Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar kendime yumurta salatası yapıyorum karnım ağrıyor çorbada var ama yemek istemedim canım istemedi yesem ekmeksiz yiyemezdim iki yumurta başlıyorum bir salatalık iki küçük domates birde kuru soğan oda küçük takılıcam öyle oysa öğlen yerine pasta yedim 🙄😁 sabah kahvaltısı eşimin spesiyeli cemensiz pastırmalı yumurta bugün bol yumurta 😅😂😂 ama ben yine ondan yiyemedim azıcık valla kaymak aldm okadar

Canimcim ben kalsiyum, magnezyum, cinko, demir, b vitamini, d vitamini, omg, kullaniyorum

Aramiza hosgeldin 😊

Canim daha once demistim ama girmemisolabilirsin, demirleke de zaten

Bende 34 üm nolmuş 😂😅😅
Genciz canim biz yaşlar ilerlese de ruhumuz hep genç bende zaten 41 göstermiyorum genetik annem 62 yaşında sanırsın 45 bizi tanımayanlar abla kardeş zanneder hayatta çok başıma geldi annemin okulunda öğrencileri beni kardeşi zannederlerdi.sadece boy farkimiz annem 1.680 ben 1.85 😁😁 babiskom 1.88 sülalenin en kısası bizleriz😁😁😁 sulalenin en ruhum da genç sülaleme çekmişim babam ve amcalarım bu yaşlarında hala metal muzik dinleyip öğrencilik günlerini yaddelerler😉😉😉😉😉 kadınların yaşı yoktur her zaman genç ve güzeldirler.❤❤❤❤❤❤❤❤😉😉😉😉😉

Bugünkü sabah ve ara ogunuyazmustim öğlen menüsü 1 kase salata tavukfileto bir dilim türk kahvesi ananasli yesil cay ilkindi yarim yaprak galeta ve sütlü nescafe 1 saat spor yaptim akşam menüsü yeşillik salatası 1 kase yogurt 1 kasik taze fasulye.

Biz de esimle yoga yapiyoruz canim bir yoga hocamiz var haftada 3 gun, esim surekli meditasyin da yapiyor iyi geliyor bunlar, bizim de ayristigimiz konu sadece vejeteryanlik konusu, bir de esim cikolataya cok duskundur ama iyi cikolata yer hepsinden yemez pohoca borek vs onlari hic hic yemez, saglikli tatli yaparsam bayilir onlara et konusunda da ona yaparim kendim sebzeli yerim
Yoga yapan koca :KK53: bide meditasyon yapıyor:KK53:
Poğaça, börekler yemiyor :KK53:
Tatlının sağlıklısını istiyor bide:bicak:

Ben neden kilo veremediğimi daha iyi anlıyorum ya hep kocamın suçuymuş meğerse 🤣🤣

Yoga yapan koca :KK53: bide meditasyon yapıyor:KK53:
Poğaça, börekler yemiyor :KK53:
Tatlının sağlıklısını istiyor bide:bicak:

Ben neden kilo veremediğimi daha iyi anlıyorum ya hep kocamın suçuymuş meğerse 🤣🤣
Ama kebaptan asla vazgecmez😅😅 canim isin o kismo bir yana da ben esim boyleyken yillarca yedim durdum ne zaman kendim istedim psikolga gittim o zaman gecti bliyorsun yoksa devamdim😅

Biz de esimle yoga yapiyoruz canim bir yoga hocamiz var haftada 3 gun, esim surekli meditasyin da yapiyor iyi geliyor bunlar, bizim de ayristigimiz konu sadece vejeteryanlik konusu, bir de esim cikolataya cok duskundur ama iyi cikolata yer hepsinden yemez pohoca borek vs onlari hic hic yemez, saglikli tatli yaparsam bayilir onlara et konusunda da ona yaparim kendim sebzeli yerim
Adacigim ne mutlu sana, ne güzel uyum sağlamışiniz.

A aaadddaaa cim. Multivitamin kullanıyorsun sanırım
Özellikle marka varsa önüne arkasına bi harf fazla yaz burdan sıkıntı olmaz. Orijinal adı olmuyor o zaman.
Çikolata sen de seviyorsun. Eşinle ortak yönleriniz çok fazla. Ne güzel.
Tradiaos un da eşiyle ortak yönü cokmus

Bizim eşimle yok. Deniz , 'yuzme. Dalma dışında yok.
Ters adamdır. Zit karakterleriz

Back
X