Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Z zeze_35 haftasonu olunca pek diyetlik olmuyor ama yinede mümkün olduğunca az yemeye çalışıyorum bu akşamki pizza süper olmuştu hamuru çok ince ve üzeri bol malzemeliydi başka zaman olsa 4 dilimi gömerdim ama sana menü yazacam diye 1 dilim yedim sonra eşimi ve çocukları izledim 17 aylık kızım bile 1,5 dilim yedi bense ancak onu besledim 😄 işin kötüsü büyük oğlum evde yoktu gelince onada yapacam haftaiçinde
Iyi yapmissin canim biz de yarin anneme gidicez kahvaltiya bosnak boregi açacak ama yemegi düşünmüyorum bakalım normalde belki 1 dilim yerdim ama iddaa büyük😄😁

Dünden hamurum kalmıştı değerlendirmek için üstüne mantar kabak biber domates kasar pastırma yı minik minik doğrayıp baharatlarla karıştırıp harç yaptım pizza tavası da pişirdim hamurum az olduğu için altı zar gibi kıtır oldu zaten tam buğday unundan yapmıştım gözüme masum göründü servis tabağı boyutunda yedim

Bugünkü menüm

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Az peynir

13.00 de
Ince 1 dilim bosnak boregi

18.30 da
1 porsiyon etli ekmek formatinda ince hamur kenarlari acik pide
1 bardak ayran
Biraz salata ve yeşillik

Bugun pek diyetlik olmadi ama tek kacamagimiz bugun olmus olsun baska kacamak yok🥴😤😡

Sabah meyveli suzme.yogurt yedim.2 tane de ceviz ve kajve
afiyet olsun .
ben de öğlende yiyorum bi şeyler .
işe geliyorum . öğlen arası eve gidip yemek yapıyorum . çocuklara bakıyorum . küçük biraz atraksiyonlu. evde abilere emanet etsem de . pek bi hareketli. abiler de bi yere kadar bakıyor . bi yerden sonra salıyor .
öğle arası biraz aşağı indi. paten sürdü. ben de camdan baktım . araç girmeyen bi yerimiz var ön tarafta.
sonra eve çıktı ben işe geldim yine.
araba kullanmayı bıraz daha geliştirdim diyemem ama daha rahat kullanıyorum artık .

Ben kahvaltı yapmadım
Öğle 12
Yarım hamburger (oğlumla paylaştık)
1 bardak ayran
Birkaç patates kızartması
1 nugget

Oğluma uzun süre önce burger King sözü vermiştim bugün borcumu ödedim ;)
Senede 1 veya 2 defa dışarıdan hazır sipariş evimize giriyor aslında çok sağlıksız ama çocuk işte reklamlardan bilbordlardan görüp özeniyor nadirde olsa nefsini köreltsinler ona buna özenmesinler diye alıyoruz 🤷‍♀️

Ben kahvaltı yapmadım
Öğle 12
Yarım hamburger (oğlumla paylaştık)
1 bardak ayran
Birkaç patates kızartması
1 nugget

Oğluma uzun süre önce burger King sözü vermiştim bugün borcumu ödedim :KK66:
Senede 1 veya 2 defa dışarıdan hazır sipariş evimize giriyor aslında çok sağlıksız ama çocuk işte reklamlardan bilbordlardan görüp özeniyor nadirde olsa nefsini köreltsinler ona buna özenmesinler diye alıyoruz 🤷‍♀️
arada oluyor öyle. bi şey olmaz . genelde evde yeniyor .
ben de öğle arası eve gittim . köfte kızarttım . makarna pişirdim . üst baş değiştirip geldim işe. çay demledim . işe getirdim mini bi çelik matara ile .
onu içiyorum . işler yoğun

öğlende yedim ben de biraz gözleme kalmış sabah yapmıştım.
1 elma.
peynir
zeytin
çay
biraz da oğlumuz 14 yaşına girdi . onun pastasından yedim .
kendim yapmıştım . kahveli . pastacı kreması pişirmiştim .
sanırım başka bi şey yemedim .

Back
X