Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

N nnnadal canım kızlar haklı bence de eğer bütçeden ayırabileceksen çok iyi geliyor diyetisyen..Yaşam koçu oluyor bir nevi ..Ve A aaadddaaa nın dediği gibi aç kalmadan gidiyor..Ben çok pişmanım keşke daha önce başlasaydım diye..Ama zararın neresinden dönülse kardır..:KK66:
Senin kafan simdi rahat oldu canim kisin universiyete basladi, esinin emeklilige az kaldi yukun cok vardi simdi seni motive eden cok sey var o nedenle kafada bitirdin ve masallah cok guzel yapiyorsun daha once gitseydin diyetisyene yapamazdin belki de

N nnnadal canım kızlar haklı bence de eğer bütçeden ayırabileceksen çok iyi geliyor diyetisyen..Yaşam koçu oluyor bir nevi ..Ve A aaadddaaa nın dediği gibi aç kalmadan gidiyor..Ben çok pişmanım keşke daha önce başlasaydım diye..Ama zararın neresinden dönülse kardır..:KK66:
Hepiniz haklısınız ama gidersem ya bu defa olmazsa başaramazsam gibi bir ruh halim var şimdi en azından istersem yapabilirim daha önce yaptım birgün yine olacak diyebiliyorum off ne bileyim ya ama birgün olacak

Senin kafan simdi rahat oldu canim kisin universiyete basladi, esinin emeklilige az kaldi yukun cok vardi simdi seni motive eden cok sey var o nedenle kafada bitirdin ve masallah cok guzel yapiyorsun daha once gitseydin diyetisyene yapamazdin belki de
Kesinlikle katılıyorum kafa rahatlamadan diyet işi yalan oluyor

Haklısın canım..Stres çok etkiliiyor..Allahıma çok şükür zor olanları atlattım ve rahatladım..Umarım böyle devam eder ve biter artık bu kilolar...
Hepiniz haklısınız ama gidersem ya bu defa olmazsa başaramazsam gibi bir ruh halim var şimdi en azından istersem yapabilirim daha önce yaptım birgün yine olacak diyebiliyorum off ne bileyim ya ama birgün olacak
Çok iyi anlıyorum seni..Sende bitiyor her şey..Doğru zamana da sen karar vereceksin üzülme ..Olacak eninde sonunda..

Günaydın
Boğazım kötü ..Antibiyotiğe başladım çünkü tonsilite çevirir benimki hemen..Halsizim .Benim hastalık mevsimim geldi..Deposilin de vuruldum ama kurtulamadım..Çok ağır atlatmam inşallah..:KK59:
Bugün liste N nnnadal da..Kolay gelsin canım..

Dün az su içtim ve akşam yemeğinde ızgara eti biraz fazla kaçırdım..Hemen çarşambaya göre +1 kg farketti..Ama buraya göre eksi..Yarın toparlar sanırım..:cry:

Kilo bildirimim
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,2kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:87,4 kg
bu hafta:87 kg
fark:-400 gr
yüzde:-%0,457
Toplam fark:4.2kg

Günaydın
Boğazım kötü ..Antibiyotiğe başladım çünkü tonsilite çevirir benimki hemen..Halsizim .Benim hastalık mevsimim geldi..Deposilin de vuruldum ama kurtulamadım..Çok ağır atlatmam inşallah..:KK59:

Dün az su içtim ve akşam yemeğinde ızgara eti biraz fazla kaçırdım..Hemen çarşambaya göre +1 kg farketti..Ama buraya göre eksi..Yarın toparlar sanırım..:cry:

Kilo bildirimim
Gecmisnolsun canim, detoks gibi birseyden ciktin ya kirmizi et hemen etkiler vucudu, 86 idin dimi normalde, insallah senin 7 lerini gorecegiz sersumcum 😊

Günaydın

Kilo bildirimim
Harikasın canım sanırım bende senin bana yetişmeni bekliyorum ;)

Selam canlar...Dün erkenden eve geldim uyuyup kalmışım ilaçların etkisiyle..
Bugün boğazım yine yara ama daha iyi..Öğlen de duş aldım rahatladım..Annemde sağolsun dün uğradı tavuk suyuna çorba yapmış ohh içtim miss...Ben alışık değilim biliyorsunuz hep yalnızdık yıllardır..İnsanın yakınında sevdikleri olunca bi güzel oluyormuş..

Kahvaltım
1.webp

Öğlen karnabahar kısırı çok güzel gitti çayla.. 2.webp

Back
X