sağ ol canım . ama üstüne pasta yedim. müdürümüz kadınlar günümüzü kutladı. pasta kesti.
olsun bugüne özel o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağ ol canım . ama üstüne pasta yedim. müdürümüz kadınlar günümüzü kutladı. pasta kesti.
çok iyi gidiyorsun şekerim ya senSaat : 9.00
1 küçük tuzsuz ekmek arası karper peynir
yarım salata
2 çay
Saat : 11.30
1 türk kahvesi
Saat : 12.45
domates çorbası
1 kaşık makarna
çeyrek porsiyon ıspanak
yoğurt
1 dilim ekmek
Saat : 14.30
2 çay
çok iyi gidiyorsun şekerim ya sen![]()
çok iyi gidiyorsun şekerim ya sen![]()
hadi bakalım. bekliyoruzayrıca yarın görücem kendimi :))))))))) iyi mi kötümü bakalım :))
Ooo inçe bir müdürümüz varmış afiyet olsunsağ ol canım . ama üstüne pasta yedim. müdürümüz kadınlar günümüzü kutladı. pasta kesti.
eşin çok akıllı adam .Ooo inçe bir müdürümüz varmış afiyet olsun
Sabah eşimle sohbet ederken, kadınlara çocukluktan itibaren güzel olunması gerek sıfatı yükleniyor bilinçaltına, halbuki zekalariyla on plana çıkmaları gerektiği asilanmasi küçüklükten itibaren diye bir konuşma yaptı.
Sonra da benim karım hem güzelliğiyle hem zekasıyla on plana her zaman dedi bana iltifat etti
Sonra da kadınla günün hediyen bu iltifat dedi
akşama benden çiçek bekleme ben hediyen vermiş oldum diyor![]()
ay ay . hiç yemiyorsun ki.Gunaydin sekerler bugun gune kahve ile basladim. yarim ince dilim ekmek ve zeytin yedim 1 adet cilek tadi hic yoktu su gibiydi. uzun sure cilek almam heralde. cok tatsiz gercekten.
kahve ile birlikte toplam 200 kalori anca almisimdir.
son 6 gun araliksiz spor yaptim bugun dinlenme gunum az yemem lazim.
hangi diziyi izliyorsun. ben de 3. sezona geldim . bitirmek üzere dizim. başka önerilere açığım.
ben bron /broen / köprü yü izliyorum. danimarka ve işveç arasındaki köprüyü konu alan kriminal bir dizi . ama enteresan aynı zamanda. diğer kriminal dizilere benzemiyor.
Humusu organik marketten aldim yagsiz kalorisi cok dusukmus. bildigin nohut ezmesi.oy seyla cım . kereviz sapını fazla kaçırsan ne olur . kalorisi çok mu ki.
humus hadi kalorili .
kaç kalori aldın dün
aslinda salatalik peynir dogramayi planladim yetistiremedim. Sabah cok telasli olunuyor evde 3 cocuk okula hazirlaniyor onlara okulda yemeleri icin sandvicler yapiliyor bir yandan atistirip kucuk oglani besliyorum bir yandan esim pankek yapiyor oyle ayrintili sofra kurup kahvalti yapamiyoruz. sadece hafta sonlari malesef.ay ay . hiç yemiyorsun ki.
bu da doğru değil sanki seyla.
yani azıcık ekmek . zeytin.
daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin .
Ooo inçe bir müdürümüz varmış afiyet olsun
Sabah eşimle sohbet ederken, kadınlara çocukluktan itibaren güzel olunması gerek sıfatı yükleniyor bilinçaltına, halbuki zekalariyla on plana çıkmaları gerektiği asilanmasi küçüklükten itibaren diye bir konuşma yaptı.
Sonra da benim karım hem güzelliğiyle hem zekasıyla on plana her zaman dedi bana iltifat etti
Sonra da kadınla günün hediyen bu iltifat dedi
akşama benden çiçek bekleme ben hediyen vermiş oldum diyor![]()
tamam canım . ne güzel işte. üzülüyordun fazla kaçırdım diye.Turkiyedeyken yabanci dizi izliyordum yabanci muzik dinliyordum ama gurbette sarmiyor artik. zaten etrafimda herkes yabanci Turkceyi ve memleketimi ozluyorum o yuzden evde 2 oturma odamiz var birinde sadece Digiturk tv var Turkce tv izliyorum. arada esimle sinemaya gidiyoruz o kadar. arabamda falan Turkce muzik dinliyorum. ozlem gidermeye calisiyorum. baska turlu Turkce duyma imkanim yok zaten. dun aksam Sen Anlat Karadeniz izledim muziklerine ve Karadeniz manzaralarina hastayim hatta mutfaktayken bile tekrarini aciyorum seyretmesemde muziklerini dinliyorum.
Humusu organik marketten aldim yagsiz kalorisi cok dusukmus. bildigin nohut ezmesi.
sen kendine dikkat et ama.aslinda salatalik peynir dogramayi planladim yetistiremedim. Sabah cok telasli olunuyor evde 3 cocuk okula hazirlaniyor onlara okulda yemeleri icin sandvicler yapiliyor bir yandan atistirip kucuk oglani besliyorum bir yandan esim pankek yapiyor oyle ayrintili sofra kurup kahvalti yapamiyoruz. sadece hafta sonlari malesef.
Benimki de romantik değil kisiz yine iyisiniz benim esim hic romantik degildir nerdeyse hic bir ozel gunu kutlamayiz biz
Allahtan benimde bir beklentim yok sorun olmuyor.
Aslinda baya dengeli besleniyorum ve gunluk multivitamin aliyorum. sabah protein ymediysem oglen veya aksam yiyorum. gerci zeytin ve humusta protein yeterince var. tatli seyler disinda hersey yiyorum bol sebze yemeye calisiyorum meyve cok asiri pahali burda malesef oyle bol bol yemek mumkun degil ama sebze yemeye calisyorum. gerci sebzede el yakiyor ama yapacak bisey yok. misal organik olmayan en ucuz domatesin kilosu 6 dolardan basliyor. biber daha pahali halbuki en cok c vitamini biberde var. 20 yildir burdayim kiloyla biber aldigimi hic hatirlamiyorum en fazla 4-5 tane aliyorum aldigimda. limonun tanesi 1 dolar falan herseye limon koyuyorum ben. giyecek ucuz ama yyecek cok pahali burda.sen kendine dikkat et ama.
peynir , süt , yoğurt gibi. bunları da yiyorsundur zaten . kilo verirken de faydalı bunlar . kilo vermeye yardımcı
Aslinda burda komsuluk falan olmadigi icin tv izleyecek cok zamanim oluyor. sosyal hayatimiz yok denecek kadar az. sahil disinda gidilip gezilecek yerler fazla yok. sahile gitmekte ordaki gibi degil hem arabayi parketmek falan mesakkatli hem de golge bile yok asiri sicak. esimiz dostumuz arkadaslarimiz parmaklarimizin sayisindan az ve kendileri cok mesafeliler. bahcem var ama genelde sicak veya yagmurlu oldugu icin birde cok fazla bocek var bahcede olmayi cok sevmiyorum. oyle Turkiyedeki gibi degil. bahcede oturup cay icelim sohbet edelim mumkun degil. heryer bocek yilan kayniyor. mecbur kalinca cikiyorum. kapali alanlar evlerimiz klimali oldugu icin evde vakit gecirmeyi tercih ediyoruz. oyle oluncada tek eglencem TV. hemen hemen hergun izledigim bir dizi var. aslinda haklisin dizilerin cogu sacma sapan ama iste Turkiye manzaralari gormek ve Turkce duymak icin bakiyorum. en cok Aslan ailem (acaip komik ve eglenceli), Payitaht Abdulhamit (cok kaliteli ve cok fazla siddet yok dozunda hersey) , Istanbullu gelin (hikaye Bursada gectigi icin. malum ben Bursaliyim) Sen Anlat Karadeniz (karadeniz muzigine ve manzaralarina bayildigim icin) seyrediyorum. Dirilis seyrediyordum biraktim birara tekrarlarini seyrederim. askerli savasli dizileri cok sevmiyorum.tamam canım . ne güzel işte. üzülüyordun fazla kaçırdım diye.
ben dizi olarak trt 1 (kalk gidelim) (diriliş) izliyoruz.
başka dizi izlemiyoruz evde.
sen anlat karadeniz güzeldir eminim . karadeniz dizileri güzel oluyor .ama şu ara türkiye deki dizilerde genel olarak dram , entrika ya da aşırı lüks (yani biraz güncelden uzak) diziler var . o yüzden izlemiyorum. izlerken geriliyorum. bir de çok uzun sürüyor . beğeneceğim dizi var mıdır diye araştırma yapmadım bile. çünkü dizi saatlerinde genelde çocuklarla uğraşıyor oluyorum. kızın yatış rutini uzun oluyor biraz .
yukarıda yazdığım kalk gidelim dizisini çocuklar izliyor . ben % 20-30 kadarını izleyebiliyorum.
diriliş de aynı. oturk kalk şeklinde , çocuk uyutma . yatağa hazırlama.ödev kontrolleri . adam akıllı oturup izleyebileceğim günler de gelecek inşallah .