Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım daha önce de söylemiştim. Diyete değil sorunlarına odaklan. Şu anda problem diyet motivasyonunun olmaması değil bence. Başka şeyler bunu da etkiliyor olmalı. Kendin başa çıkamıyorsan uzman yardımı al. Ama lütfen problem ne ise onu çözmeye çalış.
Cok dogru soylemis hayal senin sorunum diyet degil cnm daha bugun bnde uzmanindan ke dim icin boyle seyler duydum esas sorununu bulup cozmeye cakismalisin

İyi geceler kızlar menum gecikmeli oldu ☺

Sabah 10.30 da

20191225_094803.webp

3 bardak çay içtim yanında.

Saat 3 de
1 kupa çok az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1.5 orta boy Trabzon hurması
1 çatal nodıl

Saat 5 de
20191225_172844.webp

4 büyük kepçe brokoli çorbası acılı

Saat 6.10 da

20191225_181949.webp

1 büyük kepçe susuz kuru fasulye
1 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık yoğurt

Sabah 1 saat leslie yaptım
1.5 lt su içtim
Şimdi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
3 4 bardak çay içerim
20 squat yapacağım.

Bugünkü menüm:

Kahvaltı
2 diyet kurabiye
Çay

Ara
Çikolatalı latte

Öğlen
1 tabak nohutlu pırasalı kereviz yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Akşam
1 tabak mantarlı tavuk sote
1 dilim ekmek
Salata, çok az yoğurt

Afiyet olsun canım 😊
13,30 14 arası Yarım saat yürüyüş bugunluk 1 saati tamamladım
14,30
2 kupa çorba
Haslanmış karnabahar brokoli yoğurtla yedim, bir avuç mısır çerezi külah gibi olandan fırınlanmış
Çay, kahve, salep, sütlü kahve
Az öncede 1, 5 kupa çorba tulumlu
Yatana kadar birşeyler içiyorum inş. İçecekler kilo vermemi engellemez🙄

Sahlep içmeyi özledim de hangi öğün içsem bilemedim 😐 Afiyet olsun canım 😊
Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurtadan sucuklu yumurta Oğlumla beraber yedik sucukları daha çok ona verdim
1 kibrit kutusu kadar köy peyniri
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 15.00 da
1 adet hurmalı top
1 bardak az sütlü nescafe
Yarim portakal

Akşam yemeği 18.00 de
1 kase mercimek çorbası
4 küçük lahana sarması
3 kaşık havuç tarator

Afiyet olsun canim menün çok güzel 😊
sabah:
2 fincan filtre kahve

öğlen:
bir buçuk porsiyon et sote
bir buçuk porsiyon zeytinyağlı enginar
birer fincan filtre kahve, türk kahvesi, nescafe
yarın fincan çok az kahveli süt

akşam:
iki kase buğdaylı yoğurtlu çorba
üstüne bol pul biber
bir activia
yarım avokado
belki bir fincan türk kahvesi içerim, belki de içmem.

su: gün boyu 3 litre su içtim. halen içiyorum. bugün su içmelere doyamadım :eğlence:

dünki gibi bikaç dakika da olsa esneme hareketleri yapacağım.

Afiyet olsun canım 😊 bu kadar kahve uykusuzluk ve ya agresiflik yapmıyor mu?
Akşam yemeği
Üçtabe köfte
4 kaşık bulgur pilavı
Birtane börek tavuklu
Salata
İki çatal ucuyla 🥕 tarator
İki bardak çay
Akşam biraz kaçmış galiba canım börek olmasaymış çok iyiymiş ama olsun yarın telafi edersin 😊

Afiyet olsun canım 😊

Sahlep içmeyi özledim de hangi öğün içsem bilemedim 😐 Afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canim menün çok güzel 😊

Afiyet olsun canım 😊 bu kadar kahve uykusuzluk ve ya agresiflik yapmıyor mu?

Akşam biraz kaçmış galiba canım börek olmasaymış çok iyiymiş ama olsun yarın telafi edersin 😊
Kaynanama yedim şuan mide bulantısı perişan etti beni gitmeseydin keşke sağlık ocağına kan sonuçlarına bakmaya gittim dönüşte uğrayın dedim kanım da baya yüksek çıkm8ş 15.4 sınıra dayanmış 15.9 olunca napıyorlar acaba herhalde adet olmuyorum diye arttı iyice öncesinde 14 civarında olurdu hep doğum yaptım yine düşmedi hamilekiktede düşmedi bu aralar burun kanamam oluyor sebebi bu herhalde basıncı yükseliyor vücudun kan değerlerim çok güzel ne eksik ne fazl ama sınırdalar napcan bakalım hava aldım biraz iyi oldu da

Kaynanama yedim şuan mide bulantısı perişan etti beni gitmeseydin keşke sağlık ocağına kan sonuçlarına bakmaya gittim dönüşte uğrayın dedim kanım da baya yüksek çıkm8ş 15.4 sınıra dayanmış 15.9 olunca napıyorlar acaba herhalde adet olmuyorum diye arttı iyice öncesinde 14 civarında olurdu hep doğum yaptım yine düşmedi hamilekiktede düşmedi bu aralar burun kanamam oluyor sebebi bu herhalde basıncı yükseliyor vücudun kan değerlerim çok güzel ne eksik ne fazl ama sınırdalar napcan bakalım hava aldım biraz iyi oldu da
Cok gecmis olsun bunun icin birsey onerdiler mi ne yapilmasi gerekiyormus

canım yüksek olunca sıkıntıları oluyor mu .
doktor ne dedi. bi şey yapmak gerekir mi böyle durumlarda

günaydın .
bu sabah saati kurmayı unutmuşum . kurdum sandım .
saat 07.15 de uyandım
hemen çocuklara yumurta kızarttım . mataraları doldurdum
beslenmeye bi şey koydum . büyük oğlanın kahvaltısı için portakal sıktım .
kendi yiyeceğim şeyleri akşamdan buzdolabına koymuştum . onları çantama attım .
çöpü çıkardım evden çıktım .
yetiştim .
1 saat öncesinden kalkmaya gerek yok her zaman . onu anladım . ama öğlen yemeleri için bi şey yapamadım .
evde olan şeylerden idare etmek zorundalar .
akşamdan yemek hazır olursa mesela. sabah 7 ye de kursam saati hazırlanıp çıkabilir kanımca. :KK52::KK52:

akşam eve gidince
1 trobzon hurma
1 avuç fıstık
az biraz palamut
mantar , soğan , az ıspanaklı tava.
5-6 tane marul
1 kurabiye ( elmalı)

kahve

soda

yatış

bu sabah bi şey yiyemedim ama akşamdan smothe yapmıştım .
onu çantama attım .
muz , şeftali, kavun poşetleyip dolaba atmıştım .
bunları dün makinada çektim . 3-4 kaşık yoğurt da koydum .
onu yiyeceğim birazdan

öğlen için yine mantrlı , soğanlı , ıspanaklı tava. 6-7 adet marul , palamut var . 1 dilim ekmek .

dün işte öğlende bu çikolatayı yedim , yemek sonrası. tatlı olarak bi şey getirmemişim . genelde trabzon hurması olurdu. ama almadım yanıma. tatlı ihtiyacı oldu.
1577344130879.webp

Benim kanım hep düşük olur bi ara 9 falandı 11 olur genelde sınırın hep altında üstüne hiç çıkmadı fazla işte ne güzel bi zararı oluyormuymus fazla olunca

Kızlar rahatsızim antibiyotik kullanıyorum izin istiyorum
Geçmiş olsun
Dondurma kaçamagım oldu mc sundae küçük boy ve birkaç yudum espresso sade soda 5 km oldu yürüyüş
Ooooohooo daha yemeden erimiştir o canım 5 km yürümüşsün işte:KK53:
günaydın .
bu sabah saati kurmayı unutmuşum . kurdum sandım .
saat 07.15 de uyandım
hemen çocuklara yumurta kızarttım . mataraları doldurdum
beslenmeye bi şey koydum . büyük oğlanın kahvaltısı için portakal sıktım .
kendi yiyeceğim şeyleri akşamdan buzdolabına koymuştum . onları çantama attım .
çöpü çıkardım evden çıktım .
yetiştim .
1 saat öncesinden kalkmaya gerek yok her zaman . onu anladım . ama öğlen yemeleri için bi şey yapamadım .
evde olan şeylerden idare etmek zorundalar .
akşamdan yemek hazır olursa mesela. sabah 7 ye de kursam saati hazırlanıp çıkabilir kanımca. :KK52::KK52:
Ne güzel bak eskiden sabahın köründe kalkıyordun yetişmek için canım..Senin adına sevindim..Benim kalkış 6.35 o da arabayla gidiyorum diye metro kullandığımda daha erken..Kızın kahvaltısı benim kahvaltım derken 7.20 de çıkıyorum..

Back
X