Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili peygamberi ben de al ak istedim ama henüz erken anlamaz diye düşündüm.Bizimkinin de bir tırtıl tinisi var kaç kez okuduk bilmiyorum :))) biraz tercih meselesi tabi, ben 365 günde sevgili peygamberim aldım peygamber efendimizin hayatını çok güzel anlatıyor bazen ben bile okurken gözlerim doluyor, sonra Allah beni seviyor aldım, içinde çok güzel hikayeler var, dürüst olmak adaletli olmak temiz olmak bunun gibi güzel ahlakla ilgili teşvik edici, en son da haftasonu birinin önerisi üzerine can can isimli kitabı aldım onada yeni bşaladık o da güzel
Bu kitapları güzel görünüyorbende bu yukarıdaki kitaplar var.
2 yıl önce eve gelen bi misafir çocuğa verdim 4 tane falan .
geri getircekti okuyunca. 1. sınıfa getiriyordu.
ondan sonra 6-7 kez görüştük. ama geri vermedi. artık görüşmüyoruz da.
ben büyük oğluma almıştım . ama yaş olarak küçük. ne kadar uğraştıysam da ilgisini çekemedim. bize uygun kitaplar sanki. okuyup uygulatmamız açısından .Sevgili peygamberi ben de al ak istedim ama henüz erken anlamaz diye düşündüm.
Ben de alayım o zaman. Diğer yazdıklarını da not aldım. Onları da alırım inşallah.
ben de arkadaş tavsiyesi ile almıştım.Bu kitapları güzel görünüyor
Çocuk kitap çözümlerine bayılıyorum
Icerigininj yolladigin kitapta çok güzel görünüyor bunu da not alıyorum.
Elbette canım çocuk söyleneni değil gördüğünü yapıyor, iyi örnek olmak elbette en önce yapmamız gereken şey, ben okuyorum oğluma anlatarak çokta ilgisini çekiyor, hatta Allah beni seviyor isimli kitaptaki hikayeleri hayata uyarlıyor da, mesele bi hikaye var elini yüzünü yıkamayan pis çocukla ilgili annesi bay ve bayan mikrop bize misafirliğe geldi sen elini yüzünü yıkamadığın için diyor, ondan beri benim ki anne mikroplar evimize gelmesin, hem Allah temizleri sever diyor zaten dikkat ederdi daha da faydası oldu koşa koşa el yıkyor, Rabbim evlatlarımızı kendisine de vatana millete de hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallahben büyük oğluma almıştım . ama yaş olarak küçük. ne kadar uğraştıysam da ilgisini çekemedim. bize uygun kitaplar sanki. okuyup uygulatmamız açısından .
daha çok kendimiz doğruyu yanlışı gösteriyoruz .
ileride bunları da öğrenecek Allah izin verirse.
benim kızı yolladığım kreş aslında dini eğitim veren bir kreş . 2.5 yaşında olmasına rağmen sure öğreniyor. yaş olarak uygun olmadığını söyledi öğretmeni. yani dini eğitim için en az 3,5 - 4 yaş dedi. o yüzden ipek i sınıfa almayacağını küçüklerle oyun oynayacağını (ders zamanı) söylemişti. ama ipek dua sınıfına zorla giriyormuş. hatta videolar da atıyor öğretmen .
bir yerde iyi oluyor . çünkü bi kaç yıl sonra zorlanıyor öğrenmede. büyüklerden biliyorum .
bir de camiye yolluyorum büyükleri yazın. okul öncesi grup ve büyük grup ayrı ayrı ders görüyor cami de.
ileride bunlar olur . daha erken bence. acele etmeyin. siz onun aynasısınız .
canım sen anlatarak okuyunca anlıyor hatta hoşuna gidiyor dene derimSevgili peygamberi ben de al ak istedim ama henüz erken anlamaz diye düşündüm.
Ben de alayım o zaman. Diğer yazdıklarını da not aldım. Onları da alırım inşallah.
Canim 9 da zorla uyuttugum zaman 10 buçuk 11 gibi uyanıyor tekrar uyuması 2-3 oluyor o zaman daha kötü oluyor saat 11 de odaya gidiyoruz 11:30-12 ye kadar kitap okuyoruz sonra uyuyorlar akşam 3 kitap okudum sonra uyudularCanım her çocuk farklı, ben bıraksam benim oğlanda yatmaz 9 da ama ısrarcıyım haftaiçi çünkü sabah uyanamıyor, kitap okuyoruz, hadi bakalım hemen uyuyorsun diyorum tatlı sert zorla da olsa uyutuyorum
ben büyük oğluma almıştım . ama yaş olarak küçük. ne kadar uğraştıysam da ilgisini çekemedim. bize uygun kitaplar sanki. okuyup uygulatmamız açısından .
daha çok kendimiz doğruyu yanlışı gösteriyoruz .
ileride bunları da öğrenecek Allah izin verirse.
benim kızı yolladığım kreş aslında dini eğitim veren bir kreş . 2.5 yaşında olmasına rağmen sure öğreniyor. yaş olarak uygun olmadığını söyledi öğretmeni. yani dini eğitim için en az 3,5 - 4 yaş dedi. o yüzden ipek i sınıfa almayacağını küçüklerle oyun oynayacağını (ders zamanı) söylemişti. ama ipek dua sınıfına zorla giriyormuş. hatta videolar da atıyor öğretmen .
bir yerde iyi oluyor . çünkü bi kaç yıl sonra zorlanıyor öğrenmede. büyüklerden biliyorum .
bir de camiye yolluyorum büyükleri yazın. okul öncesi grup ve büyük grup ayrı ayrı ders görüyor cami de.
ileride bunlar olur . daha erken bence. acele etmeyin. siz onun aynasısınız .
Elbette canım çocuk söyleneni değil gördüğünü yapıyor, iyi örnek olmak elbette en önce yapmamız gereken şey, ben okuyorum oğluma anlatarak çokta ilgisini çekiyor, hatta Allah beni seviyor isimli kitaptaki hikayeleri hayata uyarlıyor da, mesele bi hikaye var elini yüzünü yıkamayan pis çocukla ilgili annesi bay ve bayan mikrop bize misafirliğe geldi sen elini yüzünü yıkamadığın için diyor, ondan beri benim ki anne mikroplar evimize gelmesin, hem Allah temizleri sever diyor zaten dikkat ederdi daha da faydası oldu koşa koşa el yıkyor, Rabbim evlatlarımızı kendisine de vatana millete de hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah
Bende kısmet olursa 4 yaşında si yan mektebin göndereceğim. Sibyan mektepleri artık milli eğitime bağlandı %40 dini eğitim % 60 okul öncesi eğitim veriyorlar.Canim 9 da zorla uyuttugum zaman 10 buçuk 11 gibi uyanıyor tekrar uyuması 2-3 oluyor o zaman daha kötü oluyor saat 11 de odaya gidiyoruz 11:30-12 ye kadar kitap okuyoruz sonra uyuyorlar akşam 3 kitap okudum sonra uyudular
Safransari dürüstlüğü ders veren bir kitap okudum akşam bir de Pinokyo yı okuduk genelde ders çıkarabilecek kitapları okumaya çalışıyorum büyüyünce kendi de okur dedik ev küçük hikaye kitapları doldu
Amin inşallah canım .Elbette canım çocuk söyleneni değil gördüğünü yapıyor, iyi örnek olmak elbette en önce yapmamız gereken şey, ben okuyorum oğluma anlatarak çokta ilgisini çekiyor, hatta Allah beni seviyor isimli kitaptaki hikayeleri hayata uyarlıyor da, mesele bi hikaye var elini yüzünü yıkamayan pis çocukla ilgili annesi bay ve bayan mikrop bize misafirliğe geldi sen elini yüzünü yıkamadığın için diyor, ondan beri benim ki anne mikroplar evimize gelmesin, hem Allah temizleri sever diyor zaten dikkat ederdi daha da faydası oldu koşa koşa el yıkyor, Rabbim evlatlarımızı kendisine de vatana millete de hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah
evet canım bizim de öyle.Bende kısmet olursa 4 yaşında si yan mektebin göndereceğim. Sibyan mektepleri artık milli eğitime bağlandı %40 dini eğitim % 60 okul öncesi eğitim veriyorlar.
Hatta camilerin kuran kursu bölümlerine bile açılmaya başladı.
Komşum gönderdi 2 sene kreş ve dini eğitim veren yere maşallah bir senede duaları ve ucuzu bitirdi, 2. Sene kuran hatmi yaptı.
Evdeki davranislarimizla da aldıkları dini eğitimi d esteklersek, inşallah ömür boyu alışkanlık haline getirirler kuranı, sunnetli davranışları.
Benim kızım da sabah besikten şarkı söyleyerek kalkıyor
Önce elini yıka
Sonra yüzünü yıka
Bak ne güzel oldun
Missler gibi korktum diye, yüzünü yıkamaya koşuyor :)
Gelen sene ramazanda camiye mukabele ye gittiğimde kızım caminin kitaplık bölümünde çok güzel bir çocuk setinin resimlerine bakarak oyalaniyordu. O zaman erken diye almamıştım. Şimdi siz yazınca aklıma geldi. Bu sene artık okuduğumu daha iyi anlar sanırım. Bu setten de alayım. Sette 5 kitap varEki Görüntüle 2119862
Oyy kuzum benimevet canım bizim de öyle.
milli eğitime bağlı. 15 tatilde ve yaz tatilinde tatil . keşke tatil olmasaydı. ne yapacağımı düşünüyorum yazın.
cuz ve kur"an da öğretiyorlar .ama benim kıza değil tabi.küçük olduğu için dikkati dağılıyor. başkalarının da dikkatini dağıtıyor diye sınıfa almamaya çalışıyor kızımızı. ama o sızıyor sınıfa .
yukarıda resimlerini koyduğum kitapları açıyor . güyya okuyor . be, te, se, kaf .
Oy maşallah olsun kulak dolgunluğu olur annesi, ne güzel, bizim hatayda malesef 4 yaş altı alan dini kreş yok, benim gönderdiğim daha bu konuda hassasiyeti olan bir anaokulu yaza da kuran eğitimi başlayacak bakalım benim ki ne yapacakevet canım bizim de öyle.
milli eğitime bağlı. 15 tatilde ve yaz tatilinde tatil . keşke tatil olmasaydı. ne yapacağımı düşünüyorum yazın.
cuz ve kur"an da öğretiyorlar .ama benim kıza değil tabi.küçük olduğu için dikkati dağılıyor. başkalarının da dikkatini dağıtıyor diye sınıfa almamaya çalışıyor kızımızı. ama o sızıyor sınıfa .
yukarıda resimlerini koyduğum kitapları açıyor . güyya okuyor . be, te, se, kaf .
ben cok kucukken babam bana almisti resimli peygamberimizin hayati o kadar etkilenmistim kiSevgili peygamberi ben de al ak istedim ama henüz erken anlamaz diye düşündüm.
canm iyi yapmissin o asamaya gelmeden onlem al heosini de yiyeblirdin sut ve ya az cikolatayla bastir demistim kizzzz dinle beni
bayilirim ya enfes tok tutar
en guzeli kalori hesabi cnm.gecenlerde dukan kalori hesabiyla kilo verilmez demis nasil verilmez bnce bal gbi de verilir gunluk kac kalori aliyorsun genelde
Slm kızlar babaannemi kaybettik geçen hafta gelemedim
Ben 2 dilim ekmek yedim zaten cok sulu degildi yumurtada koymamistim catalla yedim. biberler bahcemden oldugu icin cok lezzetli oluyolar.Ne güzel bayağı yürümüşsün bide ben menemen yaptığımda çok ekmek yediğim için çok sevdiğim halde yapmak istemiyorum bandıra bandıra yemeden tadı çıkmıyor