• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

65 kg yim canim hedefim ramazan sonunda 61 e düşmek sonra 1 ayda da 58 e düşmek. Bana ne onerirsin acaba
yemek yaninda ayran içersen yemekte tok kalıyorsun. ben kendimde onu farkettim. ayran ile yersem yemeği kısa sürede doyuyorsun.
cok yiyemediğim için ben içmemeye çalıştım. kilo verme olur diye.
ramazanda zaten veriyorum. aşırı olmasın diye.

cay icmeye devam. su içmiyorum yine.
1 bardak iftarda içtim. sonra hiç
sonra niye bağırsaklarim böyle diye şikayet ediyorum. sebep belli aslında.

cay icmeye devam. su içmiyorum yine.
1 bardak iftarda içtim. sonra hiç
sonra niye bağırsaklarim böyle diye şikayet ediyorum. sebep belli aslında.
Bende 4 bardak içtim şimdiye kadar.
1 bardak daha içeceğim yatmadan.
1 bardakta sahur derken derken 6 bardağa tamamlamaya çalışıyorum

Sen çay içiyorsun ordan tamamliyorsundur biraz da suyu.

Ben bugün büyük fincan kahve içtim sadece.

canimcim bnde hicc sagur yapamiyordum ama baktim benim meto tek ogunle direk duruyor bnce sahurun cok guzel meyve yogurt bol su ic yeterli az da yulaf ben senin sahurunu begendim bir de sana tavsiyem sahurda bir adet soda ic bana diyetisyen vermisti soda suyu vucutta tutuyormus
bu gece soda da içeyim. sağol canım :KK200:

35 squat yaptım.
Spor yapamıyorum ramazanda.
Ev işi bile.yapamiyorum kimildasam enerjim gidecek acikacak gibiyim.
Çok şükür bugün dayanılmaz baş ağrım olmadı. Hafif ağrıdı.

Camiye mukabele hatmi ne gidiyorum. Ona gidip gelirken yürüyüş olmuş oluyor.

Allah kabul etsin kizlar :)
İftarim : 3 parmak kadar pide+ light beyaz peynir,pastırma,füme,tereyagi,ceviz+ 5 yemek kaşığı et sote.
Makarna ve hurma yemiyorum bugun leblebi yiyorum biraz su an. Sizce nasil gidiyorum azaltmam gereken baska bisey var mi tavsiyelerinizi bekliyorum :)
canim sanki bana biraz fazla yiyorsun gbi geldi pidenin resmini cekersen ne kadar yedgini daha net goreblirim ama sanki biraz fazla ama
eğer zor olacaksa sahur yapmayıp geç yatatsın. yersin. bikemedim. kendini ayarla.sen

ertesi gün çok zorlanıyorum ben de. öğlen arası uyukluyorum.iyi geliyor.
herkes sahur yaptığı için herkes yorgun bizim iş yerinde. suratlar asık gibi ama uykusuzluktan. saat 6 buçukta geri kalkınca .
eşin yoksa yer yatatsın belki.
dogru diosun dun gec yiyip yatmistim iyi idare etti beni bugun ama evdeydi uykumu da alinca rahat ettim cnm
Tamam canim daha dikkatli olucam cok sagol :)
35 squat yaptım.
Spor yapamıyorum ramazanda.
Ev işi bile.yapamiyorum kimildasam enerjim gidecek acikacak gibiyim.
Çok şükür bugün dayanılmaz baş ağrım olmadı. Hafif ağrıdı.

Camiye mukabele hatmi ne gidiyorum. Ona gidip gelirken yürüyüş olmuş oluyor.
Benimkiler de gecti canim ilk gunlerdeki agri bizim toksin atmamizdan dolayi oluyormus cok sukur bugun iyiydim kendimi iyi hissettim

canim sanki bana biraz fazla yiyorsun gbi geldi pidenin resmini cekersen ne kadar yedgini daha net goreblirim ama sanki biraz fazla ama
dogru diosun dun gec yiyip yatmistim iyi idare etti beni bugun ama evdeydi uykumu da alinca rahat ettim cnm

Benimkiler de gecti canim ilk gunlerdeki agri bizim toksin atmamizdan dolayi oluyormus cok sukur bugun iyiydim kendimi iyi hissettim
Bende kızımın kehribar kolyesini taktım. Geçen Ramazan iyi gelmişti, belki olumlu etkisi oluyordur diye.

Back
X