• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bahar temizliği yapmam gerek, böyle büyük temizliklerde temizlik şirketinden 2 bayan getiriyordum, ama 1 senedir Corona yüzünden getirtemedim.

Ben yaparım sorun değil ama onlar kadar temiz yapamıyorum.
Onlar bir koltuk siliyorlar, sildikleri şu baya kirleniyor, ben silince su tertemiz kalıyor 😄

Bir de biz Türkiye'nin en büyük termik santralinin bulunduğu ilcedeyiz, duvarlar çok kirleniyor is oluyor, duvar silme durumu da var yani 🤦

Kendime her gün bir oda hedefi koyup, Ramazan'a kadar bitirsem ne güzel olur.
Aynen daha iyi olur ben buharlı temizleyici aldım onlar yer duvar nere varsa sık sık temizliyorum başka türlü zor oluyor Bursa'da sürekli cam sorunu var fırtına yağmur hemen batırıyor

Herkese iyi haftasonları diliyorum,
Dünden beri gelemedim kaç sayfa yazmışsınız maşallah:)
Dün akşam misafirlikteydim abartmadım ama diyetin dışına çıktım maalesef.
Ona rağmen bu sabah 59.8’i gördüm 😍😍

Bu sabah kahvaltım
2 yumurta (kıymalı)
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 küçük kase kadar mantar kavurması yemişimdir ayakta N nnnadal aklıma da sen geldin 😂 akşam için pişirmiştim ayakta götürdüm valla 🙈

Herkese iyi haftasonları diliyorum,
Dünden beri gelemedim kaç sayfa yazmışsınız maşallah:)
Dün akşam misafirlikteydim abartmadım ama diyetin dışına çıktım maalesef.
Ona rağmen bu sabah 59.8’i gördüm 😍😍

Bu sabah kahvaltım
2 yumurta (kıymalı)
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 küçük kase kadar mantar kavurması yemişimdir ayakta N nnnadal aklıma da sen geldin 😂 akşam için pişirmiştim ayakta götürdüm valla 🙈
Tebrikler bacım 1 gunde 400 gr misafirlikte olmana ragmen maşallahhh sen Cuma 58 i ucundan da olsa görürsün

Kızlar bu benim biçimsiz vücudum işte. Üst bacak ve basen kismi sorunlu. Boyda kısa olunca, 57 de bile böyle gorunuyorum

Eklentiler

• IMG_20210403_114416.webp
    IMG_20210403_114416.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 36
Bahar temizliği yapmam gerek, böyle büyük temizliklerde temizlik şirketinden 2 bayan getiriyordum, ama 1 senedir Corona yüzünden getirtemedim.

Ben yaparım sorun değil ama onlar kadar temiz yapamıyorum.
Onlar bir koltuk siliyorlar, sildikleri şu baya kirleniyor, ben silince su tertemiz kalıyor 😄

Bir de biz Türkiye'nin en büyük termik santralinin bulunduğu ilcedeyiz, duvarlar çok kirleniyor is oluyor, duvar silme durumu da var yani 🤦

Kendime her gün bir oda hedefi koyup, Ramazan'a kadar bitirsem ne güzel olur.
Imkanin varsa temizliğe birini al derim maskelerini takarlar cam kapı açık olur gittiklerinde kapi kollarını ekstra kolonya veya dezanfektan ile temizle odalara kolanya sık sen komsularla , arkadaşlarınla falan gidip geliyorsun geçse onlardan da geçebilir

Safran bacakların ne kadar da once duruyor öyle biraz daha geriden ceker misin kendini bacaklarını tam görsek 😁😅🤣
Canim benim sorun işte basen kalça. Arkayı cekebilsem orda da bir çıkıntı vardı 🤭

Bu kilo bu boyda birisine orantali olsa, kollar bacaklar vs güzel fit görünür. Bende popoda toplandığı için hep üzerine tunik tarzı gömlekler kazaklar giyiyorum. Bu kazakta mesela uzun diz üstünde, ben görünsün diye katlayıp arkadan tuttum.

Eklentiler

• IMG_20210403_121938.webp
    IMG_20210403_121938.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 33
Canim benim sorun işte basen kalça. Arkayı cekebilsem orda da bir çıkıntı vardı 🤭

Bu kilo bu boyda birisine orantali olsa, kollar bacaklar vs güzel fit görünür. Bende popoda toplandığı için hep üzerine tunik tarzı gömlekler kazaklar giyiyorum. Bu kazakta mesela uzun diz üstünde, ben görünsün diye katlayıp arkadan tuttum.
Saframcim zayiflamanin etkisi olur ama sen o bölgelere özel spor yapmalısın bence

Tebrikler bacım 1 gunde 400 gr misafirlikte olmana ragmen maşallahhh sen Cuma 58 i ucundan da olsa görürsün
O kadar iddialı değilim ama inşallah diyeyim :)

Safransari Safransari canım sen biraz üstten çekiyorsun o yüzden öyle duruyor. Karşıdan çekse birisi böyle değilsin. Gördüm çünkü ordan biliyorum :)

O kadar iddialı değilim ama inşallah diyeyim :)

Safransari Safransari canım sen biraz üstten çekiyorsun o yüzden öyle duruyor. Karşıdan çekse birisi böyle değilsin. Gördüm çünkü ordan biliyorum :)
Tamam canim geniş mekanda karşıdan görüntü de cekinince atarım. Bu 2 gün önce eşimin doğum gününde cekinmistik. Arkadan yandan her yönden büyük 😄

Z zeze_35 nin dediği gibi bölgesel spor yapmaliyim. Ama bende spor olarak sadece yürüme yapıyorum. Diğerleri çok sıkıcı geliyor hep erteluyirum.

Eklentiler

• IMG_20210403_125406.webp
    IMG_20210403_125406.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 43
Nasıl bir model aldın canim buharlı temizleyici ?
Screenshot_2021-04-03-12-54-07-90.jpg
Screenshot_2021-04-03-12-54-22-28.jpg

Fiyatı arttıkça artmış ya ben aldığımda 250 TL idi korono başlangıcına dek geldi alf adı diğer dik Süpürge gibi olanlar pek iyi değil halıda dezenfekte ediliyor bunla 5 bar buhar basıncı var fazla bile geliyor Ocak lavabo hepsinde kullanılıyor

Back
X