Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bnde icmedim.bugun cnim cekticanım öyle bir filtre kahve istiyor ki anlatamammmmmmmmmmmmm akşam mesaideyim kahve mi alıp başlayacağımm
o hepimizde oluyor cnm bnde tatilin ilk bikac guni tutatim snra buldgumu gomerim bikac gune de zor toplarim snra:)Herkese merhaba,
Tatil ilk iki gün iyiydi son iki gün yemek konusunda gerçekten insanlıktan çıktımbenim böyle saçma sapan ve gereksiz tüketimlerim maalesef olur. Bir şey yiyince silsile şeklinde canım istiyor mu diye sormadan yerim sebepsiz. Dün gece midemin rahatsızlığından uyuyamadım resmen. Bu sabah sadece yeşil çay içtim. Kendimi cezalandırıp bir şey yemeyeceğim dedim ama zaten canım istemiyor yemekten tiksindim resmen. Boş ve hafif midenin rahatlığını çok özledim. Neyse lafı uzatmıyorum menüm şöyle:
7.00
1 kupa yeşil çay
12.15
1 kase mercimek çorbası
18.30
Orta şekerli türk kahvesi (büyük bardakta yaptım iki fincan eder)
Bugün böyle, daha bir şey yemem. Başım ağrıyor.
bu nasıl bi yürüme maşallah .selam kızlar..
kahvaltım
1 dilim çavdar
peynir zeytin
kaysı yumurta(z.yağ ve limonlu)
öğlen
düğün çorba
poşette 2 tavuk but
çilek
arada acıktım çeyrek simit
akşam
z.yağlı kabak yemeği
yoğurt
şalgam suyu
Türk kahvesi yanında tatlandırıcılı muhallebi
sonrasında 4 km yürüyüş cepte
toplamda 8.5 km olmuş![]()
canım tayin olayını beklemek gerekirse . doğum izninden sonra 2 yıl ücretsiz izine ayrılmanı tavsiye edeceğim.Saol canım.. çok teşekkür ederim..evet 6 ekimde evlenmiştim. 14 haftalık hamileyim şuan. Tayin olmadım canım.. haziran tayin dilekçesi verme ayı. onu bekliyorum. Eşimle bi ayrı bi birlikte geçiyor şimdilik.. İnşallah bi sıkıntı çıkmadan olur bu sene..Allah büyük bakalım..
![]()
her zaman . kaynana edasıyla. hahahah. şaka şaka. elimden ne gelirse artık . yardımcı olmak isterim . sen de istersen .teşekkürler canım.. gelirim tabi.. tecrübeli annelerden bilgilere ihtiyacım var her zaman...
Görüşmek üzere...![]()
afiyet olsun balım.Oglen
1 yumurtali daha dgrusu salcali sagonli yumirta
2 dilim peynir
Yesillik
2 dilim ekmek
Ara
3 kayisi bir avuc kuriyemis
Aksam
Insallah bulgur pilavi yogurt ve taze fasukye yiyecegim
canım aynı zamanlarda oluyorduk demi.aşkımm 1 de yedim ama saat 6 oldu hala şişim regl olcam beni iyice şişirdii
hmmmmmmmm çok mantıklı deniyeceğim bakalım ne yaşıyorum iç dünyamda ahahah :)))
canısıı gerçekten doğru öğlen ayran içtim hala şişim yaaa yemek istesemde yiyememmmmm
ay benim de en çok sevdiğim şey . kahve ve kahve çeşitleri. bu ara fazla sardım kahveye. ama selülitler de feci oluyor işte sonra. kafeinsiz kahve bulmak lazım.canım öyle bir filtre kahve istiyor ki anlatamammmmmmmmmmmmm akşam mesaideyim kahve mi alıp başlayacağımm
afiyet olsun . az yemişsin.Herkese merhaba,
Tatil ilk iki gün iyiydi son iki gün yemek konusunda gerçekten insanlıktan çıktımbenim böyle saçma sapan ve gereksiz tüketimlerim maalesef olur. Bir şey yiyince silsile şeklinde canım istiyor mu diye sormadan yerim sebepsiz. Dün gece midemin rahatsızlığından uyuyamadım resmen. Bu sabah sadece yeşil çay içtim. Kendimi cezalandırıp bir şey yemeyeceğim dedim ama zaten canım istemiyor yemekten tiksindim resmen. Boş ve hafif midenin rahatlığını çok özledim. Neyse lafı uzatmıyorum menüm şöyle:
7.00
1 kupa yeşil çay
12.15
1 kase mercimek çorbası
18.30
Orta şekerli türk kahvesi (büyük bardakta yaptım iki fincan eder)
Bugün böyle, daha bir şey yemem. Başım ağrıyor.
afiyet olsun sersim.günaydın kızlar...
kahvaltımı yaptım az sonra işe gideceğim.
kaysı yumurta(z. yağlı limonlu)
peynir zeytin
1 dilim çavdar
sersum kaçar...![]()
ay olmuşsun yahu.aşklarım günaydın regl olmuşum onun rahatsızlıkları şişlikleri devam ediyor bu hafta zannetmiyorum iyi çıkmam ama hadi hayırlısı
bu nasıl bi yürüme maşallah .
8 buçuk km ne demek. kaslı biri olmalısın sersum.
resim at be ya
canım tayin olayını beklemek gerekirse . doğum izninden sonra 2 yıl ücretsiz izine ayrılmanı tavsiye edeceğim.
bebeğini kendin büyütürsün . eşinin yanında olursun.
her zaman . kaynana edasıyla. hahahah. şaka şaka. elimden ne gelirse artık . yardımcı olmak isterim . sen de istersen .
afiyet olsun balım.
sen de salçalı yumurtaya el atmışsın .
ben de en çok ekmek üstü seviyorum aslında salçayı.
çiğ olarak tabi. bazıları pişiriyor . onu sevmiyorum.
buralarda acuka yaparlar. özellikle çerkezler güzel yapıyor. geçen biri getirdi. sırf fındıktı vallahi içi. mis gibiydi.
canım aynı zamanlarda oluyorduk demi.
bu ay bende açlık krizi olmadı ve şişkinlik yok şükür . daha var çünkü. geçen ay 5 inde mi olmuştuk ki.
senin çok erken başlıyor sanki canım stresin , sıkıntıların. başka bi şey olmasın bu. işin mi sıkıntılı acaba , bu döneme kötü yansıyor.
ay benim de en çok sevdiğim şey . kahve ve kahve çeşitleri. bu ara fazla sardım kahveye. ama selülitler de feci oluyor işte sonra. kafeinsiz kahve bulmak lazım.
afiyet olsun . az yemişsin.
ben de çok yersem midem kötü oluyor gece uyurken . sürekli uyandırıyor midemin rahatsızlığı.
5-6 saat mide boş olunca daha rahat uyuyorum.
eğer sağlıksız şeyler yemişsem . 5-6 saat boş kalsın mide. bu bile kar etmiyor . sabaha kadar rahatsız ediyor .
ay olmuşsun yahu.
daha yok muydu .
rahatsızlık ve şişlik olmuş.
yani zor bi dönem . ama zamanla bu dönemler de yavaşlıyor . ağrılar azalıyor.
20 li yaşlarda çok ağrırdı karnım o dönemde.
hele 15-16 yaşımda . geberirdim ağrıdan. ağrı kesici kullanmazdım. çünkü utanırdım . bizim zamanımızda bu kadar açıksözlü değildi anneler . o dönemlerimizi mümkün olduğunca saklardık. ya da ben öyleydim.
canım olur . verirsin . aşırı bi şeyin yok zaten . maşallahın var.aşkım stresli bir işim var evet benim regl tam 21 gün sonra oluyor belki gecikirsem uzar şuan tam 21 gün sonra oldum zaten kan değerlerim düşük birde bu
ya ben ne zamanki kilo veriririm benc şişlik sıkıntısı çekmem çünkü zayıfken böyle dertlerim olmuyordu. şimdi maşaallah kilom ya bir veremiyorum![]()
olsun bittikten snra cikarsin cnimcim uzulmeaşklarım günaydın regl olmuşum onun rahatsızlıkları şişlikleri devam ediyor bu hafta zannetmiyorum iyi çıkmam ama hadi hayırlısı
afiyet olsun canım.@demirleke evet cnimcim urda da var acuka inanilmaz seviyorum ama unutmusum nedense tadini o yuzden dun bir aklima geldi canim cekmis demekki salcali sagonli yumurta kantinci abla yaomisti ordan aklimda kalmis
canım olur . verirsin . aşırı bi şeyin yok zaten . maşallahın var.
ramazan geliyor bak . gider o şişkinlik vs .
kaç yaşındaydın ki şekerim .
olsun bittikten snra cikarsin cnimcim uzulme
@demirleke evet cnimcim urda da var acuka inanilmaz seviyorum ama unutmusum nedense tadini o yuzden dun bir aklima geldi canim cekmis demekki salcali sagonli yumurta kantinci abla yaomisti ordan aklimda kalmis
sagol cnim sende cok lezzetli seyler pisirmissin afiyet olsun kizin nasil oldu atlatti miafiyet olsun canım.
iyi yapmışsın .
benim de tatlı krizim tuttu dün .
yoğurt vardı yanımda. 1 kase kadar onu yedim. 4 tane hurma ile.
eve gidince yine dışarı çıktım.
8 buçukta eve döndüm.
köfte kızarttım.
çocuklar hiç yemedi. iştah yok bu ara onlarda.
makarna da yapmıştım üstelik yanına. marul salatası.
biraz salata ve köfte yedim.
aslında aç değildim ama işte yiyesim tuttu.
bugün öğlen için 1 kase kadar mercimek çorbası
1 kase kadar salata getirdim.
2 dilim ekmek ile yerim.
tatlı canım çekerse pekmez var yanımda. ondan yerim.
süt getirdim kahve yapmak için .
filtre kahveyi nereden alıyorsunuz kızlar . ben de alacağım da.
bebişim. eve gittik. parkta bi şeyi yoktu. evde ateşi çıktı . ama aşırı değil. yanaklar kızardı. ve gündüz uyumasına rağmen koltukta uyudu kaldı.sagol cnim sende cok lezzetli seyler pisirmissin afiyet olsun kizin nasil oldu atlatti mi