• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benim değişik olarak öncesinde şaşkınlığım oluyor. Reglim başlayınca yavaş yavaş gidiyor.
Ama uzun zamandır altındaydı zaten burada da Video sunu paylaştığım 3 günde 3 kilo detoksunu yapacağım.
Ben de 3 gitmez de 2 gidip 57 yi bile görsem iyi. Çünkü saplandı bu kilolarda
Nasil ki .o videoyu gormedim
Ac kalmadan olsa bari.tekrar atsana videoyu

Kahvaltim.
3 adet lavas
Tavada yaptim
Aralara bolca kasar.2 yumurta .
4 e boldum.1 dilimini yedim:eek:
5 zeytin ,yarim salatalik
Simdi cay iciyirum
Helvayi oglan icin koydum
Benim degil
O da yemedi.ama kiz sabah kalkinca yemistir.helvayi affetmiyor sipa

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    image.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 39
Hayırlı Sabahlar canlar bende kendime şok um resmen :( dün akşam dışarıya çıkmamalıydım sanırım evde dursam bir şey yemezdim tartıya yansımazdı . neyse hayırlısı

Rumuz : Okuyucuu
Geçen Hafta : 60.9 kg
Bu hafta : 60.9 kg
Fark : 0

Verenleri tebrik ediyorum. kilo artışı olmaması tesellim benimde :)

Kahvaltim.
3 adet lavas
Tavada yaptim
Aralara bolca kasar.2 yumurta .
4 e boldum.1 dilimini yedim:eek:
5 zeytin ,yarim salatalik
Simdi cay iciyirum
Helvayi oglan icin koydum
Benim degil
O da yemedi.ama kiz sabah kalkinca yemistir.helvayi affetmiyor sipa
nefis görünüyor canım eline sağlık

Slm kızlar hayırlı cumalar hepinize yoğun geçen bir haftadan sonra anca geldim.
Dün akşam elmali kurabiye yapmıştım kucuk kucuk oldular sabah kahvaltı olarak iki tane yedim birazdan kuru domates ıslatıp yoğurtla yiyecem

Geldim canım öğlen mecbur bir sürü iş vardı, bugünde geldim, iş yoğunluğu çok bitmiyor ki ama haftanın sonu geldi mi de hiç gelesi olmuyor insanın
nefis görünüyor canım eline sağlık
sağ ol canım.

Geldim canım öğlen mecbur bir sürü iş vardı, bugünde geldim, iş yoğunluğu çok bitmiyor ki ama haftanın sonu geldi mi de hiç gelesi olmuyor insanın
canım ya. son gün artık . dayan az daha. yarın dinlenirsin inşallah.
gerçi çocuklu evde dinlenmek kelimesi anlamsız geliyor.

Slm kızlar hayırlı cumalar hepinize yoğun geçen bir haftadan sonra anca geldim.
Dün akşam elmali kurabiye yapmıştım kucuk kucuk oldular sabah kahvaltı olarak iki tane yedim birazdan kuru domates ıslatıp yoğurtla yiyecem
afiyet olsun . sizin değişik yemekleriniz , damak zevkleriniz var . afiyet olsun . sarımsaklı mı olacak yoğurt . sanki öyle daha güzel olur gibi.

sağ ol canım.

canım ya. son gün artık . dayan az daha. yarın dinlenirsin inşallah.
gerçi çocuklu evde dinlenmek kelimesi anlamsız geliyor.
aynen canım yarın dinlenmek zor, sabah kahvaltı programı var sendikanın kadınlar günü için, öğlende oğluma söz verdim onu bisiklet sürmeye ve parka götüreceğim, sonrası Allah Kerim artık, pazara da temizlik olur muhtemelen ama işe gelmiyorum ya 2 gün o bile yetiyor uzaklaşmak iyi oluyor

N nnnadal hadiii hadii cok iyi dgiyoruz bravo bizeeeee
Çok şükür canım bu hafta sen bol bol sporla bende hastalıktan yata yata verdim ;) eşim pazar günü Antalya ya gidiyor bir hafta yok bende haftasonu hastalığı atarsam pazartesiden itibaren spora başlarım inşallah çocuklarla ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama senin bu spor salonu işi hile gibi oldu ;) şaka şaka sen yeterki ver de nasıl verirsen ver seviyorum kız seni :KK15:

aynen canım yarın dinlenmek zor, sabah kahvaltı programı var sendikanın kadınlar günü için, öğlende oğluma söz verdim onu bisiklet sürmeye ve parka götüreceğim, sonrası Allah Kerim artık, pazara da temizlik olur muhtemelen ama işe gelmiyorum ya 2 gün o bile yetiyor uzaklaşmak iyi oluyor
canım haklısın . çocuklar ile zaman geçirmek gerekiyor .
büyük kursa gidiyor . 11.20 de gidiyor 3 de geliyor
o arada ben dinlenmeye çalışıyorum.
kız müsade ederse. oğlan abisi yok diye sıkıldım diye tutturmazsa.

cuma akşamı ben evi gidince süpürüyorum. wc leri yıkıyorum. makinaya çamaşır atıyorum.
dün akşamdan beyazları yıkadım astım. bu akşam toplarım .
işleri cumadan yaparsam cumartesi pazar daha rahat oluyorum . daha çok istediğim gibi dinleniyorum . ya da çocuklarla bi yerlere gidiyoruz . arkadaşım geliyor . ya da ben arkadaşıma gidiyorum.
sen de cuma akşamından hallet . rahatlık gerçekten .
bana da bi arkadaş tavsiye etmişti. 1 yıldır öyle yapıyorum . daha az yoruluyorum .
çamaşırını da hafta içinden halledersen hafta sonu ortalıkta çamaşırlık görmemiş oluyorsun. hafta sonu evin tadı çıkıyor .

Çok şükür canım bu hafta sen bol bol sporla bende hastalıktan yata yata verdim :KK66: eşim pazar günü Antalya ya gidiyor bir hafta yok bende haftasonu hastalığı atarsam pazartesiden itibaren spora başlarım inşallah çocuklarla ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama senin bu spor salonu işi hile gibi oldu :KK66: şaka şaka sen yeterki ver de nasıl verirsen ver seviyorum kız seni :KK15:
gelmiş geçmiş olsun . yeter ki iyi ol. yaparsın sporu. bi yerden başlamalı.

Back
X