Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım valla ikiz kardeşime tüp bebekten başka tutmaz dediler hormonları dan dolayı yaşlanmış yumurtalıkların demişler bir ay kullandı bir ay soğan kürü ile yaptı şimdi değerleri yarı yarıya inmiş mucize gibi birşey sende soğanda yap :)) sonra testeredişli inşallah şifa olacak
Nasil yaptiginida anlatirmisin

hos geldin. sen de tanitabilir misin kendini.
evli misin. cocuk var mi. boyun kilon nasil
kaç kilo vermek istiyorsun
Hoşbuldum cnm. Evliyim 29 yaşındayım 3 çocuğum var. En küçüğüm 8 aylık emziriyorıum.
Boy 158. Kilom 72
Şimdilik 10 kilo vermek istiyorum. Doğumdan kalan kilom emzirdiğim için katı diyet uygulayamıyorum sütüm zaten az. İnşallah beraber vereceğiz

Nasil yaptiginida anlatirmisin
Canım valla bende yaptım hatta yapmadan önceki tahllile baktı doktor buna baksaydım çocuğun olmaz derdim dedi o aydahamile kaldım soğan artı testeredişliyi kullandım soğanı aç karnına bir buçuk bardak klorsuz suyu bir cezveye köy kaynat sonra soğanın dış kabuğunu soyup dörde böl ve içine koy en küçük ocakta bı 7 dk falan kaynat sonra ılıyınca fazla ılımadan içeceksin aç karnına sakın soğutma sabah ve akşam unutma

Testeredişliyi de bir bardak klorsuz suyu kaynat küçük ocağa al bir tatlı kaşığı testeredişliyi köy üzerini kapa 6 dj kaynat bunu ılık içebilirsin baya soğan soğumadan içilecek aç testeredişli öğleden ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içilecek ardından başka birşey icilmiycek su hariç etkisi azalmasın diye

20200213_095044.webp

Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç tarihi= 10.12.2019
Başlangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 61.3
Güncel kilom= 61
Fark= -300
Yüzde= % -0.48
Yazmayı çok özledim ama daha var bir sürü zaman 😕 böyle böyle idare edeceğim. Hepinize hayırlı cumalar canlarım 😍

Sen ne için kullanılan canım ona göre diyim
Pko için canim
Canım valla bende yaptım hatta yapmadan önceki tahllile baktı doktor buna baksaydım çocuğun olmaz derdim dedi o aydahamile kaldım soğan artı testeredişliyi kullandım soğanı aç karnına bir buçuk bardak klorsuz suyu bir cezveye köy kaynat sonra soğanın dış kabuğunu soyup dörde böl ve içine koy en küçük ocakta bı 7 dk falan kaynat sonra ılıyınca fazla ılımadan içeceksin aç karnına sakın soğutma sabah ve akşam unutma

Testeredişliyi de bir bardak klorsuz suyu kaynat küçük ocağa al bir tatlı kaşığı testeredişliyi köy üzerini kapa 6 dj kaynat bunu ılık içebilirsin baya soğan soğumadan içilecek aç testeredişli öğleden ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içilecek ardından başka birşey icilmiycek su hariç etkisi azalmasın diye
Tamam nurdan öğrenmiş oldum bende

Kahvaltı
Birtane çarliston biber
Yarım domates
Yarım salatalık
4 tane çubuk peynir
5 adet zeytin
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
3 adet fıstık
Çay

Back