- 25 Aralık 2020
- 13
- 4
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum sen yeşil çay içiyor musun ?Ben de dun tartılmıştım kilo almis görünüyorum verecegime o yuzden bugun tartılmadım
Icmiyorum canim evde var aslindaKuzum sen yeşil çay içiyor musun ?
Dogum günün kutlu olsun canım iyi ki doğdun saglikli,mutlu, huzurlu nice yillaraBugün benim doğum günüm
Yaş 35 oldu
Doğum günlerimi, hatta özel günlerimi pek onemsemem. Ama kızım günlerdir o kadar heyecanlı ki, bugün babasiyla gidip bana hediye ve pasta alacaklar
Bu yaşta doğum günlerine çok hevesli oluyor.
Kendi doğum günü icin de gün sayıyor.
Akşam doğum günü şerefime 1 dilim pasta yiyeceğim artık![]()
Ödem atar canim iyi olur. Ben her gün içiyorum 1 bardak. Sende basla.Icmiyorum canim evde var aslinda
Teşekkür ederimDogum günün kutlu olsun canım iyi ki doğdun saglikli,mutlu, huzurlu nice yillara![]()
Afiyet olsun canim doydun mu bunlarla mide kuculuyor sanirim harikaAkşam
1 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık yeşil fasulye
Salata
1 bardak kefir bende de![]()
Tebrik ederimBen bi diyete başladım kızlarr bugün 4. günümdü ve şimdiden 2.5 kilo verdim . Başlangıç kilom 69.9 du şimdi 67.4 üm daha da yapmaya devam edicem inşallah istediğim kiloya ulaşırım sonundaaa Sizinde ekstra tavsiyeleriniz varsa bekliyorum
![]()
Haftada 3 - 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi - MostHaber
Haftada 3 - 5 Kilo Verdiren Diyet Listesi genel olarak vücudu rafine şekerden arındırıp, ani yeme krizlerini önlemek, kilo kaybı...mosthaber.com
Yeni evlenenler neden ilk zamanlar birdenbire kilo aliyor cok merak etmisimdir sen de o kervandansin sanirim canim hormonlar degisiyoryani utanıyorum ya hızla artıyorum sankii regl olucam 4 güne hadi onun şişkinliği diyorum
rumuz: okuyucuu
boy: 1,62cm
baş.tarihi:18.12.2020
baş.kilo:61,85 kg
geçen hafta: 61,85 kg
bu hafta : 62,5 kg
fark : +++++++0,65 gr
Harikaaa canim alkisssss bnden de bir yarim kilo gitmis ekmeksiz diyet cok guzel vallaRumuz sarfansari
baslangic 62.8
gecen hafta 61.1
bu hafta 60.7
------400 Gr
+ Çıkarım diye çok korktum. Akşam bile tartıldım, sabaha kaç olurum diye. +1 kg geldim akşam. Sabaha üstümü çıkartıp tartıldım şükür -400 Gr mi gördüm. Geçen hafta da üstümü çıkarmıştım.
Sarfancim canim iyiki dogdun, iyiki aramiza katildin seni tanimaktan mutluluk duyuyorum canimmBugün benim doğum günüm
Yaş 35 oldu
Doğum günlerimi, hatta özel günlerimi pek onemsemem. Ama kızım günlerdir o kadar heyecanlı ki, bugün babasiyla gidip bana hediye ve pasta alacaklar
Bu yaşta doğum günlerine çok hevesli oluyor.
Kendi doğum günü icin de gün sayıyor.
Akşam doğum günü şerefime 1 dilim pasta yiyeceğim artık![]()
Teşekkür ederim canim.Afiyet olsun canim doydun mu bunlarla mide kuculuyor sanirim harika
Tebrik ederim
Yeni evlenenler neden ilk zamanlar birdenbire kilo aliyor cok merak etmisimdir sen de o kervandansin sanirim canim hormonlar degisiyor
Harikaaa canim alkisssss bnden de bir yarim kilo gitmis ekmeksiz diyet cok guzel valla
Sarfancim canim iyiki dogdun, iyiki aramiza katildin seni tanimaktan mutluluk duyuyorum canimm![]()
evet sütü laktosuz hale getiriyor . gazı önler .Benim de Türk kahvesi boyutum 200 ml
Ama ben daha az kahve koyuyorum.
Türk kahvesini değil ama sütlü kahvelerde az şeker arıyorum. Onu da senden öğrenmiştim. Sütün gaz yapmaması için.