Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok teşekkür ediyorum canım inşallah bu moralle diyetime devam edicem
Canim benim inanıyorum başaracaksın yeterki kendine inan kapat gözlerini ve kendini olmak istediğin kiloda hayal et 10 saniye açtığında inan moralin yerine geliyor canin borek corek kek mi istedi yulaf ezmesini rondodan gecir bir yumurta kir kabartmatozunu at icine birde lor peynirini koy yuvarla fer firina al sana mis gibi pogaca hem dusukkalorili hemde tok tutuyor pizzada ye kendin yap sevdigin sebzeyii rondodan gecir ver fırına piza tabanı yap üstünede domates sosuyla süsle peynir rendele ne seversen kendini mahrum bırakma en yağlı peynir bilerendelenince ve pişince kalori düşer bunu diyetisyen soylemisti ver fırına pizza istediğin zaman ye dürümlü biseymi istedi canin istedi canin keten tohumunu sonrada çek suyla koyu kıvama getir yay tavaya lavaş oluyor tavada arasına canim ne isterse koy iste sana lavaş kek isterse canin hurmayla yap biraz tahin koy yumurtayı kir çırp kabartma tozu koy dök kalıbına tepsiye nereye istersen ver fırına iste sana kek hem kalorisiz hem de sağlıklı.hemde vücudun vitamin ve minarelle sağlıklı kilo vermene yardımcı oluyor.

Şimdi yarım saat leslie ve 15 dk bölgesel yapıcam
Okullar açıldı oğlumu anaokulu na 1 de götürcem o zaman da yürüyüş yaparım
Mezuramı bulamıyorum ölçümü alamadım bayadır unutmazsam temin etmeye çalışacağım
Bende leslie yapıyorum 45 dakika ve 30 dakika olarak sadece ac karnına yapamıyorum evde koridorumda yürüyorum dışarda pek yürümeyi sevemedim bende dans et bölgesel böyle zayıfladım ben bütün vucud çalışıyor

Canim benim inanıyorum başaracaksın yeterki kendine inan kapat gözlerini ve kendini olmak istediğin kiloda hayal et 10 saniye açtığında inan moralin yerine geliyor canin borek corek kek mi istedi yulaf ezmesini rondodan gecir bir yumurta kir kabartmatozunu at icine birde lor peynirini koy yuvarla fer firina al sana mis gibi pogaca hem dusukkalorili hemde tok tutuyor pizzada ye kendin yap sevdigin sebzeyii rondodan gecir ver fırına piza tabanı yap üstünede domates sosuyla süsle peynir rendele ne seversen kendini mahrum bırakma en yağlı peynir bilerendelenince ve pişince kalori düşer bunu diyetisyen soylemisti ver fırına pizza istediğin zaman ye dürümlü biseymi istedi canin istedi canin keten tohumunu sonrada çek suyla koyu kıvama getir yay tavaya lavaş oluyor tavada arasına canim ne isterse koy iste sana lavaş kek isterse canin hurmayla yap biraz tahin koy yumurtayı kir çırp kabartma tozu koy dök kalıbına tepsiye nereye istersen ver fırına iste sana kek hem kalorisiz hem de sağlıklı.hemde vücudun vitamin ve minarelle sağlıklı kilo vermene yardımcı oluyor.
Allah razı olsun senden ne kadar güzel uzun uzun yazmışsın adapte olsam gerisi gelir diye düşünüyorum instada çok takip ettiğim diyetisyenler, diyet yapanlar var onlarda senin gibi sağlıklı alternatifler yapıyorlar üşeniyorum bende😬🤪
günaydın arkadaşlar, güzel ve sağlıklı bir gün olsun:KK68:
Günaydın cnm mutlu günler 💐
Bende leslie yapıyorum 45 dakika ve 30 dakika olarak sadece ac karnına yapamıyorum evde koridorumda yürüyorum dışarda pek yürümeyi sevemedim bende dans et bölgesel böyle zayıfladım ben bütün vucud çalışıyor
Sporlarım bitti bugünlük 20 dakika kol göbek, 20 dakika leslie kalan 20 dakikada dışarıda yürüyüş olucak daha fazla olur yürüyüş tercih tabide en kolay spor dışarda tempolu yürümek
Evde koşuşturmaca olunca gerçekten hareket oluyor allah bağışlasın evladın varmis onun peşinden koşturmak bile hareket beraber onunla eglenirkende hareket etmiş oluyorsun.
Amin inşallah 6 yaşında oğlum 14 yaşında kızım var senin çoluk çocuk varmı yaş kaç, kaç kilosun
Selam kizlar.
Bugun kaynanam geliyor. :KK14:
En az 2 hafta kalır sanırım.
Kaynanam varken çok gergin oluyorum ve kendimi yemeğe veriyorum.
Bu defa kendimi yeme anlamında tutmaya çalışacağım. Bu süreçte zaten kilo vermek hayal, sabit kalmaya çalışacağım sadece.
Felax olmak zor cnm bende yanında rahat olamıyorum kvnin çünkü herşeye laf ediyor herşeye kusur buluyor eşimde annesinden yana şikayetçi bu konuda arkadaş gibi olamadık olanlar varsa tebrikler valla

Çocuklara krep yapmıştım azcık ucundan tadına baktım vede limonlu yeşil çay içtim
Şuanda yarı süt sulu zayıflatan kahveden yaptım tadı çok güzel türk kahve kakao tarçın ile tavsiye ederim 👌

Selam kizlar.
Bu defa kendimi yeme anlamında tutmaya çalışacağım. Bu süreçte zaten kilo vermek hayal, sabit kalmaya çalışacağım

Selam kizlar.
Bu defa kendimi yeme anlamında tutmaya çalışacağım. Bu süreçte zaten kilo vermek hayal, sabit kalmaya çalışacağım sadece.
Ben napiyorum biliyormusun bu durumlarda benim kaymakamlarda gelir uzakta oldukları için tatile gelirler 1 ay bize ben bu durumlarda onlara ayrı yemek yapıyorum yaptığım yemeyin aynısını düşük kalorili şekilde kendime yapıyorum o zamanlarda kısır börek çörek çok yapılır ben onlara normal ince bulgurdan kısır yaparım kendimede kInao dan kısır yaparım benimkinin kalorisi düşük söylemesi ayıp kebabı yapıcaklar etten ben kendime sebzeden kebab yapiyorum kurabiye yerler ben onlara ayrı yaparım kendime fındık unundan şekersiz kurabiye yaparım onlar pirinç pilavı yerler ben karnibahardan pilav yapıyorum içine bezelye taze mısır koyuyor al sana pilav böyle böyle kilo almanın önüne geçiyorum üstelik veriyorum pes etme sende böyle böyle yaparsan gör bak kilo almazsın kalorili yemek mi yapılacak sende aynı malzemeleri azaltarak veya değiştirerek yap atıyorum bol tereyağlı yemek mi yapılacak sen kendi yemeğini tereyağı yerine geçen hindistan cevizi yağıyla veya zeytinyağıyla yap kremalı çorbamızı yapılacak sen kendi çorbanı onlara yaparken ayır sen kurma yerine birazcık suyla labne peynirini karıştır at baharatlarını içine kendi düşük kalorili kreman hazir bile😉😉😉😉

Selam kizlar.
Hiç gergin olma aklıma birşey daha geldi mesala mantımi yapacaksınız onlara normal undan yap sen de nohut unuyla yap kendine mantıyı buğday unuyla bile yapabilirsin bana glüten yasak olduğu için ben nohut unu mercimek ve findik unu kullaniyorum cok kalorisi dusuk bu 3 unun mantıyı böyle yapabilirsin makarnamı yapacaksın sen yap onlara makarna sende kendine kepeklisini yap yada kabak varya onu rondonun büyük kesme yeri varya yine at spagetti gibi çıkar zaten kabak. aldante usulü spagetti kabak zeytinyağıyla sitele içine istediğin sosu krema hariç at peynir rendele iste senin spagetti hazır.

Ben napiyorum biliyormusun bu durumlarda benim kaymakamlarda gelir uzakta oldukları için tatile gelirler 1 ay bize ben bu durumlarda onlara ayrı yemek yapıyorum yaptığım yemeyin aynısını düşük kalorili şekilde kendime yapıyorum o zamanlarda kısır börek çörek çok yapılır ben onlara normal ince bulgurdan kısır yaparım kendimede kInao dan kısır yaparım benimkinin kalorisi düşük söylemesi ayıp kebabı yapıcaklar etten ben kendime sebzeden kebab yapiyorum kurabiye yerler ben onlara ayrı yaparım kendime fındık unundan şekersiz kurabiye yaparım onlar pirinç pilavı yerler ben karnibahardan pilav yapıyorum içine bezelye taze mısır koyuyor al sana pilav böyle böyle kilo almanın önüne geçiyorum üstelik veriyorum pes etme sende böyle böyle yaparsan gör bak kilo almazsın kalorili yemek mi yapılacak sende aynı malzemeleri azaltarak veya değiştirerek yap atıyorum bol tereyağlı yemek mi yapılacak sen kendi yemeğini tereyağı yerine geçen hindistan cevizi yağıyla veya zeytinyağıyla yap kremalı çorbamızı yapılacak sen kendi çorbanı onlara yaparken ayır sen kurma yerine birazcık suyla labne peynirini karıştır at baharatlarını içine kendi düşük kalorili kreman hazir bile😉😉😉😉
Teşekkür ederim canim. Uzun uzun yazmışsın.
İnsalah bunda daha kontrollü olurum.

Bu arada noktalama işareti, paragraf kullanırsan, yazdıkların daha kolay okunur.

Hiç gergin olma aklıma birşey daha geldi mesala mantımi yapacaksınız onlara normal undan yap sen de nohut unuyla yap kendine mantıyı buğday unuyla bile yapabilirsin bana glüten yasak olduğu için ben nohut unu mercimek ve findik unu kullaniyorum cok kalorisi dusuk bu 3 unun mantıyı böyle yapabilirsin makarnamı yapacaksın sen yap onlara makarna sende kendine kepeklisini yap yada kabak varya onu rondonun büyük kesme yeri varya yine at spagetti gibi çıkar zaten kabak. aldante usulü spagetti kabak zeytinyağıyla sitele içine istediğin sosu krema hariç at peynir rendele iste senin spagetti hazır.
Canim nohut unu, badem unu veya findik unu biraz pahali degil mi ? bi ara bakmıştım pahali gelmisti bana

Herkese merhaba bisey sorabilirmiyim bu diyet listeleriniz diyetisyen yardımıyla yapılan listeleriniz mi yoksa sizde benim gibi kendinizi guncelliyorsunuz listelerinizi sadece sormak istedim başka amacım yok ben ileri derecede hasimato hastasıyım ve kilo vermem zor diyordum bende diyetteyim 4 ay oldu 17 kilo verdim verdim ama çok zor oldu ilk 2 ay kendimi çok kasmıştım cok-da yemiyordum hatta hic diyebilirim fakat 7 gün spor yapıyordum fakat meobolizmam maalesef mahvoldu inceldim fakat sagliksiz inceldim metabolizmam calismadi durdu zaten rahatsizligimdan dolayi zar zor calisiyordu tamamen durmustu kafayi yeme seviyesine gelmistim ben 3 hafta once 3 ara ve 2 ara öğün olmak üzere yeme düzenimi değiştirdim su miktarini 3 litreye çıkardım spor sayısını düşürsün haftanın 7 günü yapmiyorumda 3 günü yapıyorum bunu bir diyetisyen söylemişti metabolizmayı şaşırtmak lazım diye çok şükür düzene girdi ben hastalığımdan dolayı gluten diyeti yapıyorum glutensiz yaşamı seçtim ama buna 3 hafta once başladım diyetisyen e ve doktoruma danışarak zaten normalde buymuş glüten kullanmaması gerekiyormus hashimato ve tiroid hastalarının ben buğday yulaf çavdar bu ürünleri bıraktım zaten şekeri kesmiştim diyet listemi yardım alarak olusturdum kepekli ürünlerde yasak sabah uyanir uyanmaz bir bardak limonlu su iciyorum filtre kahve iciyorum icine hindistancevizi yagi kullaniyorum 4 aydir bunu duzenli yapiyorum bazi gunler arada kaynasada hindistan cevizi yagi gobek bolgesindeki yaglari harekete gecirip daha kolay yag yakimini sagliyormus bunu ben doktorumdan ogrendim kizlar sabah kavhaltisi krallar gibi oglen yemeği prenses gibi aksam yemeği fakir gibi olmali demisti internette bir diyetisyen öğle yemeğinde sebze yemeği ve ev yapımı yogurt yiyorum ara öğünlerde ciğ olan kuruyemişler 5 adet yiyorum yeşil çay sınırsız akşam yemeği protein ağırlıklı bu düzenle devam ediyorum fakat hergün yemek listelerini değiştiriyorum bu sistemle metabolizmam hızlandı kontrol ettirsin çok şükür 2 kilo daha gitti toplam 17 kilo oldu ağır ağır gidiyor buda hastalıktan dolayı fakat veriyorum ben kek börek çörek bunlarida yiyorum fakat normal undan yapılanlardan deil nohut unu mercimek unu bunları kullanıyorum bunlar glutensiz ve çok sağlıklı düşük kalorili unlar var diyet demek kismak deilmis daha yeni öğrendim tatlı ihtiyacım çok oluyor maalesef bunu muz ve findikunundan kurabiyeler yaparak bastırmışmış oluyorum elmanın üstüne tarcın dökünce de geciyor artık diyetim eğlenceli hale gelmeye başladı kasmayalım kızlar herşeyden yiyerek ve porsiyon küçülten zayıflayalım ben bekarken 61 kilo vermiştim diyetce herturlu zorluğu bilirim sonra çeşitli hastalıklar ilaçlar yarısını geri aldım aradan 12 sene gecti tabiçok geçte olsa diyetin işkence deil bir eğlence olduğunu anlıyorum .ben buarada diyetisyen değilim size anıl vermekte deil amacım sakın öyle algılamayın ben sadece size moral vermek istedim kimseye akıl vermek haddim deil.moral vermek istedim hepimiz zayıflayabiliriz aramizda tiroit hastalarida olabilir zor deilmis kilo vermek bunu anlatmak istedim birazda moral vermek istedim herkese iyi geceler kendinize çok iyi bakın.
Merhabalar, güzel açıklamissiniz tesekkur ederiz 😊 bizlerin bazilari diyetisyene gidiyor, bazilari ise kendi yapiyor, bazilarimiz korumada, bazilarimiz da bedenini taniyor ona göre yapiyor diyetini. Sizi de verdiginiz kilolardan dolayi tebrik ederim
Selam kizlar.
Safrancim kv geliyormus hic kasma canim sen zaten evde ne varsa az yemegi ogrendin, tek sorunumuz ona kizip yemek yemen, onu da su sekilde halledebiliriz tam yemek yiyecegin zaman suanda ac olmadigini ve kizginlik duygunu farket bu duyguya yonelik cozum bulmaya calis canim, gel bize yaz yemeden dök icini😊😊

Baharatcıdan çiya, keten tohumu aldım a101de kendi ürünü yulaf ezmesi indirimdeydi 7 tl 500gr aldım mutfak robotumun parçalayıcı kısmı bozuldu blender ile küçültebilirmiyin acaba yulafı birde karatayda kullanılır mı

Ne bileyim.. hala ruhumun sıkışma dönemindeyim. Geçmesini bekliyorum.
Selam kizlar.
Ay geldi mi kayınvalide? Ne zaman yazmışsın tam bakmadan alıntıladım.
Ben de öyleyim. Hatta o varken mutfakta rahat yiyemiyorum diye abur cuburları yatak odasına stok yapardım :KK70: :KK70:
Koronadan dolayı geçen sene gelmedi ama eli kulağında,bir gece ansızın gelebilir🥴

Ben de bu imtihanı verme konusunda çok korkuyorum. Kilo almak değil de duygu durumunun çok dalgalanması, gergin ve tedirgin olmam. Zaten bunların neticesinde yiyorum. Bu pandemi sürecinde erdemli olmakla alakalı (kişisel gelişim demiyorum çok sığ kalıyor) çok fazla program dinledim, kitap okudum, tefsir dersleri aldım. Ama yine de kv gelirse yine aynı ben olacak gibiyim ve bu sınava girmeyi bile istemiyorum.

Back
X