hep böyle oluyor sadece dertleşmek istedim yine

Sevgili brenda chenowith erkek arkadaşınızın sizin konuşmanıza bile fırsat vermeden kaçar gibi engellemesi gerçekten acımasızlık bence. Daha 2gün önce ulaştığınız konuştuğunuz adama şuan ulaşamıyorsunuz ve sizi mahveden de bu. Biliyorum zor ama lütfen sakin olun. Tek bir adım daha atıp ulaşmaya falan çalışmayın. Çünkü bu şekilde yaptıkça o daha güçlü durup dayanabiliyor.

Bu durumda yapabileceğiniz en büyük hata kendinizi suçlamak olur. Hepimizin hataları var hangimiz mükemmeliz ki? Erkek arkadaşınız madem bu kadar kırgındı size zamanında bunları söyleyebilirdi. Evlilik konusu konuşulurken bu kadar U dönüşü yapması da onun samimiyetsizliğini gösterir bence. Bütün suçu sizin üzerinize yıkıp, haklı çıkmaktan başka bir derdi yok. Zaten amacı size suçlu hissettirmek şuan. Kendinize güvenin, ulaşmaya çalışmayın. Sevilmemek ve bırakılmak sizi çok derinden etkiliyor yazdıklarınızdan bunu anlıyorum. Eski yaşadığınız üzücü tecrübeler vs herşey çağrışım yapıyor sizde şuanda.

O yüzden bu durum derinleşmeden hemen önlem alın.
1)Kesinlikle ulaşmaya çalışmayın, arkadaşlarınız vs de aramasın. Şöyle 4-5 günlük bir üzülme süresi tanıyın kendinize, ağlayın üzülün, içinizden geçenleri kağıda dökün, gerekirse yastıkları yumruklayın. Bu süreci sonra sonlandırın.
2)Müzik dinlemeyin ve kesinlikle yürüyüş yapın. Bu beyin kimyanızı biraz iyileştirir.
3)Kahve tüketmeyin, melisa çayı vs varsa o tarz bitki çayları tüketin.
4)Daha da kötü hissederseniz psikolojik yardım alın.

Sinirden mi yapıyordur ki? Tamamen vazgeçti mi benden. Benimle konuşsun açıkça söylesin neden konuşamıyorm hayatıma decam edemiyorum.

Sinirden mi yapıyordur ki? Tamamen vazgeçti mi benden. Benimle konuşsun açıkça söylesin neden konuşamıyorm hayatıma decam edemiyorum.

Sessizlik ve görmezden gelinmek herkesi çıldırtır emin olun. Siz de şuanda bu durumu yaşıyorsunuz. Yarım kalan ve soru işaretleriyle kapanan konular insanda bu etkiyi yaratır. Sinirden mi yapıyor tamamen mi vazgeçti bunu şuan bilemeyiz, bunu zaman gösterir. Ama şuan çok kararlı olduğu görünüyor ve sizin ulaşma çabalarınız da onun bu kararlığını perçinliyor. O yüzden siz konuşsam da birşey değişmeyecekti şeklinde düşünüp bittiği konusunda ikna edin kendinizi şuan. Siz belki bu ilişkide hiçbir hata yapmayıp çok mükkemmel davransaydınız da belki bu sonuç olacaktı. Yani öyle belli bir matematiği olan çok da kontrol edilebilir süreçler değil bunlar. Şuan belirsizlik içinde bırakıldığınız ve elinizden birşey gelmediği için devam edemiyorsunuz. Henüz olay çok yeni ve bukadar kötü hissetmeniz çok normal. Biraz sakin ve sabırlı olun.

Sizde kendini sevmeme ve değersiz görme durumlarını sezinliyorum yazdıklarınızdan. Şimdiye kadar bunların üstünü örtmüşsünüz ve bu olayla tekrar herşey yüzeye çıkmış durumda. Terkedilmek bir travma olarak kalmış sizde, bunu çözmeniz gerekiyor artık. Kişisel olarak artık bir değişim dönüşüm süreci başlatmak için iyi bir fırsat bence.

Sen adamı fazla yormussun gibi.

Erkekler yok sunuda yapayim burdan da bi arayayim demiyor. Onlar icin aradim mi aradim, engelli mi engelli bitti.

Düz mantik yani askisi
Isteler nerelerden ulaşacaklarını tahmin bile edemezsin.Ama kişiye göre değişir tabi.

Ama o da dozunda olacak.Elinde de patlayabilir.Uzub vadede ise yaramaz.Kisa vadede ise yarar.

Bence ikimizin de burnu dik böyle giderse ayrılırız demeye getiriyor.

Yazmasın bence.Ben yaptım daha önce.Bir erkek vazgectimi tam vazgeciyor.Bizim gibi iki güzel soze kanmıyor.Onu simarttigiyla ,onuru zedelendigiyle ve enerjisini ona kaptirdigiyla kalır.

Sanmam.Boyle alangirlee yapmazlar pek.Burun sürtmem için de olabilir kimi yapıyor ama çoğu da bi konuda net.

Bir araya gelmek için değil ama verdiği rahatsızlık için özür dileyip çekip gidebilir.Ama şimdi değil.Uc hafta sonra:)Biryerde okumustum.

Çok haklısın.

ne uyuyorum ne yemek yiyorum, perişan oldum, bitti nedn enerji harcayayım ki demiş. daha önce de üzüldüm ama şu an kendimi suçlu hissediyorum bu his beni öldürüyor. elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. yanına gidip konuşacağım pazartesi. kalkıp gideceğim yani, daha fazlası gelmez elimden.

Arkadaşları da benden nefret ediyor ona acı çektirdiğim için onların da etkisini çok net görüyorum ama insanım ben de. O kadar pişmanım ki hiç mi kıymeti olmaz.O benim için herhangi bir insan değil hiç yokmuş gibi nasıl davranacağım ne yapacağım. Hayatıma devam etme fikri mantıklı gelmiyor yani dışarı çıkmak psikoloğa gitmek gibi, daha ne düşüneceğimi bilmiyorum nasıl devam edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…