- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
maşallah pamuk cum .Sabah su
Sade kahve sabah sporu 30 dk evde kardio 2 km cepte
Kahvaltımı yapmadım daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah pamuk cum .Sabah su
Sade kahve sabah sporu 30 dk evde kardio 2 km cepte
Kahvaltımı yapmadım daha
amann allahim harika gorunuyorrrrgünaydın kızlar
bu sabah evden çıkmadan
1 küçük trabzon hurma.
2 kare bitter
şimdi işteyim . 1 kupa türk kahvesi. kaynar suyu kahvenin üzerine döküp yapıyorum .
sabah çocuklara köfte kızarttım .
akşama ne pişireceğimi hiç bilmiyorum .
dün pizza yaptım . sevildi yenildi ve beslenmelere de koydum . 2 dilimcik arttı. dolapta .
Eki Görüntüle 2568868
sersumcum seni esinin emekliliginde istedgin kilonda istedgin evde kizinla ve esinle gezerken hayal ediyorum cnmAyy ne güzel yapmışsın..Hem de aynı tepside 3 çeşit..süperr..Ellerine sağlık..
Ahh canım benim sabah sabah çok mutlu ettin beni..Hayranlığımız karşılıklı .
Haklısın her yaşın bir güzelliği var ama bu yaşımda artık kilo vereyim inşallah.Şöööyle fıstık gibi kıyafetler alayım..Güzel güzel giyineyim..
![]()
Ya evet beni oğlanda öyle gece üstü açılmış örtmemişim ki li günlerce söyledi AA oğlum kaç kere üstünü örtüyorum gece Bi bilsen deli uyuyor yastık üstlerinde mağduru oynuyor ama ailede sadece bana kıyamıyor kuzum bağrıma basıyorum çoğu zmn kimseye itibar etmiyor hemen bana soruyor ne desem doğru buluyor öylede duygusalortanca Ediz de 5 ocak . oğlak . aileye düşkün ama duygusal . her hareketini gözlemler . anlamazsın . hemen kendince çıkarımda bulunur . hep kendini mağdur görür .![]()
Mersi cnmmaşallah pamuk cum .![]()
Çok teşekkür ederim canım.Herkese günaydınnnn
Safransari canım sana da ailenle sevdiklerinle nice mutlu yıllara yeni yaşın sana şans ve atama getirir insallah
![]()
teşekkür ederimisteyince çok da sağlıklı beslenebiliyorsun .
bunu daha önceki beslenme düzeninde de gördüm .
afiyet olsun .
senin mamaları seviyorum . benim damak tadıma uyuyor çünkü.![]()
![]()
Ben yapsam bu ne der yemez burda yedikleri şeyler s8tandart maalesef ne yapsam bu ne diyor :)Eşim lahana çorbası nı çok sevdi oda ortak oldu çorbama çok iyi gelmiş midesini rahatlamış yine koydum pişiyor 2 kupa kalmıştı yetmez akşama neyse bu sefer içine balkabağı da koydum kimyonda attım gaz yapmasın diye birazdan kapatıcam
Şok market e tombala gelmiş gidip alıcam çocuklarla oynamak için su aralar evde kağıt oyunları hakim küçükte ona kadar öğrendi sayıları tanıyor ve yazabiliyor saklambaç oynarken 20 ye kadar sayıyor tam yirmide on yirmi diyorgüzeli şeylerde gelecekti
Canım kayısı kurusu ye ara öğünlerde. Hem sana yarar, hem de sütten bebise geçer. Ara öğün olarak ye.Kızlar dün kızım kabızlık çekti hep huzursuzdu pek uyumadı bugün pekmez,su ve zetin yağı karışımı verdim yarım saat içinde yaptı çok şükür bebişler için herşey sorun olabiliyor ya kabızlık yaşarsam bende bunu denemeyi düşünüyorum inşallah bizdede işe yarayan birşey fit sıra yağı ağzıma süremem midem bulanır :)
Canım bizde kutulu oyun o kadar fazla ki. Biz kıza plastik oyuncak pek almıyoruz. Çoğunlukla kutulu oyunlar alıyoruz, hem karşılıklı oynamak. Hem de kızın zikasina fayda etsin diye.Eşim lahana çorbası nı çok sevdi oda ortak oldu çorbama çok iyi gelmiş midesini rahatlamış yine koydum pişiyor 2 kupa kalmıştı yetmez akşama neyse bu sefer içine balkabağı da koydum kimyonda attım gaz yapmasın diye birazdan kapatıcam
Şok market e tombala gelmiş gidip alıcam çocuklarla oynamak için su aralar evde kağıt oyunları hakim küçükte ona kadar öğrendi sayıları tanıyor ve yazabiliyor saklambaç oynarken 20 ye kadar sayıyor tam yirmide on yirmi diyorgüzeli şeylerde gelecekti
Ben pek evden çıkamıyorum dışarı soğuk diye eşimde unutuyor ne dersem şuan evde yok olur da yiyorum daCanım kayısı kurusu ye ara öğünlerde. Hem sana yarar, hem de sütten bebise geçer. Ara öğün olarak ye.