- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canim uzun kış gecelerinde birşey yememek bile bizi karlı cikaracak. İnşallah kış boyu bunu uygularız.Ben de 7 den sonra yemiorum.canim mideyi cok dinlensiriyor karaciger kendini temizliyor cok guzel.bir sekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim uzun kış gecelerinde birşey yememek bile bizi karlı cikaracak. İnşallah kış boyu bunu uygularız.Ben de 7 den sonra yemiorum.canim mideyi cok dinlensiriyor karaciger kendini temizliyor cok guzel.bir sekilde
Nefisss görünüyorGünaydın kızlar...Herkesler yoğun sanırım..
Dün öğlen
Eki Görüntüle 2716168
Dün öğlen
Eki Görüntüle 2716166
Bu sabah kahvaltım
Eki Görüntüle 2716167
Ben unuttum tartilmayi canim bugün. Kilo bildirimi yapan olsa dünkü kilomu yazacaktım ama olmadı.günaydın . kilo bildirimi yapmıyor musunuz kızçeler .
Ayyy nefiss gorunuyor
Sağol canım..Senin nasıl gidiyor..Ayyy nefiss gorunuyor
Canim ben bu ara koptum, dikkatli olmaya çalışıyorum ama özel birşey hazirlamiyirum.Sağol canım..Senin nasıl gidiyor..
Ca im gecmis olsun cok benim cebremde de herks korona oldu nerdeyseCanim ben bu ara koptum, dikkatli olmaya çalışıyorum ama özel birşey hazirlamiyirum.
Babannem, 4 halam, bir halamın oğlu, diğer halamın kızı hepsi Corona oldu.
Babannem hastaneye yattı, 2 gün önce de yoğun bakıma alındı. Durum böyle olunca benim de motivasyonum düştü, onları arıyorum sürekli bilgi almak için![]()
Çok geçmiş olsun canım biran önce sağlıklarına kavuşurlar inşallahCanim ben bu ara koptum, dikkatli olmaya çalışıyorum ama özel birşey hazirlamiyirum.
Babannem, 4 halam, bir halamın oğlu, diğer halamın kızı hepsi Corona oldu.
Babannem hastaneye yattı, 2 gün önce de yoğun bakıma alındı. Durum böyle olunca benim de motivasyonum düştü, onları arıyorum sürekli bilgi almak için![]()