Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Fırına güveç götürdüm. Şimdi de bulgur pilavı yaptım.yanina da ayran.sen ne yaptın ?
Ellerine sağlık canım ben bezelye yemeği ve pirinç pilavı yaptım ama yemedim dün akşamdan mercimek çorbası vardı ondan 1 kase içtim gündüzde çocuklara kuskus pişirmiştim ondan kalanın içine peynir ve dereotu ekledim onu yedim

Üzülme canım branşın neydi ozellere başvurmayı dusundun mu kızın küçük daha seneye yine denersin hem bu sene baya bi alt yapi olusturdun seneye biraz konu tekrari yapip bol bol soru çözersin
Bu sene sınav çok zordu diyorlar seneye biraz daha birikimle inşallah olacak inanıyorum ben

sersum sersum yeşil çayı buradaki marketlerde bulamamıştım. Bugün bim e geldi. Bende hemen gidip aldım. 50 li paket 13.95

Eklentiler

• IMG_20201027_132211.webp
    IMG_20201027_132211.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 30
@demirleke kuzum bu yil cok mu yogunsun nasilsin
canım aslında şu an yoğun değilim .
çocuklar ile ilgili bi yoğunluk yorgunluğum oluyor . dersler . evdeki kaos . evdeki çocukların durumuna yetişmek yoruyor. artık kış sürecine girdik .
yazabilirim diye umuyorum .
sağ ol hatırladığın için . sen nasılsın
neler yiyip içiyorsun
yüz yüze eğitimleriniz başlıyor değil mi tamamen pazartesi itibariyle.
düzce de %99 luk bi yayılma mevcut bir kaç gündür böyle. bizim bulunduğumuz yer de çok kötü durumda . mahalle olarak .
bilemiyorum. okullar açıldı .anaokulu . ilk okul .
çok fazla getirdiler çocuklar tabi . taşıyıcı.
sokaklarımız çocuk dolu. sabahtan akşama dışarıda çocuklar . site içi olduğundan çok rahat bizim oralar .
maske takmıyor çocuklarımız malesef
böyle işte. hastalık yoktu burada . rahattık ama şimdi öyle değil .
sizler nasılsınız .

Selamlar
2 gün oruç tuttum .
Antalya'dan dayımın burada bir iş makinesi alma işi varmış. Kayseriden annemi de alıp buraya geldiler. 1 gece 2 gün kaldılar. Bende o günler oruç tutmadım ve normalin dışına çıktık biraz.

canım aslında şu an yoğun değilim .
çocuklar ile ilgili bi yoğunluk yorgunluğum oluyor . dersler . evdeki kaos . evdeki çocukların durumuna yetişmek yoruyor. artık kış sürecine girdik .
yazabilirim diye umuyorum .
sağ ol hatırladığın için . sen nasılsın
neler yiyip içiyorsun
yüz yüze eğitimleriniz başlıyor değil mi tamamen pazartesi itibariyle.
düzce de %99 luk bi yayılma mevcut bir kaç gündür böyle. bizim bulunduğumuz yer de çok kötü durumda . mahalle olarak .
bilemiyorum. okullar açıldı .anaokulu . ilk okul .
çok fazla getirdiler çocuklar tabi . taşıyıcı.
sokaklarımız çocuk dolu. sabahtan akşama dışarıda çocuklar . site içi olduğundan çok rahat bizim oralar .
maske takmıyor çocuklarımız malesef
böyle işte. hastalık yoktu burada . rahattık ama şimdi öyle değil .
sizler nasılsınız .
Canim çocuklar başlayınca okulla ipek ne yapacak, yarım gün okulda, diğer yarısıni nasıl yapacaksın ?

Canim çocuklar başlayınca okulla ipek ne yapacak, yarım gün okulda, diğer yarısıni nasıl yapacaksın ?
öğle arası eve gidiyorum .
okuldan almaya da ben giderim.
inşallah tabi.

sonra 1 de ortanca gelecek pazartesi günü. salı günü.
onunla bırakacağım evde.
saat 2 de büyük abileri gelecek inşallah
servis e yazdırdık onu.
saat kaçta gelir tabi tam olarak bilemiyorum .
öyle olacak .
şu ara kimse bakmıyor safrancım çocuk.
okullar çok fazla yayılmaya sebep görülüyor. çocuklar da taşıyıcı.
düzce de çok hızlı bi yayılma da var .
böyle bir çözüm bulduk .

Allah kolaylık versin hepimize.
zor gerçekten
havalar soğudu .
yanımda getirsem okul sonrası dedim ama bulunduğum bina çok soğuk . onu hasta ederim burlarda.

öğle arası eve gidiyorum .
okuldan almaya da ben giderim.
inşallah tabi.

sonra 1 de ortanca gelecek pazartesi günü. salı günü.
onunla bırakacağım evde.
saat 2 de büyük abileri gelecek inşallah
servis e yazdırdık onu.
saat kaçta gelir tabi tam olarak bilemiyorum .
öyle olacak .
şu ara kimse bakmıyor safrancım çocuk.
okullar çok fazla yayılmaya sebep görülüyor. çocuklar da taşıyıcı.
düzce de çok hızlı bi yayılma da var .
böyle bir çözüm bulduk .
İyi denk gelmiş saati.
Çok yayılma var dediğin gibi.
Benim de 4 halam babannemi ziyarete gitmişti farklı illerden. Küçük halam pozitif çıktı.simdi babannem ve büyük halam rahatsızlandı onlara da test yapildi sonuç bekliyoruz

Back
X