Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım 30 saat oldu daha hiç durmadı Allah bereket versin felaket olmasın inşallah siz sadece kendiniz mi gideceksiniz
Yarın benim doğum günüm de. Hep doğum günlerinde yemeğe gidiyoruz. Başka bir aktivite yok bizde. Bende bunda kahvaltı ya gidelim demiştim.

İstediğim yere gidememe ihtimalimiz olunca, dün yakinimiza yeni bir yer açılmış. Yarın gideceğimiz yer 2 günlük bir mekan yani. İnsallah memnun kalırız. İnsta sayfasını buldum, henüz yeni olduğu için çizim mimari resimlerini koymuşlar. Ondan emin olmadan gidiyoruz ama burası küçük yer, her yeni açılan mekana şans verme adetimiz vardır zaten. Yılda bir mekan ancak açılıyor zaten :)

bugünün menüsü:

sabah: bir fincan filtre kahve

öğlen:
çok büyük kasede tavuklu salata
3 kaşık yoğurt
bir avuç badem
iki bardak ayran
bir fincan nescafe

akşam:
iki kase buğdaylı yoğurtlu çorba
bir muz
bir fincan türk kahvesi

su: 2 litre

spor: esneme hareketleri yapacağım.
Afiyet olsun canim muz dikkatimi çekiyor ne kadar yiyorsun ben de yemek istiyorum ama lifli olduğu kadar şekerli bir meyve sürekli hurma yiyorum sıkıldım misal elma ayva ve ya mandalina gibi meyveleri ne kadar tüketmek lazım bilmiyorum.

Oglen 2 kasik pilav 1 kasik kavurma salata ve ayran arkadasin dogum gunuydu 2 catal pasta
Ara 1 kandil simidi
Aksam
2 kasik yunurtali kiyma, 1 kepce corba 1 dilim ekmek
2 kare cikolata yedim bikac patates

Afiyet oldun canım. Bugün tatlı biraz fazla mı olmuş neyse ki yarın dengelersin :) ben de bu işe çok memnun kaldım çünkü diyet guruplarında bu kacamaklara çok sert yaklaşıyorlar hiç memnun degildim😕 bizim topigimiz bu konuda çok inisiyatifli o yüzden ok memnunum 😊
Canım bugün düne göre daha iyiydi ara ara batma yaptı ama dünkü gibi beynimi zonklatmadı çok şükür tam gözün içinde olunca sarımsak süremedim
Canım geçmiş olsun çay suyu da iyi geliyor benim de üst göz kapağımda çıkmıştı acısını iyi bilirim doktor küçük bir tüp krem vermişti annem de çay banyosu yaptırmıştı. Çayı bir kaseye koyuyorsun pamuğu bu çayla ıslatıp gözünü kapatıp üstünde bekletiyorsun geçene kadar hergün 3 4 defa 5 dk yap bunu canım.
Yarın benim doğum günüm de. Hep doğum günlerinde yemeğe gidiyoruz. Başka bir aktivite yok bizde. Bende bunda kahvaltı ya gidelim demiştim.

İstediğim yere gidememe ihtimalimiz olunca, dün yakinimiza yeni bir yer açılmış. Yarın gideceğimiz yer 2 günlük bir mekan yani. İnsallah memnun kalırız. İnsta sayfasını buldum, henüz yeni olduğu için çizim mimari resimlerini koymuşlar. Ondan emin olmadan gidiyoruz ama burası küçük yer, her yeni açılan mekana şans verme adetimiz vardır zaten. Yılda bir mekan ancak açılıyor zaten :)
İyi doğdun canım doğum günün yeni yaşın kutlu olsun 😊

Afiyet olsun canim muz dikkatimi çekiyor ne kadar yiyorsun ben de yemek istiyorum ama lifli olduğu kadar şekerli bir meyve sürekli hurma yiyorum sıkıldım misal elma ayva ve ya mandalina gibi meyveleri ne kadar tüketmek lazım bilmiyorum.
muzu ara sıra yiyorum. en fazla günde 1 kere. evet kalorili bir meyve ancak besin içeriği çok zengin.

hurma da şekerli canım. zaten şekerli olduğu için bu kadar popüler oldu. ben çok şekerli geldiği için pek hurma yemiyorum.

meyveler bana çok tatlı geliyor. kan şekeri dengemi de bozuyor. yeşil elma, yeşil taze muz, ayva, yeşil kayısı gibi aşırı olgunlaşmamış, tatlılığı az meyveleri yiyorum.

çok şekerli geldiklerinden pek meyve yiyen bir insan değilim zaten. sebze yerim. meyve yediğimde, akşam bir adet/bir porsiyon yiyorum. bildiğim kadarıyla günde en fazla 2 porsiyon öneriliyor.

1577254787230.webp

ben chia nin o laugan tadina bir turlu alisamadim kuzum sen sevdin mi bugun

Aaa senden duyuyorum nadalcim bi kv leri arayayim o da okula gtmemis olablir iyiki soyledin
chia nın tadı mı varmış
ben hiç almıyorum .
muzu ara sıra yiyorum. en fazla günde 1 kere. evet kalorili bir meyve ancak besin içeriği çok zengin.

hurma da şekerli canım. zaten şekerli olduğu için bu kadar popüler oldu. ben çok şekerli geldiği için pek hurma yemiyorum.

meyveler bana çok tatlı geliyor. kan şekeri dengemi de bozuyor. yeşil elma, yeşil taze muz, ayva, yeşil kayısı gibi aşırı olgunlaşmamış, tatlılığı az meyveleri yiyorum.

çok şekerli geldiklerinden pek meyve yiyen bir insan değilim zaten. sebze yerim. meyve yediğimde, akşam bir adet/bir porsiyon yiyorum. bildiğim kadarıyla günde en fazla 2 porsiyon öneriliyor.
aslında muzun kalorisi düşük. şekerli bi meyve ama kalori olarak baya düşük .

Canım 30 saat oldu daha hiç durmadı Allah bereket versin felaket olmasın inşallah siz sadece kendiniz mi gideceksiniz
Allah korusun canım . 30 saat hiç durmadan yağmış . daha yağıyor mu.
sizin oralarda nasıl durum .
çocuklar eşin evde.
haftasonu yoğunluğu hafta içine de yayıldı. eşin yardımcı olursa . birlikte güzel zaman geçirirsiniz .

teşekkür ederim motive ettin sözlerinle. ablam gibi geliyorsun hep:KK200:

inşallah beslenmemi düzene sokacağım. çok sağlıksız beslendiğin bir dönemi atlatmaya çalışıyorum. bahara kadar fazla kiloları veririm gibi geliyor :KK37:
isteyince çok da sağlıklı beslenebiliyorsun .
bunu daha önceki beslenme düzeninde de gördüm .
afiyet olsun .
senin mamaları seviyorum . benim damak tadıma uyuyor çünkü. :rapci: :rapci:

ben bu kadarla dursam akşama açlıktan bayılırım bayılmazsam da gece açımm diye ağlaya ağlaya hastanelik olurum kız buna doyulmazz
Doydum çok şükür:rapci:
Canım bugün düne göre daha iyiydi ara ara batma yaptı ama dünkü gibi beynimi zonklatmadı çok şükür tam gözün içinde olunca sarımsak süremedim
Canım geçmiş olsun..Çay banyosu da iyi gelir..Kalan çayı ılık tabii pamuğa batır gözünü kapat üstüne koy beklet..

Nice mutlu yıllara canım:KK15:..Kış çocuklarının doğum günüsü serüvenleri başlasın ..Anamm 45 olucam ben de 8 indee:KK47::KK47:

günaydın kızlar

bu sabah evden çıkmadan
1 küçük trabzon hurma.
2 kare bitter

şimdi işteyim . 1 kupa türk kahvesi. kaynar suyu kahvenin üzerine döküp yapıyorum .

sabah çocuklara köfte kızarttım .

akşama ne pişireceğimi hiç bilmiyorum .
dün pizza yaptım . sevildi yenildi ve beslenmelere de koydum . 2 dilimcik arttı. dolapta .
1577255777106.webp

Doydum çok şükür:rapci:
Canım geçmiş olsun..Çay banyosu da iyi gelir..Kalan çayı ılık tabii pamuğa batır gözünü kapat üstüne koy beklet..

Nice mutlu yıllara canım:KK15:..Kış çocuklarının doğum günüsü serüvenleri başlasın ..Anamm 45 olucam ben de 8 indee:KK47::KK47:
ocak 8 mi .
her yaşın güzelliği başka. şarap gibisin . yaş aldıkça güzellişiyorsun vallahi. hayranım sana. :KK60::KK60::KK60::KK60:
sanki çok sevdiğim birine benziyorsun . ama çıkaramıyorum . belki de öyle biri yok ama bana öyle geliyor . o_Oo_O

günaydın kızlar

bu sabah evden çıkmadan
1 küçük trabzon hurma.
2 kare bitter

şimdi işteyim . 1 kupa türk kahvesi. kaynar suyu kahvenin üzerine döküp yapıyorum .

dün pizza yaptım . sevildi yenildi ve beslenmelere de koydum . 2 dilimcik arttı. dolapta .
Eki Görüntüle 2568868
Ayy ne güzel yapmışsın..Hem de aynı tepside 3 çeşit..süperr..Ellerine sağlık..
ocak 8 mi .
her yaşın güzelliği başka. şarap gibisin . yaş aldıkça güzellişiyorsun vallahi. hayranım sana. :KK60::KK60::KK60::KK60:
sanki çok sevdiğim birine benziyorsun . ama çıkaramıyorum . belki de öyle biri yok ama bana öyle geliyor . o_Oo_O
Ahh canım benim sabah sabah çok mutlu ettin beni:KK68:..Hayranlığımız karşılıklı .:KK15::KK200::KK60:
Haklısın her yaşın bir güzelliği var ama bu yaşımda artık kilo vereyim inşallah:dua:.Şöööyle fıstık gibi kıyafetler alayım..Güzel güzel giyineyim..:KK8::rolleyes:

Buna cevap yazmayı unutmuşum..o kadar alıştık ki birbirimize bence yıllardır ondan canım..bana da öyle geliyor hep tanıyordum sizi sanki..Sen hele kaç yıl oldu beraberiz:KK19:

ben chia nin o laugan tadina bir turlu alisamadim kuzum sen sevdin mi bugun

Aaa senden duyuyorum nadalcim bi kv leri arayayim o da okula gtmemis olablir iyiki soyledin
Evet haklısın pek sevmedim tadıda keten tohumu gibi çiğ bir tat var çok nadir tercih ederim

Mutlu yıllar sarfancım ailenle, sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere arkadaşım🌹🌹🌹🎂

günaydın kızlar

bu sabah evden çıkmadan
1 küçük trabzon hurma.
2 kare bitter

Eki Görüntüle 2568868
Cnm ellerine sağlık çok güzel görünüyor ve gayet doyurucu
ocak 8 mi .
Oğlak kadını zor kişilik ama aileye çok bağlı oğlum 10 ocak ve kaynımda 8 ocak oğlak burcu

Cnm ellerine sağlık çok güzel görünüyor ve gayet doyurucu

Oğlak kadını zor kişilik ama aileye çok bağlı oğlum 10 ocak ve kaynımda 8 ocak oğlak burcu
ortanca Ediz de 5 ocak . oğlak . aileye düşkün ama duygusal . her hareketini gözlemler . anlamazsın . hemen kendince çıkarımda bulunur . hep kendini mağdur görür . :sinirli:

Back
X