- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
hepsini bi arada yemedim kuzumO kahvaltı keşke benim olsa :)))
ara öğunde var icinde . normal oğün de
2 gündur yediklerim bunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsini bi arada yemedim kuzumO kahvaltı keşke benim olsa :)))
su iç meyve iyi gelir. karpuz yok muSabah iş görüşmesi vardı o yüzden kahvaltı yapamadım
Geldikten sonrada sıcaktan mi neden bilmiyorum canım istemedi
2 maden suyu
Su
Akşam oldu hala canım birşey istemiyor ama birşeyler yemem gerekiyor
Akşama bakalım hayırlısı
Akşam tekrar görüşürüz
Karpuz iyi fikir bende erik yiyim demiştim ekşi olur belki bastırır diye karpuz yiyeyim ben teşekkürler canımsu iç meyve iyi gelir. karpuz yok mu
Netten bak istersen canım ama dondurulmuş çilek 1 Yk süzme yoğurt ve 2yk bal bu ucunu blendirdan geçir. Al sana sağlıklı dondurma (çilek miktarını hatirlayamadim ama az koyarsan bak miktarını azaltabilirsin)cikek ayikladim.ďondurmayi düşnüyorum.
meyveli seyler yaparken. donmuş halde hazurlayinca dondurma gibi oluyor
Ben de gecen yaptigim cikolatali pastadan yemedim ve hiç canım istemiyor ben bile kendime şaşıyorumKizlar buyuk bi azimle misafirlere yaptigim kekten yemedimçok mutluyum şu anda
ama apar topar misafir gelince öğle yemegi yiyemedim tabi . 4 kasik yogurtla yulaf icin seftali dograyip yedim. Ara öğün yapamadim. Sular kesik yemek yapamiyorum. Cok aciktim
ara öğün niyetine 1 fincan leblebi 1 tatli kaşığı üzüm yaziyo onu yiyim sular gelene kadar diyorum.
Eki Görüntüle 2646661
Canım meyveyi tek başına yeme ya yanında kuruyemiş ya da süt ürünü tüket. Meyve tek başına daha çok aciktirir.Karpuz iyi fikir bende erik yiyim demiştim ekşi olur belki bastırır diye karpuz yiyeyim ben teşekkürler canım
Harika ozaman çok güzel ama hepside benim olmalıydı:)))hepsini bi arada yemedim kuzum
ara öğunde var icinde . normal oğün de
2 gündur yediklerim bunlar
sag ol canim benim. gecen yılda çok yaptım böyle tarif ettiğin gibi.Netten bak istersen canım ama dondurulmuş çilek 1 Yk süzme yoğurt ve 2yk bal bu ucunu blendirdan geçir. Al sana sağlıklı dondurma (çilek miktarını hatirlayamadim ama az koyarsan bak miktarını azaltabilirsin)
hahhahaHarika ozaman çok güzel ama hepside benim olmalıydı:)))
Ohh masallah menu harika cnm resmensabah aksam yediklerim
arada fistik.findik
bitter. cilek vs.atistirdim
bu sabah 51.3 geldim.
afiyet olsun ada cimAksam 2 kasik kiyma 1.5 dilim ekmek 3 kasik yogurt yedim 2 tane kiraz
Sagol canimcimafiyet olsun ada cim
Bende ya sebze ve meyveci hamileyken bir meyve yiyebilmiştim :)) yaşanıyor yemeksizde gayet dimi amahahhaha
gel beraber olsun.
benim yemek kultürum yok.
meycmveci sebzeciyim
tencere yemegi evdekilere yapsam da . kendim sevmiyirum