- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet oksun canim, esinin gelecek olmasina cok sevindim o gunlere hazirlik simdiden 50 60 gun sonra sen baayaaaaa bir kilo vermis okursun cnm insallahGünaydın kızlar....
Dün ki kahvaltım
Eki Görüntüle 2707169
Öğlen
Eki Görüntüle 2707170
Akşam
Eki Görüntüle 2707172
Bu sabahı daha 10 da yiyeceğim..
Ankara yağmurlu ve kasvetli...Haftaya perşembe eşim gelecek onun heyecanı var ..3 günlüğüne de olsa..
Sonrasında 45-50 gün sonra temelli dönecek inşallah(bir aksilik çıkmazsa)
Sağol canımHadi gözün aydın şimdiden canim.
Eşin de incelediğini farkedecek ne güzel
Diğer gelmesine de daha çok inceleceksin inşallah.
Sağol canımAfiyet oksun canim, esinin gelecek olmasina cok sevindim o gunlere hazirlik simdiden 50 60 gun sonra sen baayaaaaa bir kilo vermis okursun cnm insallah![]()
9. Sınıf var canim. Pamuk ve demirlekeAlm kizlar nasilsiniz, 5. Ve 9. Siniflar da aciliyormus var mi aranizda 5. Sinif hatirlamiyorum okullar tam.acilmayinca yogun oluyor herkes degil mi ozellikle anneler![]()
Süpersin canım sendeki azmin sadece yarısını istiyorum maşallahEveeettt bu sabah diyetisyen tartı günüm
1.7 kg gitmiş..Bu hafta çok acıktım ama sabrettim deydi
6 cm de incelmişim..Bakalım cuma ne gelecek![]()
Sağol canımSüpersin canım sendeki azmin sadece yarısını istiyorum maşallah
Geçen gün bir arkadaşımla konuştuk bana sen kilo veremiyorsun değil sadece şu yoğun dönemde vermek istemiyorsun senin vermek istediğindeki zamanları ben iyi biliyorum dedi kendimi sorguladım sanırım gerçek anlamda istemiyorum hep hazırda bahanelerim var halbuki bu yoğunluk benim kilo vermemde olumlu etki göstermesi gerekiyor ama nedense o kafayı bulamıyorumSağol canım..Ama sen de azimlisin zamanında ne güzel verdin..Beni geçtin..
Ben artık bu sefer son diye çıktım yola..Bıktım çünkü yıllardır..Bu azmi ve motivasyonu getirdi..Tabii verdikçe de azmim artıyor..Sen de yaparsın..![]()
Haklı arkadaşın aynen ben de bundan önce senin gibiydim..Hep bahaneler..İstemeden olmuyor..Yeniden istemelisin..Önceden başardık sen de ben de..Demek ki yine yapabiliriz hatta daha iyisini de yapabiliriz..Geçen gün bir arkadaşımla konuştuk bana sen kilo veremiyorsun değil sadece şu yoğun dönemde vermek istemiyorsun senin vermek istediğindeki zamanları ben iyi biliyorum dedi kendimi sorguladım sanırım gerçek anlamda istemiyorum hep hazırda bahanelerim var halbuki bu yoğunluk benim kilo vermemde olumlu etki göstermesi gerekiyor ama nedense o kafayı bulamıyorum
Canim keşke diyetisyen sfirsatin olsa. Bak ayda 4-5 kilo az değil. Bir kaç ay bütçe ve zaman ayirsan kendine. Hep bu döngüde olmak, motivasyon düşürüyor.Geçen gün bir arkadaşımla konuştuk bana sen kilo veremiyorsun değil sadece şu yoğun dönemde vermek istemiyorsun senin vermek istediğindeki zamanları ben iyi biliyorum dedi kendimi sorguladım sanırım gerçek anlamda istemiyorum hep hazırda bahanelerim var halbuki bu yoğunluk benim kilo vermemde olumlu etki göstermesi gerekiyor ama nedense o kafayı bulamıyorum
MasallahhhhhEveeettt bu sabah diyetisyen tartı günüm
Sogru canim daha dun sinava girdiler 9. Sinif oldular masallah onlar var9. Sınıf var canim. Pamuk ve demirleke
Bence okul olunca boşluk oluyor annelere, hep evde olmaları daha yorucu![]()
Yasasinnnnnn sersumcum harikasin masallah canim masallah sanaEveeettt bu sabah diyetisyen tartı günüm
Canim istyoruz saniryoruz ama derinlerde biryerlerde aslinda hic istemiyoruz sunu farkettim ki ben yillardir kilo vermeyi istemeyi istedim ama gercekten istemedim su dunyada gercekten isteyip de yapamauacahimiz sey yok ama onemli olan gercekten istemek, biz sadece kilo vermemiz gerektigini biliuoruz ancak vermek icin birseyler yapmiyoruz malesefGeçen gün bir arkadaşımla konuştuk bana sen kilo veremiyorsun değil sadece şu yoğun dönemde vermek istemiyorsun senin vermek istediğindeki zamanları ben iyi biliyorum dedi kendimi sorguladım sanırım gerçek anlamda istemiyorum hep hazırda bahanelerim var halbuki bu yoğunluk benim kilo vermemde olumlu etki göstermesi gerekiyor ama nedense o kafayı bulamıyorum
Katiliyorum canim aslinda diyeyisyene gitse ac kalmadan hallederCanim keşke diyetisyen sfirsatin olsa. Bak ayda 4-5 kilo az değil. Bir kaç ay bütçe ve zaman ayirsan kendine. Hep bu döngüde olmak, motivasyon düşürüyor.
Masallahhhhh
Çok güzel.
Sağolun kızlarSogru canim daha dun sinava girdiler 9. Sinif oldular masallah onlar var
Yasasinnnnnn sersumcum harikasin masallah canim masallah sana
Canim istyoruz saniryoruz ama derinlerde biryerlerde aslinda hic istemiyoruz sunu farkettim ki ben yillardir kilo vermeyi istemeyi istedim ama gercekten istemedim su dunyada gercekten isteyip de yapamauacahimiz sey yok ama onemli olan gercekten istemek, biz sadece kilo vermemiz gerektigini biliuoruz ancak vermek icin birseyler yapmiyoruz malesef
Katiliyorum canim aslinda diyeyisyene gitse ac kalmadan halleder
Canim inşallah mevsimseldir.Eki Görüntüle 2708708
Günaydın kızlar...Kahvaltımı yaptım..Dünden beri boğazım ağrıyor inşallah mevsimseldir..
Yine de ne olmaz ne olmaz anneme bir süre aynı evde görüşmeyelim dedim..Aman Allah korusun..
Annemi bizim mahalleye taşıdık hatırlarsanız..Ona da iyi oldu bana da ..Aklım onda kalmıyor..O da gündüzleri yürüyüş yapıyor bize geliyor oturuyor gidiyor..ben yanında maskeyle oturuyorum ama bu sürede yine de gelme dedim..ben kapıdan ihtiyaçlarını gideriyorum zaten..
Off bu covid herşeyi bozdu..Allah sonumuzu hayretsin..