 almıştım. Benim atandığı yere gidelim diye. O da atanmak kısmet olmadı. Sonraki sene yine ipga verdik bunda atanirim diye, bunda da tercih dışı bizi kahramanmarasta atadilar yine. Yani doğumuzu da burada yaptık batimizi da.
orasi da guzel dogu icin cnm ama insan memleketini ozluyor ben cok ozledim insallah artik hayirlisiyla cikar

aaa bende elazığda okumuştum üniversiteyi, elazığ doğu olarak iyidir ben çok sevmem ama :)
dogu gorevi icin iyo bnde firatta yuksek lisan yapiyorum:) bnde pwk sevmedim universitesini ben istanbul universitesinde okudum cok seviordum fakultemi

Bende çoğunlukla pearson yayinlarininkini alıyorum
Sevdiği kitaplar
Tombik ay serisi
Gergedanlar krep yemez
Kayıp köpek üzüm
Aç tirtil (bunu 3802765 kez okuduk sanirim):kusmuk:
Bizimkinin de bir tırtıl tinisi var kaç kez okuduk bilmiyorum :))) biraz tercih meselesi tabi, ben 365 günde sevgili peygamberim aldım peygamber efendimizin hayatını çok güzel anlatıyor bazen ben bile okurken gözlerim doluyor, sonra Allah beni seviyor aldım, içinde çok güzel hikayeler var, dürüst olmak adaletli olmak temiz olmak bunun gibi güzel ahlakla ilgili teşvik edici, en son da haftasonu birinin önerisi üzerine can can isimli kitabı aldım onada yeni bşaladık o da güzel

orasi da guzel dogu icin cnm ama insan memleketini ozluyor ben cok ozledim insallah artik hayirlisiyla cikar

dogu gorevi icin iyo bnde firatta yuksek lisan yapiyorum:) bnde pwk sevmedim universitesini ben istanbul universitesinde okudum cok seviordum fakultemi
bende yüksek lisansı geçen sene şubatta tamamladım fıratta, evlilik çocuk derken bitirmeye niyetim yoktu hocanın ısrarıyla 5 sene sonunda bitti çok şükür :))))

Back
X