Sağolasın canım karın ağrısı geçti nerdeyse baya iyi geldiLavaboya sık çıkıyorsan iyi bişey bakteriyi falan atar yavas yavaş kisa zamanda iyileşirsin inş canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım karın ağrısı geçti nerdeyse baya iyi geldiLavaboya sık çıkıyorsan iyi bişey bakteriyi falan atar yavas yavaş kisa zamanda iyileşirsin inş canım![]()
Eline sağlık canım güzel bir liste olmuşO halde gelsin listemiz
Kilo verenler:
M mochachocolate -1000 g (yüzdesi hesaplanmamış)
Safransari -800 g % 1,3
okuyucuu -600 g % 1,03
M Maridraw -500 g %0,8
sabit kalanlar:
Z zeze_35
Kilo alanlar:
Aytanesii
@demirleke![]()
Eline saglık canım muhteşem olmuşO halde gelsin listemiz
Kilo verenler:
Safransari -800 g % 1,3
okuyucuu -600 g % 1,03
M Maridraw -500 g %0,8
sabit kalanlar:
Z zeze_35
Kilo alanlar:
Aytanesii
@demirleke![]()
O halde gelsin listemiz
Kilo verenler:
Safransari -800 g % 1,3
okuyucuu -600 g % 1,03
M Maridraw -500 g %0,8
sabit kalanlar:
Z zeze_35
Kilo alanlar:
Aytanesii
@demirleke![]()
Canım yemekleri kendine göre mi pisiriyorsun yoksa tüm ev ahalisi de bunlardan yiyor muEki Görüntüle 2586629
Iyi akşamlar kızlar
Aksam 17.00
Palamut tavuk gögsü kızartması
Salata
Az lahana turşusu
Acı biber
3 litreye yakin su şimdide türk kahvesi içiyorum
Genelde evde pişenler ara sıra hamurişi mantı makarna pilav olur onları yemem o zaman ayrı yapıyom genelde uyuyor canımCanım yemekleri kendine göre mi pisiriyorsun yoksa tüm ev ahalisi de bunlardan yiyor mu
Videolar oyunlar falan cok yiyor canım ama 6 günde hemen bitmiş@demirleke canım 27 şubatta yenilenecek maalesefnormalde 1 GB kadar kalıyordu bile paketim yenilenince
6 günde 8 GB İnternetim bitti şoklardaydım
![]()
Canım oyun yok telefon da kızlara arada çizgi film ve şarkı açıyorum. Net paketimin bitmesi benim fikrim şöyle oldu eşim Vodafone tv indirmiş 2 GB harcıyor demişler onunda bitmişti öyle benim paketinden kullandı 3 4 gün galiba o bitirdi. Çünkü fazla bile geliyordu 8 GB bana çünkü kızlar var çok elime alamıyorum telefonuVideolar oyunlar falan cok yiyor canım ama 6 günde hemen bitmiş![]()
Ondandır o zaman canım hepsi bir arada düşününce bitmesi normalCanım oyun yok telefon da kızlara arada çizgi film ve şarkı açıyorum. Net paketimin bitmesi benim fikrim şöyle oldu eşim Vodafone tv indirmiş 2 GB harcıyor demişler onunda bitmişti öyle benim paketinden kullandı 3 4 gün galiba o bitirdi. Çünkü fazla bile geliyordu 8 GB bana çünkü kızlar var çok elime alamıyorum telefonu![]()
kampanyalardan internet kazanmayı deneyebilirsin canım. örneğin salla kazan, bip gibi. watsons bugün sms gönderdi, 20 tl alışverişe 1 gb veriyormuş, bişeyler alacaksan mesela.@demirleke canım 27 şubatta yenilenecek maalesefnormalde 1 GB kadar kalıyordu bile paketim yenilenince
6 günde 8 GB İnternetim bitti şoklardaydım
![]()
Canım benim telefonda yüklü değil o dediğin uygulama şu an eşimden bağlıyım internete kendi paketim gelince yüklerim ☺kampanyalardan internet kazanmayı deneyebilirsin canım. örneğin salla kazan, bip gibi. watsons bugün sms gönderdi, 20 tl alışverişe 1 gb veriyormuş, bişeyler alacaksan mesela.
başka kampanyalar da vardır.