Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydıınnnn.
buradayım aslında .
ama ne yazsam bilemedim . yazan da olmuyor sanki. ondan .

kolay gelsin canım . inşallah bi şey çıkmaz sizde . karantinada olmak lazım tabi. nasıl geçiyor karantina günleri. zaten 1 hafta çocuklar evde
sabah kahvaltı hazırladım . çorba pişirdim . öğlende gideceğim yine. bi yemekleri ısıtırım . yerler . ipek nasıl bi bakarım . çok kurcalıyor evi. korkuyorum bazen . abiler de ne kadar dikkat edebilir . büyük oğlan zaten hiççç. elinde telefon hep. bu ara ona taktım.

burdayımmm.
hava çok sisli. bu sabah zor geldim işe vallahi. buraların sisi de kış boyu hiç bitmez .

mamalar çok harika.
Hoşgeldin şekerim..Kızlar gelemiyor ben buradayım genelde..Cee ee de desen gel canım..

kahvaltı yapmadım yine . alışkanlık bitti. zaten koşturruken anlamıyorum ki açlık falan . işleri bitirme derdindeyim .

bu sabah kestane ayıklamıştı eşim akşam . ondan kalan 5 tane kestaneyi yedim .
bi de yoğurt çıkardıydım pankek için . ondan 2 kaşık aldım . 2 galeda ile yedim .
filtre kahvemi yaptım . süt de getirdim içine. 1 küp şeker atıyorum . öyle içiyorum .
bazen süt yoksa . kahve kreması ve şeker .
dün evde şöyle yaptım . filtre kahveme 1 paket necsafee 3 ü 1 arada koydum . enfes oldu..:KK9::KK9::KK9:
Ben de filtre kahveye köpük krema sıkıp seviyorum şekersiz..

2.webp
Böyle oluyor bak..Tabii resimdeki fiyat güncel değil 20 küsur..

Canım gelmeye elim değmiyor sürekli koşturmacalı geçiyor günlerim. Bugün resmi olarak karantinaya girdik 1.dereceden temaslıyız şimdilik bir şikayetimiz yok ama önümüzdeki 13 günde bugün kü gibi giderse korona olmasak bile ruh sağlığımı kaybetme ihtimalim çok yüksek görünüyor. Sanki normalde dışarı çıkıyormuş gibi çocuklar hapishane psikolojisine girdi ve beni delirtiyor. Sonumuz hayır olsun inşallah
Gecmis olsun canım inşallah hic rahatsizlanmadan atlatırsınız kimden temaskusiniz kv falan mı

Neler yapiyiraun canim.iyi misin. Kimseler gelmemis bak yine.
Iyiyiz canım yapmak istediklerimle yaptiklarim arasinda cok fark var cocuklarla evdeyiz kiz 1. sinif okumaya başladı oglan desen cok yaramaz vitrin tepelerinde düşün hayatim evdekilere 3 ogun yemek temizlik ,cay, tatlıyla geçiyor 😏😒

Canım gelmeye elim değmiyor sürekli koşturmacalı geçiyor günlerim. Bugün resmi olarak karantinaya girdik 1.dereceden temaslıyız şimdilik bir şikayetimiz yok ama önümüzdeki 13 günde bugün kü gibi giderse korona olmasak bile ruh sağlığımı kaybetme ihtimalim çok yüksek görünüyor. Sanki normalde dışarı çıkıyormuş gibi çocuklar hapishane psikolojisine girdi ve beni delirtiyor. Sonumuz hayır olsun inşallah
Canim kizlae deyince aklima geldi o donemde cok misafirin vardi onlardan gecmis olabilir evde olmak cok zor bizlere de istanbulda yeni kurallar geldi sa irim.burasi icin bir yasaktan bahsediyorlar bakalim cok zor evde kalmak gerci simsi kis geldi ama yine de zor senin birde 3 cocuk allah yardimcin olsun kuzum
Eki Görüntüle 2721730

Günaydın canlar..yeni bir hafta başlar.. :KK36:
Gunaydin cnm mamalarin masallahi var yine cok sevdim

benim de yemeklerim değişik değişik . resim atayım .
1605769911313.webp

6 kök zencefil . 2 bütün limon . 2 bardak su . ve smothi mak . ile çektim . posalı bi içecek . kullanmadan önce süzüyorum . buzdolabında saklıyorum . şifa niyetine. içerken bal ile karıştırıp 2 yemek kaşığı tüketiyoruz . arada . her gün yapmıyorum . unutuyorum . çocuklara da içiriyorum.

Back
X