Canim menun cok guzel bemceKahvalti
1 yumurtali menemen
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Çeyrek cokoprens
12 tane Antep fıstığı
Akşam.
1 kepçe domates çorbası
1 tabak pırasa yemegi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim menun cok guzel bemceKahvalti
1 yumurtali menemen
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Çeyrek cokoprens
12 tane Antep fıstığı
Akşam.
1 kepçe domates çorbası
1 tabak pırasa yemegi
Güzel oluyor yap tabi kis mevsiminde buzluk cok ise yarıyor yazın bol bol bamya yapıp atmıştım.Bamya yemeği iyi aklıma geldi, bende yarın yapayım![]()
Maşallah canım. Çok iyi bence![]()
İyiyim canım..Yok kız takmıyorum heyecanlanıyorum sadece ..Yıllar var o kiloları görmedim..Sersumcum iyiyim sen nasilsim, kikoni simdi hordum harika masallah 7 leri de goreceksin ama 79 u kafanda buyutme canim sakin hedeflerimkz baska bizim degil mi?
Bugun en yakin arkadasimin babasini kaybettik arkadasim apar topar ankaraya gitti az once onunlaydik hem diyalis goruyordu ustune bir de covid olunca kaldiramadi canim baya uzgunum
İmkanın var canım hiç kaçırma yürü maşallah ne güzel..Ben de yasak olmadigi surece heo sahilde yuruyus yapiyorum sabahlarim artik fix kahvalti kahve ve yaninda mutlaka ya meuve ya antepli az sekerli kraker gibi seylerim var resmini atarim inceceik ondan, oglen mantarli kiymeli yemek yedim yogurtlu havucla, aksam corba yapayim diyorum
Keşke hem erişte hem ekmek yemeseydin bir de tatlısabah ;
kahvaltı yok koşturmadan hiçbirşey yiyip içemedim
öğlen;
çorba 1 dilim ekmekle
yoğurtlu erişte 1 kase
ara da çay kabak tatlısı
akşam da kayınvalidem hamsi yapmış onu yicem sadece
Kahvalti
1 yumurtali menemen
1 kk peynir
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Çeyrek cokoprens
12 tane Antep fıstığı
Akşam.
1 kepçe domates çorbası
1 tabak pırasa yemegi
Menüler harika kızlar...Afiyet olsun...Bugün yediklerim
Kahvaltıda
2 yumurta
1.5 dilim eksi maya ekmeği
Peynir
Arada
1 kupa sütlü nescafe
Biraz leblebi
1 tane cig havuç
Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kiymali bamya yemeği
Biraz salata
vay canınaaaaaaaGüüünayyyydııııınnnn....
Evet tartıldım 82.7 kg..Eksi 700 gr..Yine iyi şükür..Haftaya daha iyi olur ve 81 i görürüm inşallah...![]()
yılbaşında serbestlik geliyor mamalara galiba. öncesinde arınma olunca.Günaydın kızlar...
Bu hafta da diyetisyenim yılbaşı öncesi arınma listesi verdi..Yine açım anlayacağınız
Kahvaltım
Eki Görüntüle 2746811
Hadi hayırlısı![]()
İyiyim canım..Yok kız takmıyorum heyecanlanıyorum sadece ..Yıllar var o kiloları görmedim..
Arkadaşlarının kayıplarına çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin..Bu bela bir bitse gitse başımızdan artık..
İmkanın var canım hiç kaçırma yürü maşallah ne güzel..
Keşke hem erişte hem ekmek yemeseydin bir de tatlı
Menüler harika kızlar...Afiyet olsun...
Benim de Türk kahvesi boyutum 200 mlEki Görüntüle 2746945
sabahları türk kahvem . 200 ml olarak içiyorum . 3 tatlı kaşığı kahve. 1 tatlı kaşığı şeker . olarak yapıyorum .
Hoşgeldin canım. Niye öyle oldu acaba bu ay, çok garipMerhaba kızlar neredeyse 1 ay olmuş gelmeyeli bu ay regl olayı saçma sapan gitti 3 güne bir adet oldum şimdi de çok sancım var yatıyorum
Canim afiyetler olsun aonradan ac kalmaktansa onceden kalip en azindan yilbasinda sevdigin seylerden az az yemen cok daha guzel olacak sersumcumGünaydın kızlar...
Bu hafta da diyetisyenim yılbaşı öncesi arınma listesi verdi..Yine açım anlayacağınız
Kahvaltım
Eki Görüntüle 2746811
Hadi hayırlısı![]()
Esi de geliyor ya canim o hafta izin isteyecek sersum ondan da biraz bu arinma, sen nerelersin bakim hiyılbaşında serbestlik geliyor mamalara galiba. öncesinde arınma olunca.
mamalar güzel . umarım doyurur. 20 dk ya yay yemelerini yeme olayını. hızlı yeme. 20 dk da beyin doyuyor .
Mehmet efendiye gittim bugun taze kahve aldim misss gibi kokuyor ev anlatamam taze kahvede mehmet efendi filtre starbuckEki Görüntüle 2746945
sabahları türk kahvem . 200 ml olarak içiyorum . 3 tatlı kaşığı kahve. 1 tatlı kaşığı şeker . olarak yapıyorum .
Canim hosgeldin, nasilsin ne zamandir yoksun hic , acaba usuttun mu bu ay kuzum ondan mi gecmis olsunMerhaba kızlar neredeyse 1 ay olmuş gelmeyeli bu ay regl olayı saçma sapan gitti 3 güne bir adet oldum şimdi de çok sancım var yatıyorum
Ben sut yerine badem suti veya hindistancevizi sutu kullaniorum ama kahve iceceksem badem sutu, saf iceceksem soya da olabilir gaz pek yapmiyor ben de ama boyle gelistirdim cnim, aksam ne yedin bugun sarfancim ben de firinda sebzeli tavuk varBenim de Türk kahvesi boyutum 200 ml
Ama ben daha az kahve koyuyorum.
Türk kahvesini değil ama sütlü kahvelerde az şeker arıyorum. Onu da senden öğrenmiştim. Sütün gaz yapmaması için.
AkşamCanim afiyetler olsun aonradan ac kalmaktansa onceden kalip en azindan yilbasinda sevdigin seylerden az az yemen cok daha guzel olacak sersumcum
Esi de geliyor ya canim o hafta izin isteyecek sersum ondan da biraz bu arinma, sen nerelersin bakim hi
Mehmet efendiye gittim bugun taze kahve aldim misss gibi kokuyor ev anlatamam taze kahvede mehmet efendi filtre starbuck
Canim hosgeldin, nasilsin ne zamandir yoksun hic , acaba usuttun mu bu ay kuzum ondan mi gecmis olsun
Ben sut yerine badem suti veya hindistancevizi sutu kullaniorum ama kahve iceceksem badem sutu, saf iceceksem soya da olabilir gaz pek yapmiyor ben de ama boyle gelistirdim cnim, aksam ne yedin bugun sarfancim ben de firinda sebzeli tavuk var