Ben bugün sporu abarttım tam tamına 2 saat, Her şey psikolojik zararlı bişey yiyip kilo Alacam.kafasinda yersen kilo alıyorsun .. yok ben bunu yakarım deyip 20-15 dk egzersiz yapıp.uyuyunca kilo alınmıyor. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün sporu abarttım tam tamına 2 saat, Her şey psikolojik zararlı bişey yiyip kilo Alacam.kafasinda yersen kilo alıyorsun .. yok ben bunu yakarım deyip 20-15 dk egzersiz yapıp.uyuyunca kilo alınmıyor. .
Sabah 1 muzlu 1 tatlinkasifindan fazla tahin
Oglen yarim elma 2 kuru kayisi ve bir avuc kuruyemis
Ikindi 1 tatlibkasigi tahin ike cevizli sucuk kucuk bir parca
Aksam salata 3 kasik patlican, bikac cigdem yedim bu iki gundurnsebze meyve ve kuruyemis gunu yaptim bir cesit arinma gibi kendimce
Sabah 1 muzlu 1 tatlinkasifindan fazla tahin
Oglen yarim elma 2 kuru kayisi ve bir avuc kuruyemis
Ikindi 1 tatlibkasigi tahin ike cevizli sucuk kucuk bir parca
Aksam salata 3 kasik patlican, bikac cigdem yedim bu iki gundurnsebze meyve ve kuruyemis gunu yaptim bir cesit arinma gibi kendimce
Sabah 3 yk yulaf artı 1 yumurtadan omlet bol baharatlı..
1 k.k peynir,5 adet zeytin..,yeşil çay..
Öğlen 3 hurma 1 kupa bitki çayı
Akşam 1 avuç büyüklüğünde tavuk .. bol karışık salata...
Az önce çikolatanın içine düşmüşüm adetim diye 15-20 dk ip atlayacagim.. spor ayakkabilarimi gyip![]()
Bana da 2022 de sıra ancak gelir gibiYa aslında olsak iyi olur da bize sıra ne zaman gelirlik bilir.
Ben hesapladım ben enson gruptayim rabbim nasip ederse o günleri 14 ocak 2022Bana da 2022 de sıra ancak gelir gibi
Hangi marka bende alıcam değerleri nasıl doğruluğuna inanıyormusun tartım düştü oyüzden çıkan sonuca güvenemıyorum daEverett oluyor canim yağı şekeri suyu telefondan kontrol ediyorum şu eksikse vücudda hemen uyarı veriyor biiiiiip diye teknoloji ne güzel ilerlediiiii yaaass
Çikolata yetmişsin ama ip atlayacaksın. Süpersin.Sabah 3 yk yulaf artı 1 yumurtadan omlet bol baharatlı..
1 k.k peynir,5 adet zeytin..,yeşil çay..
Öğlen 3 hurma 1 kupa bitki çayı
Akşam 1 avuç büyüklüğünde tavuk .. bol karışık salata...
Az önce çikolatanın içine düşmüşüm adetim diye 15-20 dk ip atlayacagim.. spor ayakkabilarimi gyip![]()
Geçmiş olsun nasıl kesti elini annesiBugün hiç ugraymadm kilo bildirmeye herşey üst üste geldi tüm aksilikler beni buldu kızımın eli kesildi derken gün bitti bende bittim ama işler bitmedi![]()
Safran ve tradiaos nasıl hesaplarının o tarihiBen hesapladım ben enson gruptayim rabbim nasip ederse o günleri 14 ocak 2022anca o tarihe geliyor
Sende hoş gelmişsin özlettin yaYeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrr![]()
Tezgahtan kase almış babasının yanına banyoya gitmiş orda birbirine vurunca kırılmış yere attı parçalandı baya derin kesmiş bantladm ama durdurmuyor habire kanatıyor şimdi uyuyor bu arada kapanır belki yarası korkmuş baya anne geçti diyor ya canımın içiGeçmiş olsun nasıl kesti elini annesi
Bizim apartmanı da sardı karşı komşum bile hastanede okadar ağır geçiriyorlar inşallah bize bulaşmazEylul gibiydi burda komsu vefat etti 42 yasindaydi.seker hastasiymisti.
Hala hasatalik devam ediyor.
Evlerden ırak.
Apartman ama daireler birbiriyle bağımsız ses olmuyor.. bir de spor ayakkabıyla atladım .. sadece bir odamın tavani çok yüksek orda atlayabiliyorum.. boyum.cok uzun asla.sigmiyorum başka yerlere.. teras var orda da yazın atlamaya devam edeceğim.. fırsatım oldukça dışarı çıkabilsem orda da devam edecegimÇikolata yetmişsin ama ip atlayacaksın. Süpersin.
Apartmanda mi oturuyorsun. Ben evde beceremedim ip her yere takıldı. Avize.ampul kapı vs çarptı durdu