- 16 Ocak 2019
- 144
- 67
- 98
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım şu an acayip baş ağrısı yaşıyorum.Kızlar gece sahura kadar oturdum annemle eşime sahur hazırladım sofrada onlara eşlik ettim biraz lavaşla peynir ve birkaç erik domates yedim çay içtim yatana kadar 4 ü geçti sonrada yat kalk yaparak 11 buçukta yataktan çıktım tabi annem olmasa bunu yapamazdım şimdi de annem büyük oğlumu okuldan almaya gitti bende kendime çok az şekerli Türk kahvesi yaptım onu içiyorum birazdan birşeyler yerim ama bu günden sonra ağzıma attığım herşeyi yazacağım bu beni yemekten alıkoyuyor eğer size yazmazsam ne bulursam götürüyorum 2 gündür 88,5 çıkıyorum dün şişliktir dedim bugün yine +300 g dayım acilen dizginleri elime almam lazım yoksa vermek yerine alacam gibi duruyor
@demirleke nerdesin kuzum senden bu kadar ayrı kalmaya alışık değiliz
Safransari canım başarısı oldu mu yine
A aaadddaaa okulda oruç nasıl gidiyor
suspushanimcim canım aklım sende dualarımdasın bizi habersiz bırakma ramazanın ilk gününde bereketiyle sağlık sıhhatle gelsin minik kuş annesini çok yormasın bir avazda gelsin inşallah
canım . ne güzel annen var . çok iyi . annen daha durur değil mi.Kızlar gece sahura kadar oturdum annemle eşime sahur hazırladım sofrada onlara eşlik ettim biraz lavaşla peynir ve birkaç erik domates yedim çay içtim yatana kadar 4 ü geçti sonrada yat kalk yaparak 11 buçukta yataktan çıktım tabi annem olmasa bunu yapamazdım şimdi de annem büyük oğlumu okuldan almaya gitti bende kendime çok az şekerli Türk kahvesi yaptım onu içiyorum birazdan birşeyler yerim ama bu günden sonra ağzıma attığım herşeyi yazacağım bu beni yemekten alıkoyuyor eğer size yazmazsam ne bulursam götürüyorum 2 gündür 88,5 çıkıyorum dün şişliktir dedim bugün yine +300 g dayım acilen dizginleri elime almam lazım yoksa vermek yerine alacam gibi duruyor
suspushanimcim canım aklım sende dualarımdasın bizi habersiz bırakma ramazanın ilk gününde bereketiyle sağlık sıhhatle gelsin minik kuş annesini çok yormasın bir avazda gelsin inşallah
canim daha iyi gsiyor sadece migrenim zorluyor ama ders falan anlattim rahat smdi kuran dersimdeyiz hatim baslattim.cocuklaraKızlar gece sahura kadar oturdum annemle eşime sahur hazırladım sofrada onlara eşlik ettim biraz lavaşla peynir ve birkaç erik domates yedim çay içtim yatana kadar 4 ü geçti sonrada yat kalk yaparak 11 buçukta yataktan çıktım tabi annem olmasa bunu yapamazdım şimdi de annem büyük oğlumu okuldan almaya gitti bende kendime çok az şekerli Türk kahvesi yaptım onu içiyorum birazdan birşeyler yerim ama bu günden sonra ağzıma attığım herşeyi yazacağım bu beni yemekten alıkoyuyor eğer size yazmazsam ne bulursam götürüyorum 2 gündür 88,5 çıkıyorum dün şişliktir dedim bugün yine +300 g dayım acilen dizginleri elime almam lazım yoksa vermek yerine alacam gibi duruyor
Benim de canim agriyor bir de usume geldi cokEvet canım şu an acayip baş ağrısı yaşıyorum.
Saat 1de mukabele olacak camide. Oraya gidicem. Dışarı çıkınca temiz hava çarpar biraz hafifler inşallah.
Gecmi olsun cnim.ifratdan snra bnim de ilaca htiyacim olacak sanirim.cok kotu.oldum bnde uyuudum ama.smdi biraz daha iyiyim benim.gozume.vurmusti agriİyi akşamlar
Baş ağrım.cok.fazlalasti.
Cami çıkışı sağlık ocağına gidip ilaç yazdırdım.
Eve gelip kızımı karşı komşuya bırakıp uzandim biraz. İyi geldi baya.
4 buçuk gibi de karşı komşudan kızı ve arkadaşını aldım. 6 ya kadar da bizde oynadılar.
Yemek olarak mercimek çorba ve kabak dolması yaptım. Birde salata yapacağım..
Kilo verirken yuzunun gtmemesini istiyorsan kas kaybetmemen gerekiyor bu nedenle de saglikli kiko vermen gerekiyir cok ac kalma ancak saglikli devam et bu sekilde yag yakarsin zaten 2 aya yaymissin gayet guzel hizli verenlerin yuzunden gider kilo geneldeKızlar merhaba herkese hayırlı ramazanlar :) kendime 2 aylik süre tanıdım 65 kilodan 58e düşeceğim inşallah. Dünkü sahurum : 2 kaşarlı tost+1haşlanmış yumurta+1ayran+2 cherry donates+su. Biliyorum birazcik kötü oldu artık 1 tost+2 yumurta şeklinde devam edicem. Bugun iftarda çorba içip 15 dk ara verip ıspanak ve kahvaltilik peynir zeytin vs yemeyi düşünüyorum. Kilo verirken yüzümüzden gitmemesi için bi öneriniz var mi acaba :) ya da her konudaki önerilerinizi bekliyorum![]()
Afiyet olsun canım.Kizlar ben dun sahur yaomamistim iftarda ne yedigimi yazayim size
4 kofte salata ve cacik birazdan
2 kare bitter ve kahve 1 lokma pide
Ayy pide o kadar guzeldi ki kizlar zor tuttum kendimi valla
Canım maalesef annem cumartesi gidiyor babamı daha fazla yalnız bırakmak istemiyor Allah razı olsun 1 aydır bizimle uğraşıyor bende iyiyim çok şükür ağrı yok kızda güzel büyüyor çarşamba kontrollerimiz var erkeklerden sonra kız bana iyi geldi sakin maşallah gazı bile olsa yavrum kendi kendine kıvranıyor yinede çok bağırmıyor erkekler çok fenalar bugün abileri avm ye götürdüm kızı evde anneme bıraktım ipin salmış gibi koşturuyorlar sahip olmakta zorlandım eve geldiğimde pestilim çıkmıştıcanım . ne güzel annen var . çok iyi . annen daha durur değil mi.
ağrıların geçti demi. tekrar kontrole gittin mi.
kız nasıl iyi mi. büyüyordur .
hafta sonu yoğunduk .
cumartesi kızımın kreş kahvaltısı için toplandık kır bahçesinde
eve dönüş evde temizlik . kapı boyadım biraz . temizlik . çamaşır . as topla . mutfak işi .
pazar günü kahvaltı yaptık . evdeydik
eşim gitti . bi kaç işi vardı. ben duvarların kirli yerlerini (kız karalamış . el izi vs . ) boyadım .
tüm tül perde yıkadım astım . cam sildim . çamaşır yıkadım vs
eşim 2 de geldi . piknik için 4 de çıktık evden .
biraz mangal yaktık .
yağmur bastırdı. pişenleri arabada yedik . sağnak yağmura tutulduk . eve döndük . banyo . tekrar çamaşır . ıslananlar , mangal kokanlar 1 makine etti .
sahur vs .
bugün üşüdüm işe gelince.
öğlen arası aşağıda biraz uzandım . temizlik odasında çekyat var .
öyle. ne pişirsem diye düşündüm . ama eşim sadece 1 çorba istiyorum . başka da bi şey içmem yemem . hiç uğraşma . ziyan olmasın dedi.
öyle.
ne çorba yapsam diyorum .
mercimek olur sanırım . biraz enginar kalmıştı .![]()
ilk gün .
kahvaltılık ve çorba.
başka da bi şey yok. abartmaya da gerek yok .
ayran aşı için bugün hazırlık yapayım . yarın nasipse onu içeriz .
Toparlanmana sevindim canım.Canım maalesef annem cumartesi gidiyor babamı daha fazla yalnız bırakmak istemiyor Allah razı olsun 1 aydır bizimle uğraşıyor bende iyiyim çok şükür ağrı yok kızda güzel büyüyor çarşamba kontrollerimiz var erkeklerden sonra kız bana iyi geldi sakin maşallah gazı bile olsa yavrum kendi kendine kıvranıyor yinede çok bağırmıyor erkekler çok fenalar bugün abileri avm ye götürdüm kızı evde anneme bıraktım ipin salmış gibi koşturuyorlar sahip olmakta zorlandım eve geldiğimde pestilim çıkmıştı
Orası öyle ama ben bunun bayramdan sonra olacağını düşünüyordum çabuk toparlayonca annemde gitmek istediToparlanmana sevindim canım.
Eninde sonunda çocuklarla yalnız kalacaksın. Biran önce düzenini kurarsin inşallah.
ne kadar güzel, eşin sahur hazırlamışSahur
Yumurtalı peynirli omlet
1 dilim çavdar ekmeği
1 zeytin
2 lokma bal kaymak
Bol tuzsuz köy peyniri
Yeşil çay
Sahuru eşim hazırladı. Yeşil çay demlemis. Ramazanda yeşil çay içmemek gerekiyormuş aslında, çok su atıyor diye. Bugünde böyle olsun bakalım.
gece yataeken cok zorladi cnim ama bu sabah iyiyim biraz daha bundan snra sahura kalkmayi dusunuyorum insallahAfiyet olsun canım.
Şimdi nasıl.oldun ?
erkenden toplamana cok sevndim.cnim bnmOrası öyle ama ben bunun bayramdan sonra olacağını düşünüyordum çabuk toparlayonca annemde gitmek istedi
Afiyet olsun cnm esin hazilamis ne guzel bnde artik sahura kalkayim diorum cnku benim meto tek ogunle direk duruyorSahur
Yumurtalı peynirli omlet
1 dilim çavdar ekmeği
1 zeytin
2 lokma bal kaymak
Bol tuzsuz köy peyniri
Yeşil çay
Sahuru eşim hazırladı. Yeşil çay demlemis. Ramazanda yeşil çay içmemek gerekiyormuş aslında, çok su atıyor diye. Bugünde böyle olsun bakalım.