• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

dun kek ve kiymali borek vardi. bunlaedan tadiik yedim.cunku kendi yemegimi yemiştim .toktum
Senin gibi yaptıklarımdan tadımlık yemeği öğrendiğim gün bende cozutmayacağım inşallah çocuklar var yapmadan olmuyor yapıncada yemeden kendimi tutamıyorum tüm fotoğraflar harika görünüyor hele börek enfes görünüyor bir ara tarifini ver

günaydın .
nadal cım vereyim tarifi

2 büyük soğan ve yarım kilo kiyma kavur
yarım demet ıspanak içine.
kimyon ve karabiber

soğuyunca yufkaya sarıyorum .
tepside bekletiyorum 1 saate yakın o ara yoğurt sürüyorum üzerine . yoğurdu da içine çekmiy oluyor . pişince kurumuyor börek .

Kıslar günaydın.. Bu ara rahatım çok şükür çünkü hasta degiliz 😊 olaylar olaylar neyse ki sağlam çıktık. Stres sıkıntı ben tam tamina 65 kilo oldum 😦

Neymiş o olaylar olaylar merak ettik şimdi çocuklar napıyo
Kuzum aminenin kolu kırıldı yakın zaman da hifa ben ve çocuklar çok ağır grip geçirdik cok şükür çocuklar iyi de benim astimim rahatsız ediyor şu an 😞 babam da virusten şüphe edildi bir sürü test tahlil çok şükür temiz çıktı.

Yan dairemiz de 2 kişi de virüs çıktı 20 gün karantinaya aldık kendimizi hergün deli manyak gibi yer duvar kapı pencere silmekten ellerim yara oldu kaniyor halen valla şu olaylarda nasıl siyirmadim bilmiyorum o kadar korkarken virusten aminenin kolu kırıldığı için devlet hastanesi yetiskin acile gittik düşen mi bayılan mı dersin millet yardim edemiyor çığlık kiyamet ortalık çok karışıktı.

Yine de cok şükür rabbim e hastalik kapmadik

Kuzum aminenin kolu kırıldı yakın zaman da hifa ben ve çocuklar çok ağır grip geçirdik cok şükür çocuklar iyi de benim astimim rahatsız ediyor şu an 😞 babam da virusten şüphe edildi bir sürü test tahlil çok şükür temiz çıktı.

Yan dairemiz de 2 kişi de virüs çıktı 20 gün karantinaya aldık kendimizi hergün deli manyak gibi yer duvar kapı pencere silmekten ellerim yara oldu kaniyor halen valla şu olaylarda nasıl siyirmadim bilmiyorum o kadar korkarken virusten aminenin kolu kırıldığı için devlet hastanesi yetiskin acile gittik düşen mi bayılan mı dersin millet yardim edemiyor çığlık kiyamet ortalık çok karışıktı.

ahh canim. ne yaparsan yapbazen geliuor. cok yioratma kendini tabiki

elma yedim sabah işe giderken. simdu yari sut yarı su ile kahve

Eklentiler

• 20200602_105815.webp
    20200602_105815.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 23
Kıslar ben geldim ☺ sabah görüşürüz insaAllah ✌
canm hosgeldim baya biseyler yasamissiniz offf cok zor 20 gun evde cidden iyiki kafaayi yemeissin en son biraktigimizda kac kikoydun cnm pek bisey almamissin bunlara ragmen sanki
dun kek ve kiymali borek vardi. bunlaedan tadiik yedim.cunku kendi yemegimi yemiştim .toktum
cnm borege bayikirim cidden cok seviorum cokk ama yemiyorum uzun zamandir
Kıslar günaydın.. Bu ara rahatım çok şükür çünkü hasta degiliz 😊 olaylar olaylar neyse ki sağlam çıktık. Stres sıkıntı ben tam tamina 65 kilo oldum 😦
ahh uste yazmisim zaten cnm

Kizlar bmde yazayim meniyu sabah azcik cevizli sucuk ve 2 ceviz kahve ile sonra yiruyise cikti. 2 saqt kadar yurudum
14.00 da 2 dilim ekmek arasi kasarli ve hindi fumeli tost yesillik yedim
Simdi 3 visneli hani minik cikolata oluyor ya kahve dunyasinin minicik ondan yedim ve 5 fistik kahve ile aksami blmiorum

Kizlar bmde yazayim meniyu sabah azcik cevizli sucuk ve 2 ceviz kahve ile sonra yiruyise cikti. 2 saqt kadar yurudum
14.00 da 2 dilim ekmek arasi kasarli ve hindi fumeli tost yesillik yedim
Simdi 3 visneli hani minik cikolata oluyor ya kahve dunyasinin minicik ondan yedim ve 5 fistik kahve ile aksami blmiorum
afiyet olsun canim. guzel swer yemissin. tam benlik

ben de az once 1 kek yedim.
tarcin ve zencefilli. az da findik var icinde.
ayran ictim 1 cay bardagi.
10 zeytin.
tatli ile zeytin seven var mi benim gibi
tatli ile peynir de cok severim

ve 1 dilim etimek uedim
bir kaç taze findik. ve son. cay iciyorum simdi
aksama mhzlu smothi .ispanakli
dusuncem boyle ama bazen tuzlu seyler istiyor canim o zaman degisiyor menu

Canım birsürü şey yaşamışsın ama buna şükür rabbim beterinden korusun benim evde bugün 80.günüm
A aaadddaaa yürüyüş dedin beni benden aldın o kadar çok özledim ki dışarı çıkıp yürümeyi temiz hava içime çekmeyi offf off
@demirleke kuzum akşama smothi demişsin o seni doyuruyormu ben ne biçim birşeyim ya tok karnına veya yemek yanına içecek gibi içerdim onu🙄 birgün demirleke olabilecekmiyim acaba

günaydın .
nadal cım vereyim tarifi

2 büyük soğan ve yarım kilo kiyma kavur
yarım demet ıspanak içine.
kimyon ve karabiber

soğuyunca yufkaya sarıyorum .
tepside bekletiyorum 1 saate yakın o ara yoğurt sürüyorum üzerine . yoğurdu da içine çekmiy oluyor . pişince kurumuyor börek .
Kuzum bu bildiğimiz börekmiş ama senin elin değince daha bi güzel olmuş sanki kol böreği gibi duruyor bide ben el açması sandım sanırım yoğurduyla beklettiğin için üzeri bu kadar güzel olmuş ben sürüp hemen fırına atıyordum bidahakine bende bekleteyim

afiyet olsun canim. guzel swer yemissin. tam benlik

ben de az once 1 kek yedim.
tarcin ve zencefilli. az da findik var icinde.
ayran ictim 1 cay bardagi.
10 zeytin.
tatli ile zeytin seven var mi benim gibi
tatli ile peynir de cok severim

ve 1 dilim etimek uedim
bir kaç taze findik. ve son. cay iciyorum simdi
aksama mhzlu smothi .ispanakli
dusuncem boyle ama bazen tuzlu seyler istiyor canim o zaman degisiyor menu
peynirle mutlaka tatli tuketirim cnm cok severim zaten seninle cok liskanligimiz benzer yemek konusumda
Canım birsürü şey yaşamışsın ama buna şükür rabbim beterinden korusun benim evde bugün 80.günüm
A aaadddaaa yürüyüş dedin beni benden aldın o kadar çok özledim ki dışarı çıkıp yürümeyi temiz hava içime çekmeyi offf off
@demirleke kuzum akşama smothi demişsin o seni doyuruyormu ben ne biçim birşeyim ya tok karnına veya yemek yanına içecek gibi içerdim onu🙄 birgün demirleke olabilecekmiyim acaba
Canim bak yuruyis dedin ozledim dedin uzuldum.simdi ins cikarsin ennn yakin zamanda bolca hava alirsin kuzum bende adanayi ozledim kebabini
Ayy nadal.ne diyececgim kardesim.adana pomem i yani polis okuluna girmeyi basardi soylemis miydim cok mutluyi. o u getirmeye gelecegiz sanirim.esim.dio bende gelirim.kebap yemem lazim 🙂 ben oranin kis ve sonbahar havasini da cok seviyorum herkes disarda oluyor

N nnnadal canim demirleke az yiyor ve hep gun icine yayiyor yediklerini bak sen artik tatli yerine smootiye yavastan gecis yapablirsin miz ve sut ozellikle cok kesiyor ve cokkkk tok tutuyor ceviz de atarsin az icine
Ahh nadalcim yakin otursaydik hepimiz keske birbirimize ne gusel seyler hazirlardik

Back
X