• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Pazarda satılmaya başlamış yeşil.fasulye
Bende alacağım bu hafta özledim.

Canım ben de Herbalife almıştım, tokluk.hissi vermemişti bana da.

Arkadaşlarının kullandığı çay hangi çay ?
Biz de özlemişiz fasulyeyi iyi oldu canım..Al sende tabii :KK66:
ben kaçtim.
az ütü yaptim.
bulasik makinasini calistirdim.
iftar gec yapilinca o tezgah hep kalabalik.
ispanak suya bastim.
bi kac tur yıkadım. ıspanak olunca daha dağılıyor tezgah.
buzluğa 3 kilo kadar attim.
yazın kızın canı çekerse diye.
arada soruyor ıspanak pişirdin mi?
Maşallah bızdığa ıspanak istiyor demek..Ben A101 in dondurulmuş ıspanağını aldım geçen güzel ve pratik oldu..Biliyorsun dondurulmuş gıdalar konserveler gibi zararlı değil..stoğun bittiğinde alabilirsin kızına yazın..
Buralardayım canım. Bir yere kaybolmadım:)
Sadece içimden yazmak gelmiyor, sizleri okuyorum.
:KK3::KK3:

Günaydın kızlar...
Kızımın bugün okul foto mezuniyet çekimleri var sonrasında anıtkabire gidecekler..Evde terör estirdi resmen onu giyiyor beğenmiyor yok saçı bozulmuş yok makyajı akşamdan hazırlasa hiç sorun olmayacak ama dinlemiyor ki cadı..Çekimde giyeceği ayrı olunca onu paketle eksikleri ayakkabıları koy bir de regl olmuş ..fena trafik vardı anlayacağınız sabah sabah...onun da 2. günü çok geliyor umarım bu günü kazasız atlatır..
kahvaltım
lavaş arası her zamanki gibi...
çayımı içip haberleri izliyorum..yarım saate çıkacağım..

Günaydın kızlar...
Kızımın bugün okul foto mezuniyet çekimleri var sonrasında anıtkabire gidecekler..Evde terör estirdi resmen onu giyiyor beğenmiyor yok saçı bozulmuş yok makyajı akşamdan hazırlasa hiç sorun olmayacak ama dinlemiyor ki cadı..Çekimde giyeceği ayrı olunca onu paketle eksikleri ayakkabıları koy bir de regl olmuş ..fena trafik vardı anlayacağınız sabah sabah...onun da 2. günü çok geliyor umarım bu günü kazasız atlatır..
kahvaltım
lavaş arası her zamanki gibi...
çayımı içip haberleri izliyorum..yarım saate çıkacağım..
İnşallah güzel geçer çekimler canım.
Bize de at fotolar ulasinca

Akşam yayla çorbası yapacağım. Ve buzluktan içli köfte.

Eşimin yemeğe gelmeme ihtimali var. Gelmeyeceği kesin olsa tavuklu salata yerdim iftara nohutlu. Geçen hayal_hatun hayal_hatun un yaptığından. Ama son dk ya kadar gelip gelmeyeceğini belli olmadığı için mecbur yemek.pisirmem gerek.

Akşam yayla çorbası yapacağım. Ve buzluktan içli köfte.

Eşimin yemeğe gelmeme ihtimali var. Gelmeyeceği kesin olsa tavuklu salata yerdim iftara nohutlu. Geçen hayal_hatun hayal_hatun un yaptığından. Ama son dk ya kadar gelip gelmeyeceğini belli olmadığı için mecbur yemek.pisirmem gerek.
O salatanın yanına bir çorba yapsan yeterli olur bence

ıspanak pişirdim.
tavuk incik ve göğüs doğradım. kavuracağım. ve pilav. yogurt.
ben ise meyve' tavuk ve ıspanak yerim. ve fıstık.
cay cay cay.
bugün böyle.
sizde ne var???

ıspanak pişirdim.
tavuk incik ve göğüs doğradım. kavuracağım. ve pilav. yogurt.
ben ise meyve' tavuk ve ıspanak yerim. ve fıstık.
cay cay cay.
bugün böyle.
sizde ne var???
Ben de kabak mücver
1 sigara böreği
yoğurt
çay çayyy ve yanında 2 açık gofret:oops:(çocukluğumuzdakinden )

Allah kabul etsin kizlarr :)
Iftarim : avuc ici kadar pide+ 1 kase tarhana corbasi + peynir + pastirma + 3 kasik ispanak + 1 tabak makarna + 6 hurma + su . Hurma biraz fazla oldu sanirim ya :KK43:( sizce nasil olmus iftarim tavsiyelerinizi bekliyorum sizin nasildi :)
makarna hurma pide cok fazla olmus cnim
hayırlı ramazanlar :KK54:

sahur:
bir büyük kase yoğurt
içinde müsli, kuru meyveler, kuruyemişler, yulaf kepeği, buğday ruşeymi

iftar:
çorba ve köfte.
yanında canım çekti, ketçap mayonez :21:

çay demledim içiyorum.

bu akşam sahurda yemek yemesem mi acaba... hem reflüden dolu mideyle yatamıyorum, uykusuz kalıyorum. hem dolu mideyle su içemiyorum, susuzluktan mahvoluyorum.

bir çözüm üreteceğim.
canimcim bnde hicc sagur yapamiyordum ama baktim benim meto tek ogunle direk duruyor bnce sahurun cok guzel meyve yogurt bol su ic yeterli az da yulaf ben senin sahurunu begendim bir de sana tavsiyem sahurda bir adet soda ic bana diyetisyen vermisti soda suyu vucutta tutuyormus
Benimki sonuna denk gelecek sanırım. Yeni bitti. Kesintisiz tutacam inşallah.
benim de yeni bitmisti sonumda gelecek sanirim
ay öyle. cocuk olunca.
erken kalkar bizimkiler de. ne var sanki 9 a kadar bari uyusalar.ya da 10 .
Ahh cnm.bm de bu gece kalkacagim snra da okula eminim cok zor olacak bnim icin de

Allah kabul etsin kizlar :)
İftarim : 3 parmak kadar pide+ light beyaz peynir,pastırma,füme,tereyagi,ceviz+ 5 yemek kaşığı et sote.
Makarna ve hurma yemiyorum bugun leblebi yiyorum biraz su an. Sizce nasil gidiyorum azaltmam gereken baska bisey var mi tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Maşallah canım. Hızlısın. Kaçta evde oluyorsun ?
canım. 4 de çık dedi amircim.
5 e doğru eve vardım.
4 buçukta merkeze yakın yerden eşim aldı. gidip kreşten kızı aldık. öyle.
1 saat kadar sürüyor eve varış. giderken tam bir saat . 2 vasıta.
dönüste 1 otobüs ile geliyorum. ikinci otobüse binmiyorum. eşim eve götürüyor. kız da kreşten alındığı için eşim götürüyor. kreş benim yoluma ters bir yerde

Kizlar dunlorlu yumurta 6 7 zeytin salata ve viraz pide yedim 1 tatli kasigi da bal ile tereyag
Yatmadan 1 avuc fistik peynir 1 dilim pide bir kare bitter
eğer zor olacaksa sahur yapmayıp geç yatatsın. yersin. bikemedim. kendini ayarla.sen

ertesi gün çok zorlanıyorum ben de. öğlen arası uyukluyorum.iyi geliyor.
herkes sahur yaptığı için herkes yorgun bizim iş yerinde. suratlar asık gibi ama uykusuzluktan. saat 6 buçukta geri kalkınca .
eşin yoksa yer yatatsın belki.

Allah kabul etsin kizlar :)
İftarim : 3 parmak kadar pide+ light beyaz peynir,pastırma,füme,tereyagi,ceviz+ 5 yemek kaşığı et sote.
Makarna ve hurma yemiyorum bugun leblebi yiyorum biraz su an. Sizce nasil gidiyorum azaltmam gereken baska bisey var mi tavsiyelerinizi bekliyorum :)
kaç kilosun canım. kilona göre yediklerin nirmal mi acaba. kilo alabilirsin ramazanda bir an öyle aklından geçti

iftar
1 kücük kase ıspanak
1 elma.
1 hurma
mantar kavurması
2' 3 tane kızarmıs biber
kavrulmuş tavuk. 1 yemek kaşığı
az biraz pilav 1 yemek kasığı kadar.
1 yemek kaşıgı magnolya.
bir kaç fıstık.

Back
X