Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın
Cuma günü 60.2 idim. Cumadan sonra 62.4 e kadar çıktım. Ödem mi niye böyle inişli çıkışlı kilom anlamadım.
Bugün guncel kilom 61.4Eki Görüntüle 2592431
Bu kilo ile başladım detoksa bakalım.
Eki Görüntüle 2592432
Kahvaltim yeşil detoks.
1 portakal
1 salatalık
1 avuç ıspanak
1.5 elma
1 bardak su
Bunlardan nerdeyse 3 içimlik çıktı. Birini içiyorum. Diğer 2 sini diğer günler içmek için kavanozladim.
Gün içinde çok değişiyor canım o yüzden pek üzerinde durma cuma günü eksileri görürsün canımGünaydın
Cuma günü 60.2 idim. Cumadan sonra 62.4 e kadar çıktım. Ödem mi niye böyle inişli çıkışlı kilom anlamadım.
Bugün guncel kilom 61.4Eki Görüntüle 2592431
Bu kilo ile başladım detoksa bakalım.
Eki Görüntüle 2592432
Kahvaltim yeşil detoks.
1 portakal
1 salatalık
1 avuç ıspanak
1.5 elma
1 bardak su
Bunlardan nerdeyse 3 içimlik çıktı. Birini içiyorum. Diğer 2 sini diğer günler içmek için kavanozladim.
Eline sağlık canım şifa olsunEki Görüntüle 2592452 Eki Görüntüle 2592453
Detokslarim hazır.
Detoks hazırlarken bir hata yaptım. 1 parça taze zencefil i ben bir tane tüm koydum. Acayip ağır bir tat olmuş. İnşallah icebilirim onu
Teşekkürler canım. İnşallah.Eline sağlık canım şifa olsun![]()
Eki Görüntüle 2592452 Eki Görüntüle 2592453
Detokslarim hazır.
Detoks hazırlarken bir hata yaptım. 1 parça taze zencefil i ben bir tane tüm koydum. Acayip ağır bir tat olmuş. İnşallah icebilirim onu
Canım inşallah huzursuzluğun aydınlığa kavuşur tez zamandabugun kahvaltim ayni yumurta peynir zeytin
bugun kafam karisik biraz o yuzden oglen hic yiyemedim. Aksam ne yerim bilmiyorum .canim sıkkın..dun spor yapmadim
bugunde yaparmiyim yapamam sanirim.oyle kizlar
ay çok severim . detoks olarak değil de . böyle değüşük şeylere hastayım . ilginçliklerin insanıyım .Yeşil Detoks İçeceği: 1 avuç ıspanak + 1 salatalık + 1 küçük limon veya portakal + 1 elma veya armut
Turuncu Detoks İçeceği:3 havuç + 2 elma + 1 parça taze zencefil veya 1 limon
Kırmızı Detoks İçeceği: 1 pancar (soyulmuş) + 1 elma + 2 havuç + 1,5 su bardağı ananas
ay ay . afieyt olsun bebeğim .Eki Görüntüle 2591879
Iyi aksamlar kızlar
Akşam 18.30
2 kase Köfteli çorba
Salata
Yoğurt
Turp
Acıbiber
2 bardak ayran