Dertler paylaşarak azalır çünkü canim .❤❤❤❤Surda bir aile gibiyiz canım açsanda acmasanda seni seviyoruz kendi açımdan söylüyorum bunu kirini evden çıkamam çocuk kaynana sağlık derken yıprandım resmen bir şekilde kendime bakmaya çalışıyorum ki kenidmi iyi hissedeyim dert atarsak dertten çok ne var ruh halinde farkındayım yıllardır mutsuz umutsuz zihnen ruhen çökmüş biri olarak söylüyorum bunu belki neşeli görünüyor olabilirim lakin eski eskide kalmıyor peşini bırakmıyor sen bıraktın sansanda bende şuan ne diyorum hiç bilmiyorum belkide bahane arıyorum dökülmek için Rabbime çok şükür her derdime derman veriyor yeterki iyileşmek isteyelim ben yıllardır istiyorum iyileşmek inan hem ruhen hem sağlık olarak bana hastalık hastası lakabını takanlar mı ararsın beni ruhen hasta edenler bunu diyenler ben sesini çıkarabilen biri olsaydım bu ruhum bukadar yara almazdı galiba inanın buraya geliyorum ya sanki evimdeyim yani içimdeki evim ailem bile evim olamamısken sizler evimgibisiniz en azından anlamaya çalışıyorsunuz hepinize çoook teşekkür ederim seviyorum hepinizi