Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yağları kasa çevirdin bellimi onlar daha kolay gider Emin ol çok sevindim hareket işte diyette yapsan hareket olmayınca olmuyorİnan hep o günleri hayal ediyorum bu yıl ortancayı 3 yaş grubuna anaokuluna vereceğim dün kayıt için okula gittim okuldaki hocalarla veli öğretmenden öte bir ilişkimiz var müdüre hanımla biraz sohbet ettik meb özel okullarda sınıflara 10 kişiyle sınırlı kontenjan şartı koşmuş, eğer aynı kontenjan sınırlaması bizede gelirse bu yıl 3 yaşı alamayabiliriz dedi umarım öyle birşey olmaz eğer okula giderse sabahçı olacak yani kızı besler evden çıkarız 1-2 saat yürüyüp abiyi alır geliriz diye hayal kuruyorum bide ben eskiden çok yürürdüm şimdi o günlere özlem duyuyorum, yürümek beni mutlu ediyordu kendimi çok iyi hissettiriyordu 1 haftadır her akşam yemekten sonra çocuklarla dama çıkıyoruz bir sağ bir sol yürüyorum günlük 10000 adımın altına inmiyorum aşağı gelince yarım saat leslie ve 10 dk plank egzersizleri yapıyorum belki kilo vermedim ama vucudumda olumlu değişimler hissetmeye başladım eşim bile akşam sen kilomu verdin belin incelmiş dedi mutlu oldum![]()
canim biz yarin yola cikacagiz .ancak aksam ayvalikta oluruz .@ertugrulunhalimesi canım geçmiş olsun benim babamda geçirmişti çok şükür birşeyim kalmadı inşallah babanda tez vakitte sağlığına kavuşur
Z zeze_35 canım pes etmek yok bak bana 1 ayı geçti kilo veremiyorum ama bırakırsam biliyorum üstüne kilo koyarım
@demirleke canım tatil nasıl gidiyor
Aytanesii ve
sterlicya6 kızlar maşallah menülerinizi takip ediyorum iyi gidiyorsunuz umarım cumaya yansır
A aaadddaaa seninde yürüyüşlerine çok özeniyorum canım ya
canim biz yarin yola cikacagiz .ancak aksam ayvalikta oluruz .
Canım yağları kasa çevirdin bellimi onlar daha kolay gider Emin ol çok sevindim hareket işte diyette yapsan hareket olmayınca olmuyor
Canım haftasonu gittiniz sanıyordum hayırlısıyla gidin inşallahcanim biz yarin yola cikacagiz .ancak aksam ayvalikta oluruz .
Canım benim karamsar olursak vücudumuzda karamsar.oliyor olacak demelisin beynine olumlu mesaj gönder bak ben birkaç gün mahsustan moralimi bozsam iştahım gider gerçekte olmasada moralim bozulur lakin tüm vücudum olumsuz etkilenir kendine bunu yapma beyin komutla çalışıyor o ne algılarsa vücut onu yapoyor olumsuz olma bakalım iyi telkinde bulunçok katılıyorum ama yapamıyorum![]()
Hayırlı yolculuklar canım sağ salim gidin inşallahcanim biz yarin yola cikacagiz .ancak aksam ayvalikta oluruz .
sen simdi beslenmeni oturt canim iyice tam saglikliya don zaten bu isin yuzde 70 i beslenmeymis, o nedenle bir de ins yuruyuslere baslarsinİnan hep o günleri hayal ediyorum bu yıl ortancayı 3 yaş grubuna anaokuluna vereceğim dün kayıt için okula gittim okuldaki hocalarla veli öğretmenden öte bir ilişkimiz var müdüre hanımla biraz sohbet ettik meb özel okullarda sınıflara 10 kişiyle sınırlı kontenjan şartı koşmuş, eğer aynı kontenjan sınırlaması bizede gelirse bu yıl 3 yaşı alamayabiliriz dedi umarım öyle birşey olmaz eğer okula giderse sabahçı olacak yani kızı besler evden çıkarız 1-2 saat yürüyüp abiyi alır geliriz diye hayal kuruyorum bide ben eskiden çok yürürdüm şimdi o günlere özlem duyuyorum, yürümek beni mutlu ediyordu kendimi çok iyi hissettiriyordu 1 haftadır her akşam yemekten sonra çocuklarla dama çıkıyoruz bir sağ bir sol yürüyorum günlük 10000 adımın altına inmiyorum aşağı gelince yarım saat leslie ve 10 dk plank egzersizleri yapıyorum belki kilo vermedim ama vucudumda olumlu değişimler hissetmeye başladım eşim bile akşam sen kilomu verdin belin incelmiş dedi mutlu oldum![]()
Ben bu hafta eksi göremem canim. Cok dikkat etmedim. Kabizlik olayi duzelmeyince canimi çok sıktı. Regl doneminede girdim. Degisik bir ruh haline büründüm resmen. Dahiliyeye gidicem 7 sinde. Ardindanda diyetisyene. Daha iyi yol alirim insallah.@ertugrulunhalimesi canım geçmiş olsun benim babamda geçirmişti çok şükür birşeyim kalmadı inşallah babanda tez vakitte sağlığına kavuşur
Z zeze_35 canım pes etmek yok bak bana 1 ayı geçti kilo veremiyorum ama bırakırsam biliyorum üstüne kilo koyarım
@demirleke canım tatil nasıl gidiyor
Aytanesii ve
sterlicya6 kızlar maşallah menülerinizi takip ediyorum iyi gidiyorsunuz umarım cumaya yansır
A aaadddaaa seninde yürüyüşlerine çok özeniyorum canım ya
Hayirli yolculuklar canimcanim biz yarin yola cikacagiz .ancak aksam ayvalikta oluruz .
İnşallah canım bende mi gitsem acaba diyetisyene. Dahiliye ye gitmeden doğrudan diyetisyene gidemiyoruz dimiBen bu hafta eksi göremem canim. Cok dikkat etmedim. Kabizlik olayi duzelmeyince canimi çok sıktı. Regl doneminede girdim. Degisik bir ruh haline büründüm resmen. Dahiliyeye gidicem 7 sinde. Ardindanda diyetisyene. Daha iyi yol alirim insallah.
Hayirli yolculuklar canim![]()
nadal canm kesinlikle tavsiye edeeim sana hem bi dahiliyeye gorunmus olursun daha iyiİnşallah canım bende mi gitsem acaba diyetisyene. Dahiliye ye gitmeden doğrudan diyetisyene gidemiyoruz dimi
Evet canim dahiliyeye gidiyosun o sevk ediyomus. Bence firsatin varsa sende git. Doktorda ilgili olursa daha iyi olur senin icin.İnşallah canım bende mi gitsem acaba diyetisyene. Dahiliye ye gitmeden doğrudan diyetisyene gidemiyoruz dimi
Regl döneminde 800 gr vermek gayet başarılı tebrikler canımBende yaziyim unutmadan
Gecen hafta 64.8
Bu hafta 64.0
Bu nasil oldu onuda anlamadim. Dün tartiya ciktim 64.5 geldim. Regl donemindeyim ödem var demekki baya.
Bir günde 500 gr gidermi canim ondan sasirdim. Bid dun cok asiri dikkat etmedim. Sanki geri gelcekmis gibi. Sevinsemmi bi emin olamadim.Regl döneminde 800 gr vermek gayet başarılı tebrikler canım
nadal canm kesinlikle tavsiye edeeim sana hem bi dahiliyeye gorunmus olursun daha iyi
Kızlar bende gideceğim ama bayramdan sonra düşünüyorum o zamana kadar kendim çaba sarf edeceğim şimdi gidersem gelen giden bayram seyran derken ilk aydan doğru düzgün uygulayamam daha çok moralim bozulurEvet canim dahiliyeye gidiyosun o sevk ediyomus. Bence firsatin varsa sende git. Doktorda ilgili olursa daha iyi olur senin icin.
Canım istersen önce bi dahilinde git vitamin eksikliğim falan varsa diyetisyene gidene kadar biraz toparlamış olur vücudunKızlar bende gideceğim ama bayramdan sonra düşünüyorum o zamana kadar kendim çaba sarf edeceğim şimdi gidersem gelen giden bayram seyran derken ilk aydan doğru düzgün uygulayamam daha çok moralim bozulur
Canım sen zaten kilo vermiştin dün şişliğin vardı yani bir günde yarım kilo vermedin şanslıymışsın ödemin olduğu değil gittiği gün cumaya denk geldi tebrik ederim haftaya 50 leri göreceksin inşallahBir günde 500 gr gidermi canim ondan sasirdim. Bid dun cok asiri dikkat etmedim. Sanki geri gelcekmis gibi. Sevinsemmi bi emin olamadim.