- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
65 kg yim canim hedefim ramazan sonunda 61 e düşmek sonra 1 ayda da 58 e düşmek. Bana ne onerirsin acabakaç kilosun canım. kilona göre yediklerin nirmal mi acaba. kilo alabilirsin ramazanda bir an öyle aklından geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
65 kg yim canim hedefim ramazan sonunda 61 e düşmek sonra 1 ayda da 58 e düşmek. Bana ne onerirsin acabakaç kilosun canım. kilona göre yediklerin nirmal mi acaba. kilo alabilirsin ramazanda bir an öyle aklından geçti
kilo alımı olabilir gibi geldi.65 kg yim canim hedefim ramazan sonunda 61 e düşmek sonra 1 ayda da 58 e düşmek. Bana ne onerirsin acaba
getci makarna ve hurma yememişsin.65 kg yim canim hedefim ramazan sonunda 61 e düşmek sonra 1 ayda da 58 e düşmek. Bana ne onerirsin acaba
Tamam canim daha dikkatli olucam cok sagol :)getci makarna ve hurma yememişsin.
ben diyetkolik ten bakarım arada. artık ne kaç kalori biliyorum. baka baka öğrendim artik.
yemek yaninda ayran içersen yemekte tok kalıyorsun. ben kendimde onu farkettim. ayran ile yersem yemeği kısa sürede doyuyorsun.65 kg yim canim hedefim ramazan sonunda 61 e düşmek sonra 1 ayda da 58 e düşmek. Bana ne onerirsin acaba
Bende 4 bardak içtim şimdiye kadar.cay icmeye devam. su içmiyorum yine.
1 bardak iftarda içtim. sonra hiç
sonra niye bağırsaklarim böyle diye şikayet ediyorum. sebep belli aslında.
bu gece soda da içeyim. sağol canımcanimcim bnde hicc sagur yapamiyordum ama baktim benim meto tek ogunle direk duruyor bnce sahurun cok guzel meyve yogurt bol su ic yeterli az da yulaf ben senin sahurunu begendim bir de sana tavsiyem sahurda bir adet soda ic bana diyetisyen vermisti soda suyu vucutta tutuyormus
canim sanki bana biraz fazla yiyorsun gbi geldi pidenin resmini cekersen ne kadar yedgini daha net goreblirim ama sanki biraz fazla amaAllah kabul etsin kizlar :)
İftarim : 3 parmak kadar pide+ light beyaz peynir,pastırma,füme,tereyagi,ceviz+ 5 yemek kaşığı et sote.
Makarna ve hurma yemiyorum bugun leblebi yiyorum biraz su an. Sizce nasil gidiyorum azaltmam gereken baska bisey var mi tavsiyelerinizi bekliyorum :)
dogru diosun dun gec yiyip yatmistim iyi idare etti beni bugun ama evdeydi uykumu da alinca rahat ettim cnmeğer zor olacaksa sahur yapmayıp geç yatatsın. yersin. bikemedim. kendini ayarla.sen
ertesi gün çok zorlanıyorum ben de. öğlen arası uyukluyorum.iyi geliyor.
herkes sahur yaptığı için herkes yorgun bizim iş yerinde. suratlar asık gibi ama uykusuzluktan. saat 6 buçukta geri kalkınca .
eşin yoksa yer yatatsın belki.
Tamam canim daha dikkatli olucam cok sagol :)
Benimkiler de gecti canim ilk gunlerdeki agri bizim toksin atmamizdan dolayi oluyormus cok sukur bugun iyiydim kendimi iyi hissettim35 squat yaptım.
Spor yapamıyorum ramazanda.
Ev işi bile.yapamiyorum kimildasam enerjim gidecek acikacak gibiyim.
Çok şükür bugün dayanılmaz baş ağrım olmadı. Hafif ağrıdı.
Camiye mukabele hatmi ne gidiyorum. Ona gidip gelirken yürüyüş olmuş oluyor.
Bende kızımın kehribar kolyesini taktım. Geçen Ramazan iyi gelmişti, belki olumlu etkisi oluyordur diye.canim sanki bana biraz fazla yiyorsun gbi geldi pidenin resmini cekersen ne kadar yedgini daha net goreblirim ama sanki biraz fazla ama
dogru diosun dun gec yiyip yatmistim iyi idare etti beni bugun ama evdeydi uykumu da alinca rahat ettim cnm
Benimkiler de gecti canim ilk gunlerdeki agri bizim toksin atmamizdan dolayi oluyormus cok sukur bugun iyiydim kendimi iyi hissettim
Bu guzel bir sahur olmus mesela cnimAfiyet olsun kizlar :)
Sahurum:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
3 ceviz+3 günkurusu
Ayran
Afiyet olsun kizlar :)
Sahurum:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
3 ceviz+3 günkurusu
Ayran
Canımcım az olmuş sanki tutacak mı seniBenim de sahurum 1 domates