Ellerine sağlık canım inşallah haftaya başta oluruz verenlerin başındaKilo verenler
Safransari %1.2
Aytanesii %0.9
Z zeze_35 %0.6
Kilo alanlar
@okuyucuu
Korumada olanlar
@demirleke
A aaadddaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık canım inşallah haftaya başta oluruz verenlerin başındaKilo verenler
Safransari %1.2
Aytanesii %0.9
Z zeze_35 %0.6
Kilo alanlar
@okuyucuu
Korumada olanlar
@demirleke
A aaadddaaa
Bende 34 üm nolmuşOleyyyyyyyy yasima yakin biri geldi genclerrrrr birdim iki oldukkk oleyyyyyyy
Kız hayatlarını düzenliyor işte yemeden içmeden spora herşey dahil bende filmlerden öğrendimCanim cahilligime ver
Yaşam koçu ile ne yapıyorsunuz ? Nasıl bir yönlendirme yapıyor![]()
Canimcim ben kalsiyum, magnezyum, cinko, demir, b vitamini, d vitamini, omg, kullaniyorum
Aramiza hosgeldin
Canim daha once demistim ama girmemisolabilirsin, demirleke de zaten
Genciz canim biz yaşlar ilerlese de ruhumuz hep genç bende zaten 41 göstermiyorum genetik annem 62 yaşında sanırsın 45 bizi tanımayanlar abla kardeş zanneder hayatta çok başıma geldi annemin okulunda öğrencileri beni kardeşi zannederlerdi.sadece boy farkimiz annem 1.680 ben 1.85Bende 34 üm nolmuş![]()
Gençler grubuyuz .yaş bahane hepimiz hissettiğimiz yaştayız.
Yoga yapan kocaBiz de esimle yoga yapiyoruz canim bir yoga hocamiz var haftada 3 gun, esim surekli meditasyin da yapiyor iyi geliyor bunlar, bizim de ayristigimiz konu sadece vejeteryanlik konusu, bir de esim cikolataya cok duskundur ama iyi cikolata yer hepsinden yemez pohoca borek vs onlari hic hic yemez, saglikli tatli yaparsam bayilir onlara et konusunda da ona yaparim kendim sebzeli yerim
Ama kebaptan asla vazgecmezYoga yapan kocabide meditasyon yapıyor
Poğaça, börekler yemiyor
Tatlının sağlıklısını istiyor bide
Ben neden kilo veremediğimi daha iyi anlıyorum ya hep kocamın suçuymuş meğerse![]()
Yani benide psikologtan aşağısı kurtarmaz mı diyonAma kebaptan asla vazgecmezcanim isin o kismo bir yana da ben esim boyleyken yillarca yedim durdum ne zaman kendim istedim psikolga gittim o zaman gecti bliyorsun yoksa devamdim
![]()
Kaç yaşındasın tradiaos cim. Burda sersum var .40 üstü. Ben de aynı.Oleyyyyyyyy yasima yakin biri geldi genclerrrrr birdim iki oldukkk oleyyyyyyy
Adacigim ne mutlu sana, ne güzel uyum sağlamışiniz.Biz de esimle yoga yapiyoruz canim bir yoga hocamiz var haftada 3 gun, esim surekli meditasyin da yapiyor iyi geliyor bunlar, bizim de ayristigimiz konu sadece vejeteryanlik konusu, bir de esim cikolataya cok duskundur ama iyi cikolata yer hepsinden yemez pohoca borek vs onlari hic hic yemez, saglikli tatli yaparsam bayilir onlara et konusunda da ona yaparim kendim sebzeli yerim
Kız ben seni daha küçük zannediyordumBende 34 üm nolmuş![]()
Ben de cahilim. Yasam koçu nedir .Ne yaparCanim cahilligime ver
Yaşam koçu ile ne yapıyorsunuz ? Nasıl bir yönlendirme yapıyor![]()