• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar...
Erkenciyim bugün yine 7 de kalktım..Kızımı doyurdum yolculadım..Ben de bitki çayımı içtim şimdi de kahvaltımı yaptım haber izliyorum..:kahve:
Bugün kilonun yavaş da olsa gitmeye başladığını gördüm sevindim..500 gr gitmiş ..Ödemim de var sanırım..Artık bozmak yok..Bu çayı da içerken dikkat edip iyi bir sonuç alacağım kararlıyım..Bu arada kk nın yolladığı yağ tutucu haplarımı da kullanıyorum..Bence onlar da etkili olacak..
Sersum geri döndüEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Yürü be sersumcum kim tutar seni en çok etkili olan şey senin inancın olacak

Canım Allah kavustursun
Yazın gitmeyi dusunuyorsun uzun süre tatile değil mi ?
canım ben çok uzun süre kalamam bayramda gidecez 1 hafta hep beraber kalacağız
Bu yaz kuzenimin düğünü olacakmış tarihi belli değil ama bide ona gideriz ne kadar kalırız bilmiyorum eşim yine 5 gün izin alabilirse alır hafta sonu ile 1 hafta kalırız herhalde

A aaadddaaa sagol canim her seyden az yemeye alismaya calisiyorum benim en buyuk problemim porsiyon kontrolu. Insallah bu sefer basaracagim. Destekleriniz icin cok tesekkur ederim 😍 yuruyus yaptim 12 bin adim atmisim dus alicam sac kurut vs sonrasinda 3 gibi sahur.

Sahurda yiyeceklerim:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yemek kaşığı avakado
3 ceviz+ 3 gun kurusu (evde taze meyve yokmus almayi unuttum)
Ayran+su

Nasil sizce azaltmam gereken bisey var mi acaba
guzel olmus cnim sadece avokado v3 ceviz ikisi de yag grubundan birini yiyorsa digerini yeme bence gayet guzel olmus
Aksam misafirrlerin geliyormus bence kendine soyle diyeblirsin misafir hep olacak annen hep yemek yapacak senin onceligin kiko vermek o yemekler zaten hep varlar
Kızlar çok duygusalım az önce annemi yolcu ettim 38 gündür beraberdik çok alıştım zaman su gibi geçiyor annemin gelmesini iple çekmiştim şimdi gitti offf
ayy cnim benim allah kavustursun cok uzucu oluyor ayriliklar bnde hep uzukurum
Allah kavuştursun.. :dua:
Evet canım üzülür insan kolay mı..Ben de hep annem giderken hüzünlenirim..en çok da benimleyken onu kırdım mı yanlış birşey yaptım mı diye vicdan yaparım:cry:..Çok fena oluyor insan:cry: kendimi tutamıyorum bazen konuşup kırıyorum:kızgın: sonra da çok üzülüyorum..
sersumcum aunisi bana da oluyor anneme istemeden kisiric bisey soyleyebliorum ya da sesimi yuksektebliorum yanlislikla snra o gderken de agliyorum kalbini kirdim iste diye cok belli edemiorum ama annemi cok ama cok seviorum
Günaydın kızlar...
Erkenciyim bugün yine 7 de kalktım..Kızımı doyurdum yolculadım..Ben de bitki çayımı içtim şimdi de kahvaltımı yaptım haber izliyorum..:kahve:
Bugün kilonun yavaş da olsa gitmeye başladığını gördüm sevindim..500 gr gitmiş ..Ödemim de var sanırım..Artık bozmak yok..Bu çayı da içerken dikkat edip iyi bir sonuç alacağım kararlıyım..Bu arada kk nın yolladığı yağ tutucu haplarımı da kullanıyorum..Bence onlar da etkili olacak..
Iste buuuu gidicek o kilolar gidecekkkk bravo sersummmmmcumm

Kızlar çok duygusalım az önce annemi yolcu ettim 38 gündür beraberdik çok alıştım zaman su gibi geçiyor annemin gelmesini iple çekmiştim şimdi gitti offf
Allah başımızdan eksik etmesin onları inş.yakin bir zamanda yine gorusursunuz allah yolunu açık etsin
Günaydın kızlar...
Hadi inşallah azimli olursak gider bu kilolar yaza rahat ederiz düzenli kullan bakalım ise yararmi
Selamlarr :)) sanki hafif inceldim gibi hissediyorum 🙈🙈 kizlar ama buyuk bi sorun bu aksam misafirler gelecek annem bissuru sey yapti kendimi frenlemek çok zor olacak 😭😭
Maşallah düzenli yapınca bir şeyleri hemen etki ediyor sen sanslisin yemekleri yapan annen var azar azar yersin tadımlık bence

Bende bugün ıspanak çorba 2 kupa , y.cay,kahve içtim corbam bitti yine bir çorba yapayım son ogunum için yarin oruca başlıyorum inş.

sersumcum aunisi bana da oluyor anneme istemeden kisiric bisey soyleyebliorum ya da sesimi yuksektebliorum yanlislikla snra o gderken de agliyorum kalbini kirdim iste diye cok belli edemiorum ama annemi cok ama cok seviorum

Iste buuuu gidicek o kilolar gidecekkkk bravo sersummmmmcumm
Sevmez mi insan ..Ama tutamıyoruz şu çenemizi işte..Eşim hep uyarır beni bak üzüleceğin şeyler yapma diye..o çok daha sabırlı ve anlayışlı..biz kadınlara özgü daha çok bu agresiflik..:confused:
İnşallah gidecek canım.. :KK60: :rolleyes:

Sevmez mi insan ..Ama tutamıyoruz şu çenemizi işte..Eşim hep uyarır beni bak üzüleceğin şeyler yapma diye..o çok daha sabırlı ve anlayışlı..biz kadınlara özgü daha çok bu agresiflik..:confused:
İnşallah gidecek canım.. :KK60: :rolleyes:
Ayni benim esim de oyle cok sakin uayrir beni heo hatta benim adima o ozur diler bazen hemen annemin gnlunu alir oper insallah gecer

Arkadaşımın eşi rahatsızlanmıştı iyileşti çok şükür gribim diye gidememiştim..Oraya gittim yeni geldim..
Orada çayla kısır ve 1 dilim kek yedim ..ben giderken yapmıştım onlara götürmüştüm..ince 1 dilim..

sersum sersum A aaadddaaa
Kızlar dun sohbete dahil olamadım, şimdi yazayım dedim.

Malesef ben de anneme sert konuştuğum zamanlar oluyor. Normalde böyle biri değilim ama anneme karsi oluyor

Sanırım bilinçaltımıza kime çok nazlanip, kimin kusecegini bildigimizden, annemize cikisiyoruz. Çünkü onlara ne dersek diyelim sefkatlarini üzerinizden eksik etmeyeceklerini bildiğimizden sanirim

Arkadaşımın eşi rahatsızlanmıştı iyileşti çok şükür gribim diye gidememiştim..Oraya gittim yeni geldim..
Orada çayla kısır ve 1 dilim kek yedim ..ben giderken yapmıştım onlara götürmüştüm..ince 1 dilim..
Geçmiş olsun canım.
Askerde rahatsizlasan mi ?

Allah kabul etsin :))
İftarım:
1 kupa su
2 hurma
1 tabak tavuk suyu corba
Yarım bardak ayran

10 dakika ara
1 yemek kaşığı et
2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
Bol salata

Borek,pide,sarma,cigkofte,pilav,pure hicbirini yemiyorum 🙏🏻 Tabağım şu şekilde:
E9826D34-C1EB-41A3-B44C-1020DBC2C03F.webp

sersum sersum A aaadddaaa
Kızlar dun sohbete dahil olamadım, şimdi yazayım dedim.

Malesef ben de anneme sert konuştuğum zamanlar oluyor. Normalde böyle biri değilim ama anneme karsi oluyor

Sanırım bilinçaltımıza kime çok nazlanip, kimin kusecegini bildigimizden, annemize cikisiyoruz. Çünkü onlara ne dersek diyelim sefkatlarini üzerinizden eksik etmeyeceklerini bildiğimizden sanirim
Haklısın canım.. :cry:
Geçmiş olsun canım.
Askerde rahatsizlasan mi ?
Sağol canım..evet o çok şükür iyi..:dua:

Back
X