• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ahh ahhh tahin yemeyeli asırlar oldu orjinal tahin yiyebilirsin 3 kaşığı geçme demişti banada doktorum ama kim dinler onu yağ var icinde diye yemiyordum ama susam ününü kullanıyorum bu ne yaman çelişki diyebilirsiniz bende anlamadim çünkü kendimi😁😁😁😁
Canim ben de diyette yenmez mantigiyla yemiyordum ama baktim hrm yedim hem zayifladim hem de dogadan gelen saglik ve tok tutucu birsey😊
9 tabak yemedin dimi gııhh :KK70:
Kiz öldüm gülmektem ahahahha
Güzel bir başlıkla açılmış olan , azim ettirici ,destekleyici olan bu başlıkta kendime bir diyet arkadaşı arıyorum .. çok çok verdim ama son 5kilom.gitmiyor asla.. kaldı yapıştı tam yaklaşıyorum adet zamanım geliyor bir sabah kendimi kaşıkla çikolatanın yanında buluyorum :KK43: cevremdekiler yapma yeter ,daha ne zayıflatacaksin gibi .. destekleme yerine engel.olmaya çalışıyor ama ben yine de elimden geleni yapıyorum,abartmıyorum ...hiç bir zaman zayiflarken yok şok diyetler .. aşırı mide bulandırıcı detox suları ...yok günde 4 kilo ondan 3kilo bundan icecekmisim gibi.. yok çikolata yeme carpilirsin , yok ekmek yemezsen asla kilo veremezsin gibi saçma sapan sözlere uyumadım.diyetisyensiz .. kendi araştırmalarımla sporla (kalıcı olarak yağdan)29 kilo verdim .. benim gibi vermek isteyen şu son 3-5 kiloyu verirken fikir alışverişinde bulunabilecegim ..(. Diyetisyen listeleri hariç) sağlıklı beslenme,Spor alt yapılı fikirlere ihtiyacım var
Merhaba aramiza hisgeldin, ben o son 5 kilo icin cok mucadele ettim baktim olmuyor nirmal kendimce sporla kasmadan takmadan bir sekilde verdim, burada cok arkafasimiz var kendi bedenini taniyarak hareket eden canim
Aa ben hiç anlamamışım yurtdışında olduğunu:)

Nasıl tüketeceğiz boş boş mu yiyeceğiz anlamadım ben?

Hoşgeldin,
Burda diyetisyen listesi yok zaten. Herkes kendi diyetini kendine göre yapıyor.
Ah o son 4-5 kilolar:) gerçi benim sağ baştan da sol baştan da 4-5 kilo :))
Bize katılabilirsin, hem muhabbet ediyoruz hem de birbirimizi motive ediyoruz.
Hayir tabiki ben muzla seviyorum sen pekmezle veya neyle istersen yiyeblirsin😊

Kızlar ben şuan karar verdim fena hırslandım verdiğim 23kilonunun üstüne bir 10 kilo daha vermeye karar verdim kafamda şimşek çaktı tabi şu son 3 kilo 2 haftadır yapıştı gitmiyor o başka mesele o gitse üstüne bir 10 kilo daha vericem
Canim sen kendini nasil mutlu hissedeceksen o sekilde ol biz vermek istersen de destekleriz istemesen de seni o yonde destekleriz sen onemlisin sadece😊benim fikrimi sorarsan 38 veya 40 beden iyidir 😊

Canim ben de diyette yenmez mantigiyla yemiyordum ama baktim hrm yedim hem zayifladim hem de dogadan gelen saglik ve tok tutucu birsey😊

Kiz öldüm gülmektem ahahahha

Merhaba aramiza hisgeldin, ben o son 5 kilo icin cok mucadele ettim baktim olmuyor nirmal kendimce spo işrla kasmadan takmadan bir sekilde verdim, burada cok arkafasimiz var kendi bedenini taniyarak hareket eden canim

Hayir tabiki ben muzla seviyorum sen pekmezle veya neyle istersen yiyeblirsin😊

En zoru zaten son kikolar olur ya😊

Ke dinizden boyunuzdan onceki nasil zayifladiginizdan bahseder misiniz?
Kısaca bahsedeyim.. doğumdan sonra aşırı kilo aldım .. ve o kiloları bir sene boyunca asla verememiş umudunu yitirmiş biriydim.. diyetisyene gttim 2 sene önce kadininn dediklerini yaptım daha çok al

Kötü bi

Kısaca bahsedeyim.. doğumdan sonra aşırı kilo aldım .. ve o kiloları bir sene boyunca asla verememiş umudunu yitirmiş biriydim.. diyetisyene gttim 2 sene önce kadininn dediklerini yaptım daha çok aldm .. tamamen kendim net ortamından araştırmalarımla . Yediğimi içtiğimi değiştirerek az az ama yağdan kilo verdim.. sporla da destekledim boy 1.75 başlangıç kilom 89du . Şuan 61 im.. ama asla 61 durmuyorum.. bacaklarda sarkmalardan etler çok çok duruyor.. kalın duruyorum.. 58falan olsam yeter yetmezse bile vermeyeceğim daha çok incelmek amacım.. nasıl yapabilirim

Canim sen kendini nasil mutlu hissedeceksen o sekilde ol biz vermek istersen de destekleriz istemesen de seni o yonde destekleriz sen onemlisin sadece😊benim fikrimi sorarsan 38 veya 40 beden iyidir 😊
Aynen yaaa bide acayip adetten şişince dedimki ben vermeye devam edeyim 40 olayım beden olarak.🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Saol canim. vallahi son kilolar yapıştı gitmiyor birtürlü ne yapsamda surekli spor yapıyorum düzenli yinede gitmiyor gerçi şuara adet dönemindeyim bu yüzdende durdu ama yinede gitmiyor
Yaptığın diyetleri sporları hafta hafta değiştir vücudu şaşırt bak nasıl ise yarıyor.. ben bu şekilde de biraz verebildim

Kısaca bahsedeyim.. doğumdan sonra aşırı kilo aldım .. ve o kiloları bir sene boyunca asla verememiş umudunu yitirmiş biriydim.. diyetisyene gttim 2 sene önce kadininn dediklerini yaptım daha çok al

Kötü bi

Kısaca bahsedeyim.. doğumdan sonra aşırı kilo aldım .. ve o kiloları bir sene boyunca asla verememiş umudunu yitirmiş biriydim.. diyetisyene gttim 2 sene önce kadininn dediklerini yaptım daha çok aldm .. tamamen kendim net ortamından araştırmalarımla . Yediğimi içtiğimi değiştirerek az az ama yağdan kilo verdim.. sporla da destekledim boy 1.75 başlangıç kilom 89du . Şuan 61 im.. ama asla 61 durmuyorum.. bacaklarda sarkmalardan etler çok çok duruyor.. kalın duruyorum.. 58falan olsam yeter yetmezse bile vermeyeceğim daha çok incelmek amacım.. nasıl yapabilirim
Canim ben haftanın yedi günü spor yaptim öyle sıkılastim yarim saat bacak kol ve karın için vakit ayirdim yürüyüşle bacaklar inceldi lesli yaptim baya inceldi sarkma olmadı çok şükür sıkılasti

Az önce yazıyordum net gtti yarım yamalak oldu..
Canim ben haftanın yedi günü spor yaptim öyle sıkılastim yarim saat bacak kol ve karın için vakit ayirdim yürüyüşle bacaklar inceldi lesli yaptim baya inceldi sarkma olmadı çok şükür sıkılasti
Sporu arttırmak şart ben haftada 3 gün falan yapabiliyorum.. çeşitli spor egitmenlerinin videolarını kendime göre ise yarayan..

Yaptığın diyetleri sporları hafta hafta değiştir vücudu şaşırt bak nasıl ise yarıyor.. ben bu şekilde de biraz verebildim
Hepsini yaptim canim 4 kere diyet listesi degistirdim ilk ay ve ikinci ay dönem dönem durmalar çok yaşadım doktorlarım listelerimi düzenleyince hızlandı 4 ayı bitirmek uzereyim yine durdu spor listelerini 1 ayda bir degistirdim başka neler yapabilirim sence varsa benimle paylaşırsan sevinirim

Kızlar ben şuan karar verdim fena hırslandım verdiğim 23kilonunun üstüne bir 10 kilo daha vermeye karar verdim kafamda şimşek çaktı tabi şu son 3 kilo 2 haftadır yapıştı gitmiyor o başka mesele o gitse üstüne bir 10 kilo daha vericem
Canim aeni çok iyi anliyorum.
İnsanın verdikçe vermesi geliyor.
Ben 55 olsam bana yeter diyordum.
Şimdi gözümü 52 ye diktim :KK45:

52 olmak istememin bir nedeni de bölgesel kilom. Sanırım 55 ten sonra popo küçülmeye başlayacak.

Az önce yazıyordum net gtti yarım yamalak oldu..

Sporu arttırmak şart ben haftada 3 gün falan yapabiliyorum.. çeşitli spor egitmenlerinin videolarını kendime göre ise yarayan..

Kötü bi

Benim boyumda 1.85 bayıldım çok güzel kilo vermişsin ben hasimatodan dolayı 4 ayda anca 23 kilo verebildim gerçi zamanım çok keşke 51 olabilsem bende senin gibi ama bende sırıtır zamanında bekarken 68 kilo vermişmişim var çünkü tahta gibi olmuştum ordan biliyorum

Canim aeni çok iyi anliyorum.
İnsanın verdikçe vermesi geliyor.
Ben 55 olsam bana yeter diyordum.
Şimdi gözümü 52 ye diktim :KK45:

52 olmak istememin bir nedeni de bölgesel kilom. Sanırım 55 ten sonra popo küçülmeye başlayacak.
Vallahi canim doğru insanın verdikçe veresi geliyor kiloları 🤗🤗🤗🤗

Kötü bi

Kilon çok iyi bu boya göre. Rahatsız oldugun bölgeler ise sporla olur sanırım ancak.

Back
X