Hamdolsun canım iyi olmaya çalışıyorumHoşgeldin canım as iyiyim allah' a şükür sen nasılsınAytanesii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamdolsun canım iyi olmaya çalışıyorumHoşgeldin canım as iyiyim allah' a şükür sen nasılsınAytanesii
Hamdolsun canım idare ediyorum kız huysuz dışarı da çıkamıyoruz virüs nedeniyle sen nasılsın iyimisin canımİyi diyelim iyi olsun.
Sen nasılsın canım ?
Bizde de durumlar aynı canım. Vakit geçirmeye çalışıyoruz evde.Hamdolsun canım idare ediyorum kız huysuz dışarı da çıkamıyoruz virüs nedeniyle sen nasılsın iyimisin canım
Çok haklısın canım.Günaydın kızlar bugün nasılsınız hepimizde bir moral çöküşü var bugün evdeki 6.günümüz mümkün olduğunca çocukları korumaya çalışıyoruz sadece eşim işe gidip geliyor gerekli gıda alışverişini hızlıca yapıp gelir gelmez doğru banyoya giriyor buna rağmen ben 2 gündür grip oldum korona belirtilerinden farklı seyrediyor o yüzden biraz rahatım toplumda hala bilinç oturduğunu düşünmüyorum yaşlılar laftan anlamıyor balkondan bakıyorum yaşlı yaşlı amcalar sallana sallana ortada geziyor gençler el şakaları yaparak yürüyor çok sinirleniyorum bu hastalığa eninde sonunda yakalanacaz gibi görünüyor ama İtalya gibi birden herkes hasta olmasın sağlık hizmeti yetersizlik noktasına gelmesin herkes hasta olacaksa bile aylara yayılsın
Evde çocukları tutabilmek ayrı konu içim daraldı
Bugün tartıldım ama bildirim yapmak içimden gelmiyor böyle günlerde yemişim kilosunu diyorum ama yinede abartmıyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum
Canım benim de 2 günde bir boğazım ağrıyor. Psikolojik mi bilmiyorum ama dün şu yazıya denk geldim.Günaydın kızlar bugün nasılsınız hepimizde bir moral çöküşü var bugün evdeki 6.günümüz mümkün olduğunca çocukları korumaya çalışıyoruz sadece eşim işe gidip geliyor gerekli gıda alışverişini hızlıca yapıp gelir gelmez doğru banyoya giriyor buna rağmen ben 2 gündür grip oldum korona belirtilerinden farklı seyrediyor o yüzden biraz rahatım toplumda hala bilinç oturduğunu düşünmüyorum yaşlılar laftan anlamıyor balkondan bakıyorum yaşlı yaşlı amcalar sallana sallana ortada geziyor gençler el şakaları yaparak yürüyor çok sinirleniyorum bu hastalığa eninde sonunda yakalanacaz gibi görünüyor ama İtalya gibi birden herkes hasta olmasın sağlık hizmeti yetersizlik noktasına gelmesin herkes hasta olacaksa bile aylara yayılsın
Bugün tartıldım ama bildirim yapmak içimden gelmiyor böyle günlerde yemişim kilosunu diyorum ama yinede abartmıyorum hepinize sağlıklı günler diliyorum
Aman canım çok dikkat edin malesef ciddiyetin farkında olmayan çok kişi var yaşlılar özellikle tamm onlar kendinde geçtide çoluk çocuk gençler var onları düşünseler işi olmayan çıkmasa dısarı ne olur sanki sanada sağlıklı günler canım Allah'a emanet olunGünaydın kızlar bugün nasılsınız hepimizde bir moral çöküşü var bugün evdeki 6.günümüz mümkün olduğunca çocukları korumaya çalışıyoruz sadece eşim işe gidip geliyor gerekli gıda alışverişini hızlıca yapıp gelir gelmez doğru banyoya giriyor buna rağmen ben 2 gündür grip oldum korona belirtilerinden farklı seyrediyor o yüzden biraz rahatım toplumda hala bilinç oturduğunu düşünmüyorum yaşlılar laftan anlamıyor balkondan bakıyorum yaşlı yaşlı amcalar sallana sallana ortada geziyor gençler el şakaları yaparak yürüyor çok sinirleniyorum bu hastalığa eninde sonunda yakalanacaz gibi görünüyor ama İtalya gibi birden herkes hasta olmasın sağlık hizmeti yetersizlik noktasına gelmesin herkes hasta olacaksa bile aylara yayılsın
Canım bende burun tıkanıklığı ve akıntısı göz akıntısı ve sesimde kısık. O yüzden çok psikolojik olduğunu sanmıyorum bugün 3.gün daha iyiyim ama umarım seninki psikolojiktirCanım benim de 2 günde bir boğazım ağrıyor. Psikolojik mi bilmiyorum ama dün şu yazıya denk geldim.
Havalar yine soğudu canım burada baya esiyor belki ondandır canımCanım bende burun tıkanıklığı ve akıntısı göz akıntısı ve sesimde kısık. O yüzden çok psikolojik olduğunu sanmıyorum bugün 3.gün daha iyiyim ama umarım seninki psikolojiktir
Canim masallah menuler dolgun ama ne guzel zayifliyordun harikaEki Görüntüle 2607482
İyı akşamlar kızlar
Akşam 19.17
Etli nohut yemeği
Köfte
Cızbız domates biber
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Turp
Zeytin ceviz
Yoğurt
Acıbiber
Ayran
Saol canım yürüyüş falan yapamıyorum biraz kısıtlandık ama evde elimde geldikçe lesli falan yapmaya çalışıyorum inş kısa sürede biter bu durumCanim masallah menuler dolgun ama ne guzel zayifliyordun harika