Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dün iyi gittim gittim, saat 10’dan sonra yine saçmaladım :kızgın: Eşim çayın yanında abur cubur bir şeyler yiyordu. Tek lokma almadım. Sonra tek lokma alayım dedim alış o alış 😂😂😂

Yaa çok saçma bir insanım ya hep ya hiç nedir yahu kendimden bıktım valla. Ama pes etmek yok. Dün lesli yapamadım bugün yapmam lazım. ataksız 1. gün... başa döndüm...

ay ay . az kalmış fıstık . çok tatlısın .
56 falan olsan varya. mühteşem olursun . zaten muhteşemsin de .

ayrıca
yazdıkların için. (bunlar diyetlik değil ama) yazmak isterdim :KK53: :KK53: :KK53: , hepsi diyetlik ve çok sağlıklı beslenmişsin canımcım.
iyisin sen de maşallah . diyettaşın da geldi . birlikte hızlı verirsiniz . bence ikiniz şimdi (hangimiz daha iyi verir ) şeysi yapabilirsiniz . hayal ile adaadaa gibi.ikisiydi galiba.

aynı tabaklardan ben de almıştım . 6 adet çukur tabak . severek kullanıyoruz . çoçuklar bayıldı bende .
yine şahahaane bi tabak ...
Saol canım benimde çok hoşuma gidiyor severek kullanıyom bide su lekesi olmasa elde yıkamaya gelmiyor canım😊😅

günaydı

dün
Eki Görüntüle 2581848

sabah 1 cevizli çörek yukarıda soldaki
1 yemk ya da 2 yemk kaşığı tahin pekmez

işe gelince çay

öğlen 1 greyfurt
2 küçük havuç
2 kuru kayısı
sanıyorum başka bi şey yemediydim .

akşam ise eve gidince yarı süt yarı su ile kahve . biraz fıstık . 1 avuç kadar

akşam yemeğim ise
1 küçük kase süzme mercimek çorbası
1 kase dolusu kereviz salatası. yoğurtlu. elmalı.

ve çay çay çay

ve 2 tatlı kaşığı magnolya.

bu sabah yanlış değilse tartım . 51.6
Allah'ım ne güzel çörekler bunlar diyet bozdurur afiyetler olsun canım :bicak::kk77::confused::KK72:

20200128_112623.webp

Sabah 11.30
Haşlanmış yumurta üzerine tereyağ zeytinyağı döktüm
Zeytin
Peynir
Elma muz kivi
Fındık fıstık
Kuzukulağı
Çay

kendimden şikayetçiyim... :confused: :confused: :confused: :confused:
nasıl olacak peki. nolcak . ne karar vereceksin . başka bi yol izlemen lazım . dohtur falan .
Ne olacak? Mücadeleye devam galiba.
Yenilip yenilip savaşa devam edeceğim.
Öyle zannediyorum.
ömrüm bu kendimle mücadelenin içerisinde tamamlanacak gibi.
Doktor düşünmüyorum.

Saol canım benimde çok hoşuma gidiyor severek kullanıyom bide su lekesi olmasa elde yıkamaya gelmiyor canım😊😅
Canım bingonun deterjan kalıntısı bırakmayan sıvı bulaşık deterjanı var inanılmaz tencere yıkadım hep şu damlası kalırdı parladı resmen demekki şu damlası sandığmız şey deterjan kalıntısıymış bingodan beklenmiycek performans inanamadm

Canım bingonun deterjan kalıntısı bırakmayan sıvı bulaşık deterjanı var inanılmaz tencere yıkadım hep şu damlası kalırdı parladı resmen demekki şu damlası sandığmız şey deterjan kalıntısıymış bingodan beklenmiycek performans inanamadm
Markette gittigimde bakayım canım onuda deniyeyim genelde makineye atıyom ama aksama kadar bazen dolmuyor elden geciriyom ara sıra

Slm kızlar
Geçen termal şort konuşuluyordu işe yarıyormu benimde elimde var L beden zor giydim sıkılaştırıyormu ve sadece spor yaparkenmi giymeliyim
öyle dar şeyler giyince kan dolaşımında zorlanma olur . bence giymemelisin .
giydiğin şeyler seni sıkılaştırmaz ama yaptığın spor sıkılaştırır pamuk cuğum .

Ne olacak? Mücadeleye devam galiba.
Yenilip yenilip savaşa devam edeceğim.
Öyle zannediyorum.
ömrüm bu kendimle mücadelenin içerisinde tamamlanacak gibi.
Doktor düşünmüyorum.
yok kuzum. bence yaşın genç ve illa biter bi yerde bu sıkıntın . hep böyle devam etmeyecek . :KK200:

Back
X