Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sabah saat 6 da 4 kayısı
3 bardak su

Bende menümü yazayım
5 tane zeytin
Omlet patatesli
Kaymak çok az ekmek

Öğlen aç karnına brokoli suyu
Öğle yemeği
Bir porsiyon pırasa yemeği
Bir porsiyon salata yarısını yedim
Haşlanmış brokoli
4 kaşık yoğurt
3 kaşık makarna

Aynısefa çayı içtim tok karnına

Akşam aç yine brokoli suyu içicem
Dereotu yiyecem
Yersem bir kase çorba yerim ezogelin kalan salatayı yerim
Tok karnına yine aynısefa çayı

yapacam görüyorsunuz midemde yer kalmıyor detox suyum dolapta bekliyor midemde yer olsa içicem ama asit düzeyimi yükseltir diyede endişe ediyorum

20200207_164604.jpg

Iyi akşamlar kızlar
Aksam 17.00
Palamut tavuk gögsü kızartması
Salata
Az lahana turşusu
Acı biber
3 litreye yakin su şimdide türk kahvesi içiyorum

Videolar oyunlar falan cok yiyor canım ama 6 günde hemen bitmiş🤔
Canım oyun yok telefon da kızlara arada çizgi film ve şarkı açıyorum. Net paketimin bitmesi benim fikrim şöyle oldu eşim Vodafone tv indirmiş 2 GB harcıyor demişler onunda bitmişti öyle benim paketinden kullandı 3 4 gün galiba o bitirdi. Çünkü fazla bile geliyordu 8 GB bana çünkü kızlar var çok elime alamıyorum telefonu 😕

Canım oyun yok telefon da kızlara arada çizgi film ve şarkı açıyorum. Net paketimin bitmesi benim fikrim şöyle oldu eşim Vodafone tv indirmiş 2 GB harcıyor demişler onunda bitmişti öyle benim paketinden kullandı 3 4 gün galiba o bitirdi. Çünkü fazla bile geliyordu 8 GB bana çünkü kızlar var çok elime alamıyorum telefonu 😕
Ondandır o zaman canım hepsi bir arada düşününce bitmesi normal

@demirleke canım 27 şubatta yenilenecek maalesef 😕 normalde 1 GB kadar kalıyordu bile paketim yenilenince 😢 6 günde 8 GB İnternetim bitti şoklardaydım 😳
kampanyalardan internet kazanmayı deneyebilirsin canım. örneğin salla kazan, bip gibi. watsons bugün sms gönderdi, 20 tl alışverişe 1 gb veriyormuş, bişeyler alacaksan mesela.

başka kampanyalar da vardır.

kampanyalardan internet kazanmayı deneyebilirsin canım. örneğin salla kazan, bip gibi. watsons bugün sms gönderdi, 20 tl alışverişe 1 gb veriyormuş, bişeyler alacaksan mesela.

başka kampanyalar da vardır.
Canım benim telefonda yüklü değil o dediğin uygulama şu an eşimden bağlıyım internete kendi paketim gelince yüklerim ☺

Back
X