Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok geçmiş olsun canim.seni yeniden aramızda görmek güzel.

Canım annemler bu akşam gitti
Ben yasaksız beslendim.
Annem güzel yemekler yaptı onları yedim. Yani baya yedim. Yarın kilomu çok merak ediyirum. Yarın hemen kavak detoksuna başlayacağım. Cabuk alınan çabuk verilir inşallah. Biraz önce tartı 63.1 gösterdi. 2.8 kilo almış olmam herhalde :KK17:

Selam kızlar.
Gelemedim çünkü eşim geldi ama gelişine sevinemeden oda arkadaşının covid pozitif olduğunu ögrendik hemen test yaptırdık eşim de pozitif çıkınca karantinaya alındık. İlk iki gün bilmediğimiz için dikkat etmemiştik tabii.Bugün 5.gün.Bize de ertesi gün test yapıldı negatif çıktık Kızımla ama ilaçları kullanıyoruz. Eşim geçen hafta kırgınlık ve hafif öksürük geçirmişti.Umarım böyle gelir geçer .Cuma yeniden test yaptiracaginiz. İşte böyle.

Kızlar çok şükür kaynanamda ucundan salya yedim aslında yemek gereken sebzeyi yiyemedim evede gelemedim kisafirden dolayı çok aç kaldım inşallah rahatsız etmez öğleden sonrayı rahat geçirdim çok şükür sağlık için diyince kimse birşey diyemedi bende pes etmeyince vazgeçtiler bari salata ye dediler hiç sebze yemeği yapmamıslardı 3 günü tamamlamadan bırakamam dedim yine silbastan yapmam lazım tekrar aynı semptomları yaşıycam ozaman dedim aç olurmu diye ısrar ettiler ama ben vazgeçmedim çok şükür şimdi biraz fındık falan yemek lazım zira hiç birşey yememissin sadece 4 kaşık salataya duruyorum
Iyo yapmissin cnm bundam sonra da kimsenin israrina boyun egme sen nasil mutluysan o sekilde beslen sonra vermek sana iskence olmasin
Niyet ettim niyet eyledim artık kendime özen gösterecem, doğru düzgün beslenecem, spor yapacam, kkyı ve siz sevgili arkadaşlarımı ihmal etmeyecem. Artık silkelenip kendime gelecem, düzenli menü bildirimi için söz veremiyorum ama düzenli kilo bildirimi yapacam. Yarın yeni ve güzel bir başlangıç olacak yeni yılın ilk cumasına adımı yazdıracam. Dua edin bu saatte hissettiğim duygularımı hayatıma geçirebileyim kalbi güzel arkadaşlarım❤️
Hosgeldin canimmmmm, kendine bakmak sana da kendini cokkkkkkk iyi hissettirecek nadalcim ben de duzenli yapamiyorum me uyu elimden geldigince iste, sen cok guzel bir karar vermissin

Selam kızlar.
Gelemedim çünkü eşim geldi ama gelişine sevinemeden oda arkadaşının covid pozitif olduğunu ögrendik hemen test yaptırdık eşim de pozitif çıkınca karantinaya alındık. İlk iki gün bilmediğimiz için dikkat etmemiştik tabii.Bugün 5.gün.Bize de ertesi gün test yapıldı negatif çıktık Kızımla ama ilaçları kullanıyoruz. Eşim geçen hafta kırgınlık ve hafif öksürük geçirmişti.Umarım böyle gelir geçer .Cuma yeniden test yaptiracaginiz. İşte böyle.
canım çok geçmiş olsun inşaallah bir sıkıntı olmadan hafif atlatırsınız dikkat edin :KK200:
Sabh birşey yememissin am öğlen makarna çorba fazla gelmedi mi bana fazla geldi 😐
bana da fazla geldi akşamda midem şiştii
Niyet ettim niyet eyledim artık kendime özen gösterecem, doğru düzgün beslenecem, spor yapacam, kkyı ve siz sevgili arkadaşlarımı ihmal etmeyecem. Artık silkelenip kendime gelecem, düzenli menü bildirimi için söz veremiyorum ama düzenli kilo bildirimi yapacam. Yarın yeni ve güzel bir başlangıç olacak yeni yılın ilk cumasına adımı yazdıracam. Dua edin bu saatte hissettiğim duygularımı hayatıma geçirebileyim kalbi güzel arkadaşlarım❤️
ayyyy ne mutlu adına çok sevindim şevkleniyorum böyle arkadaşlarım olunca canım inşaallah sen başarırsın.
bizde eşimle karar aldık 1 hafta çay ve yanındaki ıvır zıvır yemeleri durdurcaz oda efsane kilo aldı :) kahve içicez sadece akşam yada soda

Selam kızlar.
Canım çok geçmiş olsun sıkıntısız geçsin inşallah

Akşam yemeğinden önce bir avuç fındık yedim
Bir porsiyon yumurtalı ıspanak
Biraz ekmek yedim
Yarından itibaren eklemeler yapıcam yoğurt peynir elma havuç lifli kraker gibi bu şeker bir ayda anca alışkanlıktan çıkıyor anlaşılan 😅 yarın elmanın tadını merak ediyorum açıkçası şekerli gelecekmi diye

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 marul

Ara
1 gün kurusu

Öğlen
1 kepçe bamya çorbası
1 küçük elma

Akşam
1 tabak yoğurtlu kabak
1 kase mercimek çorba
1 bardak ayran