Kesinlikle katılıyorum hepiniz hamarat bayanlarsinizBu bayanın resimlere bayıliyorum adeta restorant![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorum hepiniz hamarat bayanlarsinizBu bayanın resimlere bayıliyorum adeta restorant![]()
+ Türk kahvesi yanına 1 hurma yenildi.Kahvaltı
2 kaşık yulaf, 1 kaşık yoğurt, 2 yumurta, 1 kk köy peyniri, 2 dilim salam
Ara
1 elmatarçın
2 gün kurusu
Akşam.
Görselini paylaştığım salata
1 yağlama
Teşekkür ederim canimBu bayanın resimlere bayıliyorum adeta restorant![]()
Menün gayet güzel olmuş canım şimdiden kolay gelsinSabah
1 dilim çavdar ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim sucuk
1 sade nescafe
Öğle
1 Haşlanmış yumurta
4 yk yoğurt
1 elma
1 ceviz
1 kupa yeşil çay
Akşam
1 kase sarımsaklı köfte
1 kaşık pilav
1 bardak ayran
Yeme işi bitti çay kahve devam çocukları babanneye gönderdim sadece kız kaldı yarın badana boya yapacaz bu akşam kazınacak yerleri kazıyıp alçı işini yapıcaz inşallah
Kaloy gelsin canım.Sabah
1 dilim çavdar ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim sucuk
1 sade nescafe
Öğle
1 Haşlanmış yumurta
4 yk yoğurt
1 elma
1 ceviz
1 kupa yeşil çay
Akşam
1 kase sarımsaklı köfte
1 kaşık pilav
1 bardak ayran
Yeme işi bitti çay kahve devam çocukları babanneye gönderdim sadece kız kaldı yarın badana boya yapacaz bu akşam kazınacak yerleri kazıyıp alçı işini yapıcaz inşallah
Evet canimYa kızlar Dünya da vaka sayısında birinci olmuşuznereye kadar gidecek bu böyle ya cumartesi yasaklarıda döndü offf ya.
Tam kapanma olmadan üstesinden gelinmeyecek bu işin yaa kibris tek vakayla tam kapanma yaşadı vakaları bitirdi sonra vakalar artincada tekrar tam kapandı bu sefer hiç vaka kalmadı bizde yarı kapanma var cumartesi pazar sadece yaa çok canim sıkılıyor artık bu isten sizler asi oldunuz mu canim eşleriniz işi gereği olacaktı diye biliyorumEvet canim
Benim bulunduğum yere pazar yasağı geldi bu hafta. Ramazan'da da baya yasaklar var.
Yok canım daha bizimkiler olmadı.Tam kapanma olmadan üstesinden gelinmeyecek bu işin yaa kibris tek vakayla tam kapanma yaşadı vakaları bitirdi sonra vakalar artincada tekrar tam kapandı bu sefer hiç vaka kalmadı bizde yarı kapanma var cumartesi pazar sadece yaa çok canim sıkılıyor artık bu isten sizler asi oldunuz mu canim eşleriniz işi gereği olacaktı diye biliyorum
Menu guzel canim, badana icin kolay gelsinSabah
1 dilim çavdar ekmek
1 dilim kaşar
1 dilim sucuk
1 sade nescafe
Öğle
1 Haşlanmış yumurta
4 yk yoğurt
1 elma
1 ceviz
1 kupa yeşil çay
Akşam
1 kase sarımsaklı köfte
1 kaşık pilav
1 bardak ayran
Evet cnim yaa ben de cok skiliorum bu ise cokkk, ogretmenler olacak dendi ama daha bize haber gelmediYa kızlar Dünya da vaka sayısında birinci olmuşuznereye kadar gidecek bu böyle ya cumartesi yasaklarıda döndü offf ya.
Çok dengeli yemissin canımcimBugün yediklerim
Kahvaltıda
2 yumurta
Az kaşar, 1 tk acuka
1 dilim karakılçık ekmeği
1 krep( cocuklara yaparken tattim)
15.00 de
80 gr yağı süzülmüş ton balıklı salata
1kupa az sütlü nescafe
Akşam
5 kaşık kıymalı türlü
KAtiliyorumTam kapanma olmadan üstesinden gelinmeyecek bu işin yaa kibris tek vakayla tam kapanma yaşadı vakaları bitirdi sonra vakalar artincada tekrar tam kapandı bu sefer hiç vaka kalmadı bizde yarı kapanma var cumartesi pazar sadece yaa çok canim sıkılıyor artık bu isten sizler asi oldunuz mu canim eşleriniz işi gereği olacaktı diye biliyorum
Ya aslında olsak iyi olur da bize sıra ne zaman gelirlik bilir.Menu guzel canim, badana icin kolay gelsin
Evet cnim yaa ben de cok skiliorum bu ise cokkk, ogretmenler olacak dendi ama daha bize haber gelmedi
Bizim de cumartesi serbesttiEvet canim![]()
Benim bulunduğum yere pazar yasağı geldi bu hafta. Ramazan'da da baya yasaklar var.
, Her şey psikolojik zararlı bişey yiyip kilo Alacam.kafasinda yersen kilo alıyorsun .. yok ben bunu yakarım deyip 20-15 dk egzersiz yapıp.uyuyunca kilo alınmıyor. .Maalesef doğru canim. Haklisin o konuda.