Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menu gayet iyiZ zeze_35 bende yazayım
Sabah 9
Çeyrek yarım arası tost
1 sade nescafe
Öğle 15
1 ay dilim karpuz
Akşam 18
Kavurma
Patates püresi
1 kase domates soğanlı salata
Saat 21:00
1 sade nescafe
4 tane pizza kraker 2 tane kremalı bisküvi
Saat 22
1 çay bardağı limonata
Yatmadan sade Türk kahvesi içeceğim
Sabahki tostu saymazsak çokta fena değil akşam porsiyonu küçük tuttum ben o bisküviyi de yemezdim ama oğlumla kızım annesini besledi![]()
canım evet işlerim çok yoğun bu ara.@demirleke kuzum nerdedin okul isleri mi var
cnım benim çok dikkat et . sıcak havlu koyrdı benim arkadaş .Kızlar çok hastayım gelemiyorum kusura bakmayın mastit oldum galiba gece birden göğsün sızlamaya acımaya başladı sadece kolumun altona gelen yeri gece e gibi de bir titreme tuttu ateşim birden 38 oldu titremem okadar coktu ki kızım uykuya bile dalmdı yanımda akşam muhtemelen acile gidicem habire ateşim çıkıyor daha önce de ikidefa yaşadm o titremeyi ateşi unutmadan yine geldi dua edin bana lütfen
oolur canım . ondan olur .Ben de yarim kilo aldim ama neden aldim blmiorum yani regldendir diye dusunuyorum baska bisey olmadi cunku
Allah razı olsun canım benim hallettim sayılır lesitin aldm çok iyi geldi antibiyotik kullandım ama perişan etti benicnım benim çok dikkat et . sıcak havlu koyrdı benim arkadaş .
ve sık sık emzir . boş kaldıkça. sağma yap . birikimden dolayı olan bişeydi.
Allah şifa versin canım benim
İyi olmana sevindim canım emzirmeye devam ediyor musun sütten kestinmiAllah razı olsun canım benim hallettim sayılır lesitin aldm çok iyi geldi antibiyotik kullandım ama perişan etti beni
Doğum günü kutlu olsun liselininhava yağmurlu dün büğün
dışarı çıktık ıslandık baya . iyi geldi.
dün buyuk oğlumun doğum günüydü .
14 oldu .
lise dersleri canlı olarak başladı.
ortancanın da öyle . canlı dersler . sanıyorum şu ara olan telafi eğitimi.
Hala emziriyorum canım 15 aylık olacak bu haftaİyi olmana sevindim canım emzirmeye devam ediyor musun sütten kestinmi
Yanmak ne kelime piştik evdeDoğum günü kutlu olsun liselinin
Biz yanıyoruz bizede yağmur gönderin![]()