Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çok guzeldi.Safransari memnun kaldın mı kahvaltıdan iyi geçti mi
Spor beni mahvetti kızlar ama pes etmeyeceğim bu sefer zayıflamaya gerçekten kararlıyım umarım birkaç ay sonra istrdiğim kiloya ulaşıp sizlerle paylaşabileceğim
bunlarla başa çıkmak için bi şeyler yapmak lazım .ay arkadaşlarım, diyete başlayınca bana yine depresiflik geldi. evet sorunlar her zaman var, yıllardır onlarla yaşıyorum, ama diyete başlayınca tüm o problemlerin karşısında kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki
![]()
aynen senin gibi düşünüyorum canım. öyle de hayatıma uygulamaya çalışıyorum.bunlarla başa çıkmak için bi şeyler yapmak lazım .
geçmişte olanı değiştiremezsin . onun için geçmişi yok sayman lazım .
gelecekte olacaklar için de hiç modunu düşürme. olan oluyor . bazı şeylere müdahale edemiyoruz .
ama her olumsuzluğun karşısında yıkılmadan ayakta durmamız lazım .
diyetle birlikte ortaya çıkan bi durum değildir diye düşünüyorum .
acıktığında belki olumsuza yöneliyorsun . farklı bi şeyler düşün , bul , izle , ilgilen .
Canımmmm inşallahamann allahim harika gorunuyorrrr
sersumcum seni esinin emekliliginde istedgin kilonda istedgin evde kizinla ve esinle gezerken hayal ediyorum cnm![]()
Sağol canım..Ben de çok ortak noktamız olduğunu düşünüyorum biliyorsunsersum bem de aile olarak kafa olarak cok yakin bluorum cnim seni kendime cok olgun guzel bakis acilarin var objektif
Ben 8 ocak kızım 20 ocak iki inat çok fenayızdır..Babamız arada kalır çoğu zamanBenim kızım da 7 Ocak doğumlu o da bize çok düşkün duygusaldır çok iyi bir gözlemcidir burcunun özelliği mi yoksa babadan mi almış bilmiyorum ayrıca çok inattir![]()
Ayy aynı biz eşim masaları sayar günde şu kadar kişi gelse şunu kazanırlar falanEvet canım çok guzeldi.
Çok şık bir mekan olmuş.
Bulunduğumuz yerde Ceyhan nehrinin bir kolu geciyor, suyun kenarında şık bir mekan olmuş.
O kadar güzel bir mimarisi var ki, eşimle şaşırdık buraya ne kadar yatırım yapmislardir kim bilir diye,
Güzel mekanın tadını cikaracagimiza hesaplamalara girdik, ne kadar yatırım yapmislardir buraya diye, ruhumuz fakir![]()
Aldım cnm vardı basit yapmışlar ana sevdi oğlan oynadık birkaç el şuanda ısrar ediyor oynayalım diye hepimiz uyuduk o hariç canı sıkılmış ayak ucumda TV izliyorduCanım bizde kutulu oyun o kadar fazla ki. Biz kıza plastik oyuncak pek almıyoruz. Çoğunlukla kutulu oyunlar alıyoruz, hem karşılıklı oynamak. Hem de kızın zikasina fayda etsin diye.
Tombala da çok iyi olurmuş 7 den 70 se ev halkını başına toplar. İnşallah kalmıştır markette de
Diyet başlarında öyle olmadı normal cnm kısıtlanma duygusu bendede oluyor kaybetmiştik hissi gibi değişikay arkadaşlarım, diyete başlayınca bana yine depresiflik geldi. evet sorunlar her zaman var, yıllardır onlarla yaşıyorum, ama diyete başlayınca tüm o problemlerin karşısında kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki
![]()
Canım daha önce de söylemiştim. Diyete değil sorunlarına odaklan. Şu anda problem diyet motivasyonunun olmaması değil bence. Başka şeyler bunu da etkiliyor olmalı. Kendin başa çıkamıyorsan uzman yardımı al. Ama lütfen problem ne ise onu çözmeye çalış.ay arkadaşlarım, diyete başlayınca bana yine depresiflik geldi. evet sorunlar her zaman var, yıllardır onlarla yaşıyorum, ama diyete başlayınca tüm o problemlerin karşısında kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki
![]()
Selam kızlar
öğlen
3 kaşık yoğurt çorbası
et sote
2 kaşık bulgur
yoğurtlu pancar salatası
Akşam (Safransari kulaklarını çınlattım)
beyti
1 kaşık bulgur pilavı
![]()
Yediklerime içtiklerime dikkat eder oldum hep bu diyet sürecinde ara sıra detoks yapsam diyorum ne önerirsiniz acaba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hadi inşallah .
ay evet aynen öyle, hislerime tercüman olmuşsunDiyet başlarında öyle olmadı normal cnm kısıtlanma duygusu bendede oluyor kaybetmiştik hissi gibi değişik
tamam canım, sözlerini dinleyeceğimCanım daha önce de söylemiştim. Diyete değil sorunlarına odaklan. Şu anda problem diyet motivasyonunun olmaması değil bence. Başka şeyler bunu da etkiliyor olmalı. Kendin başa çıkamıyorsan uzman yardımı al. Ama lütfen problem ne ise onu çözmeye çalış.
Az alıyorum evet..Listemde ya sadece çorba ya da yemek var yanına ekmek var, ben ekmek yemeyip yemeği az ,çorbayı çok az alıyorum..dr um da olabilir dedi..kısaca hepsinden yemiş oluyorumsersum dikkatimi çekiyor kaç zamandır çorbayı 3 4 kaşık iciyorsun neden o kadar mi alıyorsun tabağına yoksa bikac kaşık alıp bırakıyor musun merak ettim
![]()