• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İnşallah canım normal kasıntıda gitmiştim ne olduğuna dair fikirleri bile yok dotkorların rastladm bir yerde seboroik dertlmatit nasıl birşey olduğunu öğrendim kremle geçecek bir hastalık değil aslında tam olarak hastalık değil antibiyotik kullanımına bağlı yararlı bakterilerin ölmesinden kaynaklı bakteri çoğalması buda bir amino asit in yaralı iken zararlı hale getirmesinden kaynaklı ne yersem düşman olarak görüyor gibi birşey probiyotik kullanmam lazım diyetle beraber ama probiyotik bile 500 TL aşağıya tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık :)
Peki bu bulduğun bilgiyi doktorla paylaştınmı yani doktor teşhisimi yoksa senin teşhisinmi

Peki bu bulduğun bilgiyi doktorla paylaştınmı yani doktor teşhisimi yoksa senin teşhisinmi
Yeni doktor değil ama fonksiyonel tıp uzmanı bakıyor sanırım normal doktora daha önce gittim dahada şiddetle etek geldi bir arkadaş ta egzam geçirdi fonksiyonel tıp uzmanı bakmış ama muayene ücreti 800 TL bunun takviyeleri de desen 1000 TL'den aşağıya olmaz aylık tedavisi tedavi dediği de aynı dedi dediğinden farklı sadece herşey yasakmış probiyotik ülkemizde okadar fazla olanı bulunmuyor okadar hastalanıyor um biliyorsun hiçbir şey çıkmıyor çarpıntı için kaç defa kardiyoloji uzmanı gördü holter takıldı hiçbir şey yok birşey de bulamıyorlar ben bir defa doktora dedim azarladı her doktor hastasını dinlemiyor malesef 3 ay deniycem olmazsa yine giricem doktora ozamana kadar da korono belki azalır dahada her türlü korkuyorum doktora gitmeye de burda vakada artış var yasak günlerde bile kadınlar toplanıyorlar zorla bizide çağırıyorlar sokağa bahçeye

Yeni doktor değil ama fonksiyonel tıp uzmanı bakıyor sanırım normal doktora daha önce gittim dahada şiddetle etek geldi bir arkadaş ta egzam geçirdi fonksiyonel tıp uzmanı bakmış ama muayene ücreti 800 TL bunun takviyeleri de desen 1000 TL'den aşağıya olmaz aylık tedavisi tedavi dediği de aynı dedi dediğinden farklı sadece herşey yasakmış probiyotik ülkemizde okadar fazla olanı bulunmuyor okadar hastalanıyor um biliyorsun hiçbir şey çıkmıyor çarpıntı için kaç defa kardiyoloji uzmanı gördü holter takıldı hiçbir şey yok birşey de bulamıyorlar ben bir defa doktora dedim azarladı her doktor hastasını dinlemiyor malesef 3 ay deniycem olmazsa yine giricem doktora ozamana kadar da korono belki azalır dahada her türlü korkuyorum doktora gitmeye de burda vakada artış var yasak günlerde bile kadınlar toplanıyorlar zorla bizide çağırıyorlar sokağa bahçeye
Çıkmayın canım kim kimi zorlayabilir 78 gün oldu biz evden çıkmadık hatta üst katta akrabalar var onlarla bile görüşmedik 2 defa izin günlerinde kısa süreliğine çocuklara hava aldırmaya çıkardım onda da hiç kimseyle görüşmedik bugün koltuklarımı yıkattım çocukları odaya kapattım adamlarda da maske vardı bende de maske vardı sadece 1 kova su verdim uzak mesafeden eğer insanlar dikkat etmezse bu gidişle biz daha çok evde kalacaz gibi görünüyor

Eklentiler

• Screenshot_20200531_024615.webp
    Screenshot_20200531_024615.webp
    3 KB · Görüntüleme: 27
Kahvaltıdan sonra 1tane pişmaniye yemiştim onu yazmaya unutmuşum
nadalllll 3 kayisi sekerpara demissin tatli olam sekerpareden mi oooo, ustune de pismaniyee ohhhh seker bombasi 😂😂
canim kimse zorlayamaz ben de nadala katiliyorum dusuncesice bir davranis olmis umarim zorladilar diye disari cikmamissindir

nadalllll 3 kayisi sekerpara demissin tatli olam sekerpareden mi oooo, ustune de pismaniyee ohhhh seker bombasi 😂😂
canim kimse zorlayamaz ben de nadala katiliyorum dusuncesice bir davranis olmis umarim zorladilar diye disari cikmamissindir
Yok kızzz tatlı değil kayısı bu ama daha küçük daha şekerli gibi çok lezzetli taze kayısı şekerpare diye satılıyor yanlış anlamayın diye şekerpare kayısı dedim :KK70:

Bugün menümü yazayım
Saat 12
2 tavada yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
1 dilim peynir
Çeyrek domates
Yarım salatalık
Çay çay

1 sade nescafe
2 pişmaniye

Öğle 16:00
2 kaşık nohutlu tavuklu pilav

Akşam 19:00
Yarım ekmek kokoreç
1 üçgen dilim karpuz

Kızlar liste yapıyor musunuz?
Yapıyorsanız beni de ekleyin.
Cuma başlangıç bildireyim ve inşallah kilo vereyim istiyorum.

Kızlar liste yapıyor musunuz?
Yapıyorsanız beni de ekleyin.
Cuma başlangıç bildireyim ve inşallah kilo vereyim istiyorum.
Hoşgeldin canım bu hafta tek başıma dev kadro olarak birinciliğimi ilan edecem ama cuma günü kızlardan da başlangıç bildirimi yapan olacaktır bende istiyom ama olmuyor bıkmadan devam olacak inşallah

Hoşgeldin canım bu hafta tek başıma dev kadro olarak birinciliğimi ilan edecem ama cuma günü kızlardan da başlangıç bildirimi yapan olacaktır bende istiyom ama olmuyor bıkmadan devam olacak inşallah
Tamam canım ben de başlıyorum o zaman.
Menülerimi bir sonraki gün toplu yazarım.
cuma da başlangıç bildiririm.
Bıkmadan devam, bıkarak devam, yeter ki devam 🤣

Menüm
Saat 11
Çeyrek ekmek yağsız tost

Öğle 15
2 yumurta
Biraz pide ekmek

Veee yine cozuttum😔
Saat 17
Şekersiz Türk kahvesi
1 kase lokma tatlısı
Birkaç çakıl taşı çikolata

Akşam 19
3 yk domatesli bulgur pilavı
Biraz fırında tavuk göğüs eti
Birkaç fırında patates

Gün içinde 2 sade nescafe
1 fincan yeşil çay
3 l su

Menüm
Saat 11
Çeyrek ekmek yağsız tost

Öğle 15
2 yumurta
Biraz pide ekmek

Veee yine cozuttum😔
Saat 17
Şekersiz Türk kahvesi
1 kase lokma tatlısı
Birkaç çakıl taşı çikolata

Akşam 19
3 yk domatesli bulgur pilavı
Biraz fırında tavuk göğüs eti
Birkaç fırında patates

Gün içinde 2 sade nescafe
1 fincan yeşil çay
3 l su
cozutmayacağın günler yakın. inşallah
Kıslar ben geldim ☺ sabah görüşürüz insaAllah ✌
aman kimleri görüyorum.hadi hoş geldin şeker
Tamam canım ben de başlıyorum o zaman.
Menülerimi bir sonraki gün toplu yazarım.
cuma da başlangıç bildiririm.
Bıkmadan devam, bıkarak devam, yeter ki devam 🤣
devam yola. yaz geldi say. ne kadar hava yagmurlu ve kapali olsa da .haziran a girdik. hafifleriz artik insallah

dun kek ve kiymali borek vardi. bunlaedan tadiik yedim.cunku kendi yemegimi yemiştim .toktum

Eklentiler

• Screenshot_20200602-080851_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200602-080851_WhatsApp.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG-20200601-WA0193.webp
    IMG-20200601-WA0193.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 34
ekran görüntüsünü alinca daha hizlı yükleme oluyor. o nedwnle öyle yaptim.
pembe soda reyhan serbeti ile yapildi.ama sekersiz serbet . kavun aromali suyu siddetle tavsiye ederim.
hindistan cevizi yagi ile findikli bitter. kahvaltidan once yiyorum 1 tatli kasigi kadr

Eklentiler

• Screenshot_20200602-080904_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200602-080904_WhatsApp.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20200602-080915_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200602-080915_WhatsApp.webp
    48 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20200602-080925_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200602-080925_WhatsApp.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20200602-080921_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200602-080921_WhatsApp.webp
    26 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20200602-080939_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200602-080939_WhatsApp.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20200602-080918_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200602-080918_WhatsApp.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20200602-080907_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200602-080907_WhatsApp.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 29
evde tatli isteyince hemen makina ortaya çıkar bizde. aksamlari ozellikle. ben ise tadimlik yerim.aradığım lezzetler degil.ama cocuklarseviyor.

Eklentiler

• Screenshot_20200602-080944_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200602-080944_WhatsApp.webp
    33 KB · Görüntüleme: 30
Back
X